Time square can't shine as bright as you

(Måndag)


YES! Känner mig lagom lyckad när jag skulle haft utvecklingsamtal idag och psykologilektion idag istället för imorgon - OCH VI VAKNAR HALV TVÅ! Uschamej, skärpning!
Men jag gick iaf på matlagningen och kände att jag inte behövde äta på fyra dagar, men mumma var det!


Är hos Lina just nu. Ska nog flytta hit innan jag kommer på egna ben (Y). Måste ju umgås med min lilla älskling! :)
Ska söka jobb på Kvantum nu och söka lägenhet. Vill kunna greja och dona på mitt egna sätt, det är helt okeey. Våra kissisar är heeeelt söta, kan inte få nog utav dem jag vill eta opp dom! Tequila bet Lina förut för att hon trodde att Lina var en ostbit :) Sötnöt :).


På onsdag kommer Siko hem, det funkade inte hos den nya familjen, men sjutton vad glad jag är för det! Har saknat honom så det gör ont! :)


Imorgon blir det fullt upp. Föreläsning om doping, "skolfest" och teater och en massa plugg. Hoppas det blir plugg bara, är så jävla dålig på det, ja att komma igång alltså. Men nu ska jag lägga in bilder på kissiluringarna och leka<3



 

Min Kissing<3



 

Min vackraste stjärna<3

image91

hungrig.com

Nu sitter jag hemma, käkar mitt äpple och har precist läst tusen bloggar. Typ. Har varit med Lina, Tobbe och Malin idag, det var mys <3. Igår käkade jag middag på harrys och då kom Lina och Philip och hämtade mig för att vi skulle förfesta. Sköj var det, anders lyräng på lyr-äng (moahahaha), danne svensson och nån kalleballe kom dit. Sedan bar det av till Harrys. Pang-gratis-fylla - Det gillar vi! Sov hos malin den natten, hade inga nycklar och var stenfull. svamlade om det ena och det andra, men lika glad vad jag för det.
Fulla folk på Harrys gillar jag också. Men mest gillar jag Mark! Han är bra :)

Självklart saknar jag det, men det finns bara inget att komma tillbaka till... (U)

Men jag tycker också om att lyssna på när brorsan knullar. är föfan jävligt förvånad att sängen inte faller isär. jävlar säger jag. tacka gud vetja, för mp3<3

Naj, bingen snart.

lingonberry / n


image88
LinneaAlvaradoSalomonssonLinaRoger



Sofia Edstam, fyfan vad jag saknar dig. leka?

fanimej lägre än Glocalnet!

Jag förstår inte hur man kan ha sånt hjärntvättat samvete att man kan med och ge sig på en tioåring, när man är sexton år. så jävla idiotlågt så jag vet inte vad. jävlar säger jag, hoppas fan ni inte ens kommer att kunna prata när han är klar med er. Det är iaf det minsta ni förtjänar!

Igår blev det ingen träning, min lilla Lina blev lite ledsen på psykologin så jag spenderade min dag med henne. Hoppas verkligen att det blir bättre och att du gjorde som jag sa igår. Väntar fortfarande på att du ska ringa..

Hade världens hemskaste dröm inatt också, grinade som en idiot medan jag sov och när jag vaknade. Sådär kul.
"Nea, hennes barndomskompis är bara hennes låtsaskompis" - En av rubrikerna ur tidningen jag drömde om och det var huuuur hemskt som helst.

Naj, back to plugging. Malo är hemma IGEN när vi ska ha handledning, GU så bra.

En puss till Peter för att han är söt och sitter breve mig.

mrs Vinyard.

Gud vad kul det är när det går skitbra överallt liksom. Vad fan ska jag göra för projekt? Det ska snart vara klart liksom, GUD vad jag är dålig. Bara trött och jävlig hela tiden, orkar inte ta tag i det..

Var och tränade igår, gott som fan. Hoppas att jag blir piggare snart och smal omfg. Det är bal snart!! :O
Det är tusen saker som måste fixas och jag vet icke vart jag ska börja. Eller jo, jag har ju börjat med träning och diet mwhuaha. Håll tummarna för mig! Igår var den en baaautastor spindel på väggen, ha ville eta opp maj :(. Så jag kunde inte lägga mig i massagestolen efteråt för han var för nära och då blev jag lissen.
MEN evelina och dom andra två fisarna!! Det var en flygkrasch i london igår på den flygplatsen dom skulle till (tror jag). Läste det på VAKNA! the voice imorse och blev huur rädd som helst. Stog dock att ingen blev skadad. men ändå!

Nu är jag iaf pepp på min psykologianalys. Ska göra en analys om American History X ((FUCKINGLOVE!)och hur bra är inte det? :) Höh, tänker på typ alla kvällar som vi satte på den filmen som du sjääälvklart ALLTID somnade till :D. (nämner inga namn, cornelia kirpensteijn) höh :)

Naj, handlednind med Synnöve strax!
Tjing!

Skönt att du är hemma. Hör av dig när du vill och är redo att ses.
<3


and suddenly i couldn't speak.

Vaknade av att mamma ringde och väckte mig idag. La ner telefonen för att sova ytterligare men blev störd av ett till samtal. Jag svarade med otrevlig ton och nu önskar jag att jag inte gjort det. Jag vet liksom inte, ska jag åka dit? Får jag tas emot? Vill du ha mig där?
Jag kan inte berätta hur jag kände när du ringde, först blev jag liksom glad.. Sen blev jag... jag vet inte. Sönder?
Hoppas du ringer mig snart igen och btw.. Du ligger risigt till!
Glöm aldrig att jag älskar dig.

Onsdag,

Just nu har jag sån fetingångest över projektet. Jag vet inte vad som händer nu. Lina och jag bestämde oss för att skita i dansgrejen. Hon vill jobba med tsunamin och jag vet inte om hon vill att jag ska vara med på det eller inte. Det börjar blir jävligt med lite tid nu. Projektet ska liksom snart redovisas och man ska vara mer än hälften så klar. Hehehe he heee ;/
Frågan är, om jag nu ska göra själv.. VAFAN SKA JAG JOBBA MED DÅ? Har ju ingenting jag direkt kan tänka mig. Och jag kan ju heller inte bara hoppa in någon annans projekt. Felet är ju att jag verkligen inte vill vara själv. Gudars..

Ikväll SKA jag iaf få någonting gjort, Evelina ska hjälpa mig och just nu behöver jag verkligen all hjälp jag kan få.. sist men inte minst så har jag upptäckt virus på min dator :S.


JAAAAAAG ÄLSKAAAAR MITT LIIIIIIIIIV!



ja, lina kunde inte sagt det bättre.

Bägaren rinner snart över! :|

Jag har typ ingen tid fast all tid i världen känns det som. Skolan tar upp fan så mycket tid, men ändå inte..
äsh, jag vet inte vad det är med mig. Eller jo det vet jag. Kommit in i en jävla idiot-tid som bara känns rumpa. (Y)
Har inte sovit hemma sen i lördags heller.. Bara orkar inte med det, är rädd för att ens öppna käften eller illochmed andas. Så jag har varit med min älskade Evelina<3 och igår var jag på bio med Malin och Linus, så jag sov hos malin. Måste verkligen sova nånstans inatt med, måste också sitta och plugga hela natten imed att det inte går att få någonting gjort på dagen. KUL. Jag bara sitter inne på mitt jävlaälskade facebook hela tiden och dödar monster med min kanin. Det är mitt liv liksom.

längtar så det knakar i hela kroppen tills vi tar studenten, om jag nu klarar av det. Jag tycker det är mycke nu, men vänta Linnea. Vänta bara till period två!


Naj, nu måste jag försöka plugga iaf om det nu skulle gå. Men det är väl tanken som räknas?

I'm at the point of no return.

Fucking jävla idiotkväll. Hatar det så jävla mycket. Jag fattar inte hur verkligen allt kan kännas fel på en gång, som om det inte finns något fucking positivt kvar. Jag är så fucking långt ifrån bra, men snälla, försök tycka om mig ändå. Nej, jag vill inte trotsa dig eller såra dig. Inte på något sätt. Men försök respektera mina åsikter och min vilja också?
Jag har aldrig spytt för att jag varit så ledsen men gudars vad jag spydde idag. Jag vill inte ens försöka minna hur länge jag har gråtit nu. Jag vill inte ens minnas när jag såg din rygg försvinna ut ur dörren, mitt under vår diskussion. Jag vill inte ens minnas denna kvällen alls. Eller någon av dessa dagar. Vilket det har blivit för mycket av på de senaste. Jag vill bara härifrån nu.


image84
Things will never be the same again... (?)

kanelbullens dag.



ja, förre hos lina, kullan och sedan GG. Jag som hade lovat mig själv att INTE gå ut. Men hur frestad blir man inte när några av favoriterna säger att jag ska komma. menmen jag hade trevligttrevligt, dock blev jag fulast i världshistorien på bild. LYCKAT!

Sitter just nu och arbetar om Jean Piaget, söt snubbe det. Är strax klara, men jag är inte alls klar i huvudet. Kan höra ända ifrån källaren på Margretegärdeskolan att min underbara säng gråter efter mig.
- Älskling, jag saknar dig med. ´

Naj, ska  göra klart så att vi kan gå på Bullefest i röda landskapet :)

- "Upplever ni att det är kallt här?"
- "JA!"
- "Men elementena är ju inte på"

Vi öpisar ska vara smarta, väl?








fyfan vad kass jag är.

fucking jävla kukhora.

Sitter hemma hos evelina och pluggar. Går inte alltför bra, är bara förbannad och jävlig. Är heller inte trött för fem jävla öre. Evelina är bajs trött, hon har haft fullt upp hela helgen så jag förstår att hon är trött. Jag som bara är trött på dagen, ligger klarvaken på nätterna, hur bra är det på en skala från 1 till 2? Snäll säg.

Har feting ångest över detta sista året för jag vet inte alls hur det kommer bli. "kämpa, fan vad vi ska ta uti med skolan nu" Yeh right, den började jag köra med i ettan. Och ja, hur bra blev det? Slutade med att jag fick en massa rester och även kurser att läsa upp, NU I TREAN. way to go, linnea alvarado salomonsson. Beröm, beröm som fan. Men jag kan ju bara konstatera en jävla sak. Jag hade aldrig, alltså aldrig, klarat detta utan Evelina. Jag förstår inte varför vi slutade med våra sitta-uppe-hela-natten-plugg-kvällar. Eller jo, det slutar ju alltid med att vi spyr på något jävligt vänster. Henne däremot vill jag ge beröm, en jävla massa beröm.

JA, nuförtiden sitter jag hemma och "pluggar" har en jävla massa att plugga men de ligger bara framför mig och jag gör allt för att inte kolla på högen. bäääjs. Men hoho. Det är inte långt kvar nu, tiden går väl snabbt? eller? snälla?

Okej, nu vet jag inte vad jag ska säga om detta. Fucking lider varje dag men ingenting händer. Kan du nu säga att det är mitt fel? Sanningen är den, jag satt och väntade, väntade på att det skulle bli bra. Helt plötsligt visar du motsatsen och jag står här förvirrad som fan. Vad mer ska jag göra? Jag har försökt, gud ska veta att jag har försökt. Jag vet inte ens om du vill att jag ska försöka mera. Kan du bara berätta vad du vill?
För jag orkar fan inte detta mera - varför försöker du döda mig?

Naj, måste sova. Sötjävleln som blev 18 igår (lördag) ropar på mig från sängen. Ska upp klockan 5 och plugga, alltså om två timmar. yeh.

må väl, mina vänner.

RSS 2.0