Why Chris beat Rihanna..

Haha, sitter och kikar runt på bloggar och hittade en tjej som laddat upp denna :D ;

nu sitter jag och väntar på att Moni ska ringa så vi kan sticka och fika :). Vi pratade om det förut, om hur tiden går så fort.. Det var nästan ett år sen jag åkte till Bulgarien. En månad sen Moni&Hampus åkte till Grekland. Det känns som om det vart ett par veckor sedan Moni berättade om graviditeten och nu, om en vecka tar Leandro studenten, viket också vart ett år sen för mig.. Om tre månader blir jag moster! vad jag längtar!!
Herregud, tiden har aldrig gått så fort som den gör nu..

Heyho!

why i sing my lullaby.

Har städat hela morgonen, första gången jag hjälper till i den nya lägenheten. Känns rätt skönt ändå att få det gjort nu när Eva och Janne kommer hit ikväll :). Har tillochmed hjälp leandro med sina kläder =).
Nu är jag bra svettig och behöver en rejäl dusch! Så det är det som står next på "To do" listan :).
Sedan blir det en sväng ut i solen med lisfis!


mom please tell me what to do
im so disappointed in you,
you said those words that made me cry
and you always wondered why
why i sing my lullaby
- Maria Mena - My Lullaby.

XOXO, CIAO!


ååååååååååååååååååhh <3

Detta kan jag sitta och kolla på i aaaallll evighet! Skrattar så jag gråter varje gång! :)

..............................................................................................................

Vet inte hur många gånger om dagen jag känner för att strypa någon.. 
Jag förstår det min syster skrev i sin blogg om familj. Det kanske inte är samma sak, men vi delar mycket gemensama tankar och känslor. Det är tråkigt, något fruktansvärt tråkigt.. Men what to do, what do to. Har försökt utan att lyckats och jag har absolut ingen aning om hur det slutar. Men just nu känns det inte som om det kommer sluta bra..

Fick iallafall fikat idag med Moni, även fast hon vart lite sjuker :). Gick sedan hem, mamma hämtade upp mig och vi åkte upp bortanför lillesjö med mia och kaksi, där vi gick en lååång promenad. Lite väl lång för mig som inte är jätte rask ;). Jag kan ju bara säga att jag längtade efter duschen efteråt :)
Ska snart sova, ska bara spela lite på det nya spelet jag hittat nu :)..


XOXO, CIAO!

200509

Igår kom lilla Jonna hit och hälsade på. Jag bad henne att stanna hos mig så jag kunde ta hand om henne, hon vart lite ledsen. Jag målade nalgarna på henne, vi satt och skvallra och hon fick en supergod massage av mig ;). Jonna, du är underbar, glöm aldrig det! ♥  Med massor av skratt och mys avslutade vi kvällen med Rent, eller jag rättaresagt. Hon somnade på två blanka :)

Har idag bara sprungit runt i lägenheten, städat och legat på soffan :). Jag tror att det blir en yttepytte sväng till Harry's ikväll. Om det nu är gratis innan 24 ;).

Imorgon bär det äntligen av till Ullared :D. Vad jag har längtat! Halva släkten är med, hur bra som helst!

Nu ska jag dricka te!

XOXO, CIAO!

"Bättre sent än aldrig"

16 MAJ.



15 MAJ.



14 MAJ.



XOXO, CIAO!

IDAG <3

Hade en jättekul kväll igår hos Robin, det vart en massor med stoj och saker gick sönder.. Men kul var det! Har en maaasssooor med bilder, men jag orkar och hinner inte ladda idag, igen. Men Robin & Leandro blev så fulla att de gick och la sig när alla gick. tillsammans i sängen med alla kläder på. Så söta så :)

Idag åkte jag, leandro och robin ut till skeppsviken och solade en stund :). Blev inte så länge eftersom jag har planer ikväll. Kan inte skriva om det idag, ifall om att. :)

Nu ska jag fortsätta med håret!


XOXO, CIAO!

it's friday, im in love.

ja, igår var en lång dag, minst sagt. Jag vaknade av mig själv kl 06 igår och efter ett tag körde vi till Lidköping. Orkar inte skriva så mycket idag eller lägga in några bilder, så det kommer i dagarna istället.
Men kära storebror fyllde år igår =) Klockan var 23, jag hade tagit på pyjamas och leandro säger att vi ska ta en öl med Robin. haha, ni anar inte hur trött jag var redan då! Men ja, eftersom att det vart hans födelsedag så gick vi till Harrys och satt en timma. Kort, men mycket trevligt :)

Nu ska jag käka lite frulle och göra mig iordning. Bror & jag ska till torp och sedan ska jag städa hos han, i födelsedagspresent. Blir nog lite firande ikväll också! Eller inte nog, jag har lovat :).


XOXO, CIAO!

98564

Sitter hemma och njuter av ett glas vitt (man får ju inte vara bättre själv) och ska snart krypa ner i säng..
Idag åkte jag med kusinJonna till lj och färgade mitt hår :) Sedan åkte jag hem till Lina, drack ett par öl och spelade sällskapsspel, vilket aldrig slår mig fel :). Vi kilade ner till stan och mötte Chri, satte oss på Harry's och tog en kopp kaffe innan de skulle till bion.

På torsdag fyller älskade storebror år och jag hade tänkt ett småfirande på Harry's med quiz men dumfan jobbar natt, så det blir inget med det :(. Men jag åker iallafall till Lidköping med halva släkten och kollar när kusinLinn tävlar. Vet inte exakt vad det är med vet att det handlar om blommor :).

Avrundar för idag, tack och hej.

XOXO, CIAO!


ballar av stål...

..och hur ballt är det att ha sex på öppen plats bland tanter, gubbar och barn, mitt på ljusa dan? Jag älskar att kolla på Ballar av stål, men blir sjukt irriterad när "The fuckers"  visar sina inslag. Jag säger absolut inte att sex i tv, eller huvudtaget, är kul. Men att exponera sig på det sättet de gör, är att gå över gränsen. Minst sagt.
Tycker det är skitkul att se när de retar folk och hittar på idiotiska saker, men sex? nej tack!
Jag förstår heller inte att de vinner gång på gång heller..

Nu ska jag ta och kolla på de andra deltagarna, som retas med stil ;).

XOXO, CIAO!

"Kaffe är tidlöst" - Robin


www.bohuslaningen.se

i keep on falling in love with you..

Sitter just nu och har precis kollat min dagliga dos av Vakna med The Voice och suckar av vädret.. Som de flesta dagarna lyser solen mest vi sju-tiden och sen går det bara neråt. Jävkligt tråkigt..
I lördags var vi ju på torget då Gevalia bjöd på fika i fikatävlingen mellan Uddevalla och Trollhättan. I sista minut vann uddevalla och minda bröder & jag blev intervjuad av Bohusläningen. Mamma skickade ett sms och sa att vi blev publicerade :) Och när jag var inne och kollade på Bohusläningen såg jag att min vårbild blivit publicerad också. Den är visserligen fyra år gammal men de vet inte dem :)



Haha, jag  vet inte om jag berättade om när bröderna, philip och jag vart på bio.. Vi gick kungsgatan ner i väntan på att vi fick gå in på bion och helt från ingenstans känner jag hur vinden nuddar mig och ser en stor, svart lerklump hamnar preciiis mellan benen på mig.. klumpen landar med ett splash och de övriga tre huvudena vänder sig åt mitt håll och skrattar medan jag, förvånad och stum inte fattar någon :p Jag har fått fågelbajs på mig två gånger innan och hade jag fått klumpen på mig då hade jag dött!

Nu ska jag ta och göra mig iordning eftersom jag ska träffa Moni sedan, om några timmar ;).


 
XOXO, CIAO!




 


bittersweet sunday.

Kom precis hem, har varit hos Moni och innandess hos far min. Har ätit en något stor middag med massor efterätt så nu tror jag inte att jag behöver äta på en vecka ;). Moni & Hampus hade haft det jättebra i Grekland, jag&Robin kollade på bilder och bara avundades :). Och så har jag lämnat Nova också :(. Hade henne visserligen bara en vecka, men det lilla livet gör mitt hjärta glatt :)

Skällde precis på mamma, andra gången idag.. Känner mig hemsk men om jag inte får ur mig det nu så jag vet inte när jag ska göra det. Livet är bitterljuvt men det är bara att leva med det.
Men nu ska vi ta och kolla vilka saker jag ska ha upp på vinden, eftersom vi inte får plats någonstans.
Som sagt, bitterljuvt.


välkommen hem, älskade Moni. En vecka utan dig är en vecka för mycket :) <3




XOXO, CIAO!


 


tristess och dåligt väder.

Imorse vid sju vart det strålandeväder, sen gick det bara utför =(. Kan bara tänka mig hur bra Moni&Hampus har det i grekland. Men idag blev det iallafall en sväng på stan med Lina och sedan mös jag med Nova så mycket jag kunde eftersom Viktor skulle hämta henne. Egentligen skulle han hämtat henne igår men.. Vi kom fram till att han skulle skippa denna helgen och glad var jag.

Har sovit hemma inatt, men funderar på om jag inte ska dra mig ner till Moni's place iallafall, sov ju så bra där :).
Imorgon blir det gratisfika på stan med Lina igen :).

Blir inget speciellt idag, fattade alldeles nyss att det var fredag ;/. Verkligen fattade..
Nu ska jag kolla på efterlängtade Så ska det låta, fastän det inte verkar så bra just idag..


XOXO, CIAO!


dator, internet, facebook, blogg.se, spotify <3

Herrejesus, har alltså varit utan dator i en veckas tid. Som den nörd jag är på alla dessa ovanstående har de verkligen kliat i mina fingrar. Det var nästan så tanken på Playtown kom, och då mitt folk, då hade det varit illa. Men nu är jag och Novis en sväng hemma eftersom ingen är här :)
Bor hos Moni den här veckan eftersom hon & Hampus är på kärlekssemester :) Och jag kan bara säga att jag längtar, mer än någonsin, att flytta hemifrån.






Det blev allt för den här gången, åtekommer om några dar :)

XOXO, CIAO!

RSS 2.0