MALA GENTE

Idag är jag hemma från jobbet, känner mig inte alls bra.
Så det som står på schemat idag är lite städning, bad & ta-hand-om-mig-själv stund. Gott!
Mitt hjärta är iväg i Tyskland så jag kan ju inte komma till honom och tycka synd om mig själv.. Får helt enkelt utsätta min bror för det!

Det kan ju vara skönt att umgås med mig själv idag, samtidigt som jag bara vilar & latar mig efter städ. Men ja, det är klart jag saknar honom redan ;).

Innan jag börjar med skitgörat ska jag ta & dricka upp kaffet & lösa lite korsord, visst? :)

Stay Close!
XOXO, CIAO!

Åkersvägen

är just nu hos mamma & mest latar mig. Hjälpte till att bära lite skit, men nu sitter jag bara & ser söt ut. Mamma & Mona lagar mat, killarna grejar med bordfotbollsspelet och jag får sitta emellan, hoho.

Har varit en del under senaste tiden så jag har helt enkelt inte orkat blogga. Men jag försöker slänga in ett inlägg emellan åt.
Sen vet jag inte varför, för jag tänker ju ändå inte skriva något mer än bara struntsaker. För det är ju inte alla som har med det att göra - och därför fattar jag egentligen inte varför.

Anyhoo, mammas hus blir dag för dag med ljuvligt. Jag älskar att vara härute, trots att vi bara kan sitta i köket änsålänge. Vi började lite smått med vardagsrummet men det blir nog inget mer med det eftersom fotbollsspelet är här :).
Ikväll blir det lika lugnt, kanske drar ner en sväng till  Muuni igen, såsom alla helger :) <3HADE LITT!

XOXO, CIAO!

RSS 2.0