brrrudar!

Hääärlig helg på GG med brudarna, häärling suptisdag med brudarna.
Fyfan, tack för en härlig kväll och klotter i mitt fejs <3.
Imorgon(idag) blir det Magnus Betnér. kan nog inte längta mer. Vill bara sova, ta mig igenom idiotlektionerna, hem och sova och sedan till staden som är för stor för mig med ännu en gång brrrudar! Kommer ha sjukt kul, det vet jag. önskade bara att en viss person hade följt med..


LinaRoger.
Ett fucking hjärta av guld.


HOJ. dags för ännu mera plugg och förhoppningsvis läggdags vid, ja, fyra?

Evelina jag älskar dig, menjagärtrött! :)

Det var allt.


sanningen med dosan.

Helgen var mycket skön där ja. Hade svin kul med mina flickor<3. Lördagen blev lugn med bowling med min lille prins Linus. Sen gick vi hem och käka godis och kollade på pokemon :).
Hela söndagen tillbringade vi med att kolla på hundar han ville ha, sötjävel.
Kvällen var riktigt skön också. Dock en liten detalj som jag blev otroligt äcklad av, ett program om städjobb ingen annan vill ha. De städar upp efter mord och självmord m.m. Sjukt jävla poopäckligt. Inte nog med att snubben vad hur fucking känslokall som helst, men själva rummen var hur vidriga som helst. Visserligen måste man kunna stänga av för att klara av ett sådant jobb, men detta var ju bara för mycket. uscha.
Sofia vart hos mig och hon klippte mig snöggt ;D. Eller ja, toppa.. Sedan fick man iaf ett trevligt telefonsamtal :). Mohaha, linnea är telefonkär typ. nästan. haha.

Idag blir det nog till att plugga eller vara med min slynis linis <3.

Det var nog allt, hoj!

Silence! I Kill You!

 

Ja, ibland går det bara inte bra, alls.
Men jag tackar min lillebror för sällskapet<3

Send me a dragonfly.

Chez Amis förfan brrudar! Riktigt bra kväll i fredags, dock lite för mycket, enligt mig själv. Missade bussen men vi kunde sova hos Jörgen, Sofias far :). Hel skön snubbe. Fick knäckebröd kl 3 och sen var det sova. Hade sjukt kul med Sofia! :). Igår åkte jag och sofia in till city, käka burgare och väntade på bussen till uddevalla. Gick av hos Cola och hade myskväll med henne :). Cola lagade mat och jag lekte med Frank så länge. Han gjorde hål på både mig och min tröja. Men han är så söt så jag förlåter honom :). Sen var det bara mer film och massa mys :). Måste göra om det snart tycker jag! Jag kom hem, satte på tvn och kollade på någon konstig serie.. När den var slut såg jag vem producern var. mohahah, John Holmes moaahha.
Idag har jag bara legat i sängen och växlat mellan sömn och tv. Har också varit uppe hos katterna och busat med dom, gett dom mat och städat lite. Sjukt hur mkt jag saknar dom och jag undrar hur vi ska göra nu. Vill ju så gärna ha min kisse hemma, men får inte det för mami och åke :(. får se får se.

jag vill tatuera mig nunununu!

Det var nog allt, ja. Hoj!

för liten gör Göteborg.

- För att jag bara går vilse. Var på mässa igår med Evelina och Elise. Kära mor körde dit oss och både Elise och Evelina somnade sött i baksätena. Vi gick på mässan ett tag och gick sedan till nisses för att slänga av oss tusentals av kataloger och gratisprylar. (GRATIS SMAKAR ALLTID BÄST - och jag är en riktig gratismänniska enligt Evelina.) Vi träffade Malin och gick till donkan, konstigt nog. NAT.
Jao, en efter en försvann och det var bara jag och Elise kvar, vi provade parfym och läppglans, trevligttrevligt. Men då. ajjemän, nu ska ni få höra. Elise följer mig till svårvagn nio och jag är rädd! jag ska åka SJÄLV till järntorget. herrejesus tänkte jag, jag vetju inte vart det ligger fastän jag var där för ett par timmar sedan. Men iaf, jag gick på den jävla vagnen, satt mittemot en konstig gubbe som såg ut som en gråhårig spermie men jag såg även en riktig läckerbit på vagnen, mumma. Jag gjorde som Elise sa, tittade på monitorn eller vad det nu än är, och en jävla kyrka. Efter det skulle jag av. Lätt pannkaka, tänkte jag, detta kirar jag! Tills jag kommer av och bara står. Hade ingen jävla aning om var jag var nånstans. Kände inte igen mig för fem öre, så jag ringde Evelina och grina på henne lite. Som tur var kom jag till LAN där mamma var och jag var lugn igen, tills vi fick parkeringsböter för ingenting!

Menmen, idag blir det iallafall Göteborg med brudarna (Håll mig fan i koppel nu brudar!) påå Chez Ami, funfunfun!
Ska duscha och graja nu.

Det var allt för idag, hoj! 

Krets, vadå krets?

Blir ju bara värre och värre. Jag vet ju inte vad jag ska göra. Jag vill vara hemma, men ändå inte. Jag vill flytta in hos Lina, men vad ska mamma säga? Hon vill hjälpa mig och få ordning på mitt liv. Men det fungerar inte så. Det är väl bara jag som kan det? Och jag pratar ju med någon, så det kanske kommer hjälpa mig lite. Hoppas jag.
Jag vet att du har önskemål som jag faktiskt inte kan uppfylla. Jag ber dig inte att förstå, jag bara ber dig att ge mig tid. I'm sorry i can't be what you want me to be. Och bara så Du vet, det finns ingen i hela världen som kan ta Din plats <3

Tell me that you need me.

Värre än någonsin och långt till svar.
Men det finns ändå ingenting att göra åt saken. Jag vill bara hoppa av skolan, fixa pengar så jag kan åka till Thailand och bli en jävla bartender. Eller så vill jag bara sova resten av mitt liv. 
För detta funkar inte.



Idag var jag hos Pappa<3 och firade FarsDag! Han fick as najsa blommor och en trisslott. Sedan bjöd han på svingod lasagne och hitlerfilm. Mysigt värre. Sen spelade jag och leandro spel på datorn och jag lyckades somna, som alltid när jag är hos pappa. Men vi stannade mycket längre idag än vad vi brukar göra - och det var skönt.

image92
Guillermo <3


Nej, nu ska jag ta och sova så att jag klarar av helvetet imorgon, måste bara stoppa in en toarulle i näsan för att min näsa bestämde sig för att typ pissa blod. tycker jag iallafall om.
image93
Karma <3



Ja, det var nog allt. Hoj!

tired of this shieeet.

24 Oktober;


Somehow, i become the only one.


Jag är besviken, det är jag. Men jag kommer ju inte sluta älska dig mindre.
Grejen är, jag tycker det var riktigt illa gjort.. Men vem är jag att döma?
Men du kunde veta bättre, för du vet vad jag tycker och tänker.
Orkar bara inte ta så mycket mer, inte just nu. Och det vet du, du om någon.
Jag älskar dig, det ska du veta.


Sitter hemma nu (yes, har snart flyttat hit.) Klockan är snart två och det är NÄSTAN så man borde gå och lägga sig. Men det orkar jag inte. Jag bara ältar och ältar, men det är väl en av mina främsta egenskaper. Katterna springer runt och är allmäntt jobbiga just nu.. Bara för att jag är på dåligt humör. Får nog tacka Lina för att hon räddade mig idag, och Pia med för den delen. Just nu sitter Tequila och kollar på mig, jag undrar vad hon tänker. Kliva på datorn när jag skriver, det är iaf kul.

Imorgon ska jag till skolan, gå på någon jävla likabehandlingsskit - palla. Hade kunnat sluta ett annars. Men en jävligt bra sak händer imorgon, eller ja.. Två faktiskt. 1: Jag ska träffa Sofia<3<3<3. 2: Siko kommer hem <3! Sen finns det en till sak, men jag vet inte om det är bra eller inte. Men, bamse kommer hem.. Grattis?

Snälla - ta mig tillbaka till ålder fem.

Jag längtar som fasiken tills jag slutar imorgon, jag saknar sofia så jag håller på att dö!

Ja, det var nog allt, hoj!

25 Oktober

Misery comes with company


Sitter hemma hos Lina. Pluggar och stör oss som fan på kattjävlarna. Vi grejar ihop projektplanen och kollar andra företag vi kan kontakta. Det känns bra att vi tar tag i detta nu, imed att det ändå är lite sent ute.
Vi ska även plugga på Naturkunskap och Samhällkunskap. Inte så jävla rockigt, men det måste göras. Ska sitta uppe hela natten om så behövs. Skiter i skolan imorgon, mår ändå inget vidare. Har mått dåligt hela dagen och det blir nog inte bättre. Inte som det känns nu. Jag lovar, snaaart spyr jag. ushamej. Imorgon blir det iaf mys, ost&vin kväll (Y). Hoppas bara det känns bättre mellan oss. Yeye, ska fortsätta plugga med Lina nu. Känns jävligt bra att vara/bo här.

Ja, det var nog allt för idag, hoj!


RSS 2.0