"Har du mjölkpaket i din väska?"

Säger Emelie lungt medan vi ligger och glassar i solen, på framsidan av skolan. Imorse var hoppet om en mysig dag väldigt liten. Men det blir nog av, grillning och filmmys ikväll! Låter inte alltför dåligt tycker jag!
De brottas runt på gräsmattan och ser allmänt lyckliga ut! Härligt härligt!

Skönt att det är fredag, nu har vi ledigt tills på onsdag också, ska man  vara ute i solen heeela dagarna då? JA. GOTTI!

Sofia och Lina sov hos mig inatt, tycker jag var mysigt. Vi hade dock lite tråkigt igår, så vi gick till Italia och sedan gick vi ner och handla mat till mig. Kul hade vi iaf! Sedan kollade vi på film och käkade daimglass. Syndigtsyndigt, men som jag sa igår; Det är inte så att jag inte får äta sånt, jag bara väljer att avstå ibland. Sund tanke tycker jag! ;D. Nu när sommaren är som här, så kan man väl inte så emot alla frestelser? :)Dags för idrottsteori, "kolhydrater är kroppens bränsle #1"

Hörs sen!sunday bloody sunday.

Kärleken är själens tandvärk, fo sho!

Jävligt tråkigt när man sitter en söndagseftermiddag och märker vad det är man har nu framöver..
1: en presentation om ett fenomen i eng.
2: skriva om ett land och svara på ett par frågor i italienska
3: nationellt prov sv B på tisdag, ska läsa ett häfte tills dess
4: skriva ett första utkast i kreativt skrivande
5: vara klar med uddevallas näringslivuppgift
6:läsa lovisas arbete för att sedan redovisa det i historia
7: läsa igenom nationellaprov häfte för eng. B
8: få hemprov på ett arbete och svara på ett par frågor i geografi
9: läsa ett häfte på säkert 100 sidor, teori i gympan
10: komplettering av ett gammalt arbete
11: plugga till matte b nationella

Mamma ringde, och det slutade med att jag fick avreagera mig på henne. Hon gjorde inte saken bättre, så där satt jag och grät och funderade på vad jag skulle tillaga till mina kotletter som väntade i kylen. Nej, inte lätt är det när man springer runt i en femma och försöker hålla rent, diska, tvätta utan någon som helst hjälp och därefter måste plugga aset.
Ingen bra söndag inte.

Igår blev det iaf till att träffa cola och tjöta lite, det var trevligt som fan. vi hämtade nellie och drog till skeppsviken och fick ett samtal om att alla var hos bäck. vi drog dit och rätt som det var, kändes det som hela stan var där, höhö. inte så mycket att hurra för så jag drog hem vid elva och somnade fortfort. tills lina ringde och fick skydda mig i natten ^^,

Imorgon blir det till att åka till torp efter skolan för en intervju med Johan Torgare, marknadsansvarig för Torp Köpcentrum, den ni. Jag hoppas att min och Elise's hunk-teori om honom stämmer ;D. Hem och plugga efter det. Liksom förra veckan kommer jag inte ha något liv, jag kommer busta mitt ass för att försöka klara skolan. Många stävar för att få bra betyg i skolan, men jag strävar för att ens få ett betyg. Och fortfarande undrar jag om det är värt det. Jag menar, är det inte när man är i denna åldern 17-18, då man ska leva och ha kul?


Nogsnackat. Jag ska fortsätta med min italienska läxa och sedan lägga mig och snarka gott.


Babybaby, jag älskar dig på dagen. Babybaby, med fjärilar i magen.
Babybaby, jag älskar dig på natten. Babybaby, med såpbubblor i hatten.
:) <3

Fili Gia Panda
49250-21


Musik för stunden;
Neyo - Because of you
Mika - Grace kelly
Ciara - Like a boy
och självklart
CKY - Close yet far


Drop me a line and tell me how the hell you are.

10 på hultan
26 på peace and love
- Jag tror att peace and love väger tyngst! ;D.

Igår var jag med prinsessan sofia ;D. Mysade och gick upp till bb. satt där en stund och jag trodde jag skulle somna, var huuur trött som helst. Gick hem efter ett tag, satt hemma med Sofia, Micke, Leandro och Antonio..
Idag var jag på Jonnas konfirmation. Kul, men lite långt. Träffade massa folk som var oväntat, träffade även Synnöve :D, det var skoj.
Sedan var det bara disk, tvätt och lite städ hemma.. Ska nog dra med folket ut till skeppsviken och grilla. Kan trots allt vara mysigt där ja. Hellre än att bara sitta hemma, som verkar vara det ända andra alternativet, hittills iaf ;P. Hoppas bara det inte blir kallare än vad det är nu (klar som fan det kommer).

Ge mig sommarlov, festivaler, fulla sommarkvällar och en massa mys, GE MIG SOMMAR!
Tror verkligen det inte finns NÅGON som inte har samma tankar som mig och längtar som bare den! Men det är inte så långt kvar nu, vi får hålla i det sista!


- Jag vet att du inte menar något illa, men det var inte det bästa du kunde sagt, och det gjorde faktiskt ont.

Close yet far <3image79


Close yet far

Äntligen, äntligen, äntligen är uppsatsen klar och inlämnad! Jag kan andas ut och vänta in nästa stora arbete. Men tills dess ska jag bara njuta av att inte tänka på vilket helvete det varit denna vecka. Jag undrar om v.16 var lika jobbig för de nuvarande tre:erna som det var förr oss. I denna korridor, var det inte någon utav tvåerna som inte klagade. Snart är det dags för matten också.. Jävligt frustrerande. Men jag och min älskade kompanjon ska fixa detta för tillsammans är vi bäst på matte.

Just nu sitter jag på agneberg och har kreativt skrivande. Jag och Menia funderar över varför det alltid är så att när man ska skriva en novell, funderar man först över vad för miserabel händelse den ska innehålla. Alltid ska det vara en miserabel novell. Jag tänkte först; hade jag börjat skriva novellen för ett par veckor sedan hade den nog varit lycklig. Jag kollade igenom mina anteckningar och såg att jag redan börjat på en novell. Jag har skrivit vad den skulle innehålla och hur den skulle sluta. Det var en sådan berättelse som slutade hur lyckligt som helst, faktum är att den handlade om mig och hur lycklig jag var då. Nu kan jag ju inte fortsätta den jävla novelljäveln.
Jag får se vad jag kommer på..
jävligt svårt alltså..

image77
Elisen och jag <3
Svårt att ta sig igenom detta, men det kommer gå. Du finns jämt, jämt, jämt i mina tankar och samtidigt som jag gillar det, hatar jag det lika mycket. Du stjäl fokus och jag blir alldeles snurrig. Men jag ska väl vara glad, antar jag. Bättre för tidigt än för sent. Men jag tycker nog att det var för tidigt, jag menar, det var ju bara början..  menmen, nog med emo-snack.. Hoppas verkligen det blir som du sa och att det går bra för dig och de andra.


that is fucked up, daisy!

Jag tycker synd om min lilla mamma. Det är svårt det här för henne, att sluta röka PLUS att börja med GI-metoden denna veckan. Men jag är stolt över henne att hon ens försöker sig på båda sakerna på samma gång och jag hoppas verkligen att det går bra. Hennes humör är verkligen inte det bästa och hon tycker mer synd om oss som behöver stå ut med det. Inte för att vara elak, men jag tycker det är rätt kul att se min mamma tjurig åt allt. Jag kunde faktiskt inte låta bli att skratta lite, kändes däremot skönt att kunna skratta lite :). Mamma har försökt att sluta röka många gånger innan, med inget vidare resultat.
Min mamma är en bra mamma, faktiskt världens bästa..

want you to know you made me happy, want you to know you made me sad.Idag har det varit pluggpluggplugg och det kommer det fortsätta med. Som igår försöker jag gräva mig in i arbetet, det blir enklare så för då slipper jag tänka och bli en sån mes. Faktum är att trots denna jobbiga-idiot-uppsats tycker jag det är jävligt kul att skriva om Nelson Mandela, men jag hade mycket gärna mer skrivit ett litet arbete om han bara.. Iaf, den ska in på torsdag och jag hoppas verkligen jag hinner!


http://www.tv4.se/player/categories.aspx?progId=114174&itemId=&treeId=30232&displayTreeId=
Det värsta är att han säger att han är 20..

just nu känner jag verkligen för en kladdkaka, 25 st muffins och tre liter jävla glass. vanilj med hallon. som fan också.
gärna lite pepparkakor med chockladsås och en evelina också..


när man blir tokig åt bara helvete.

Ni får ursäkta, jag har en dålig dag.

Jag kommer inte klara av denna veckan. kukvecka, jag hatar v.16, v.16 borde dö! 
- Matteläxa ska in, har typ 20 sidor kvar att göra..
- Historiauppsatsen ska in, har börjat lite smått på den, har SJUKT mycket kvar på den..
- Aktör- och strukturperspektiv läxförhör + historiesyn läxförhör.
- Nationellt prov i svenska b
- svenska prov, renässansen och upplysningen
ni som går på ÖP vet att det kommer mer i veckan..

sån fucking ångest så jag knappt vet vad jag heter längre. känner nästan att det är lika bra att hoppa av, jag kommer ändå aldrig komma in på någon högskola.. suger så jävla hårt, att jag gick på kukÖPs skitsnack. suger så jävla hårt, att jag tycker om så mycket folk på ÖP. hade varit jävligt tråkigt om inte dom fanns här.. och lättare att hoppa av.
men vad fan tjänar det till?

Jag trodde inte att jag skulle ta det så hårt, men det gjorde jag. Jag kan inte sluta tänka på det och det gör jävligt ont. Det värsta är att du tar fokuseringen från allting och jag kan inte få någonting gjort. Dom säger att, det var bra att det hände nu. Jag säger att, det hade gärna fått vänta en vecka.. Mått jävligt bra nu det senaste.. det är inte så att jag mår dåligt direkt, jag mår bara lite mindre bra just nu, eller ja.. kanske inte mår lika bra som jag gjorde med han men ändå..

haft en jekligt dålig dag i skolan, men den blev allt bättre när jag fick gråta en skvätt och leka med mina tjajor <3 lite mys i hasselbacken tillockmed. kom hem, somnade, vaknade åtta och blev bara bajs på allt. måste sitta och plugga hela natten nu typ. orkar knappt vara vaken, tänker bara på fel saker..

men ja, kuk på alla iallafall.


Det absolut värsta och bästa.

1; Att du (eventuellt ni) mår såhär. Av att sitta på andra sidan skärmen och veta att ingenting är bra. Och samtidigt veta att jag, lilla jag, inte kan göra någonting åt det. Det gör ont och man känner sig till en viss grad otillräcklig. Även fast det kanske är fel ord att använda, men det är så det känns emellanåt. Och att du betyder mest av allt i hela världen gör inte saken bättre. Finns inget mer jag vill, än att du ska må bra. Jag hoppas verkligen att du vet det.
<3<3<3

2; Att du får mig att må så fantastiskt bra. Jag tycker så mycket om att vara i din närhet. Jag tycker om att ligga intill dig och känna hur hjärtat slår fortare och fortare. Jag tycker om att du sa att det var bra, när jag sa att det var du som gjorde att det slog så fort, och att bara för det började ditt hjärta slå lika fort. Jag tycker om att du lurade mig och sa att vi var tvungna att prata om något viktigt, men i själva verket ville du bara säga att du tyckte om mig jättemycket. Jag tycker om att du skrev in i kalendern på mobilen, dagen vi blev tillsammans och att det var tidigare än vad jag trodde, fredag istället för måndag. Vad jag inte tycker om att du planerar att flytta men jag tycker om att du låter så säker när du säger att vi fixar det, för det kommer vi. Men jag tycker om dig mycket.
När livet lurar oss alla.


Henrik Jumark
1989-02-09 - 2007-04-05
R.I.P


Man vet aldrig, att vad som helst kan hända, när som helst.
Jag visste inte att det mötet förra veckan skulle bli det sista. Då du gjorde narr av mig och jag slog till dig lätt i magen och vi skrattade. Man vet aldrig. Och man uppskattar inte heller saker, som man kanske egenligen borde. Om tusen bra saker händer försvinner de fortare än ögat när något dåligt händer. De dåliga tar över och man glömmer av de positiva i allt. För det kanske inte finns något positivt kvar.
Men.
Det är klart att det blir tomt utan dig. Jag träffade dig ytterst sällan, men det var alltid kul ändå.
Man märker verkligen att många kände dig. Som när jag var uppe på minnesstunden, folk jag inte hade en aning om att du kände stog där med blommor i handen. Du var en go kille, indeed.

Being caught in between.

Dagarna går fort och det börjar klia i fingrarna nu. Jag måste hitta mig ett jobb, jag måste bli klar med mina arbeten, jag måste skärpa mig med dieten. Det är många bollar i luften men jag gör allt för att försöka ta det med lugna steg. Men det känns rätt skönt ändå, just nu leker livet på.. Helt okej, helt okej. Sommar snart, vafan! ;D
Veckan kommer gå sjukt snabbt, igår var det bara teater och handledning och idag slutade jag 13.15. Imorgon är det vanlig dag, men fredag är vi lediga! Så på imorgon ska jag sova hos andreas för på fredag ska jag äta middag med pappa och resten av helgen blir i annestad :). Bra nu när han inte ska jobba något i helgen, så kan inte jag ses ;). Bra där.

Igår blev det plugga och städa evelinas lägenhet, blev myysigt där ja. Träffa andreas en sväng och plugga återigen. Idag blir det plugga och gitarrkurs och återigen plugga. Känns som om man har SÅDÄR med ork när man bara hostar och snorar hela tiden.

Mer än det blir inget gjort, lika bra att man börjar plugga. NAT. :)

Månadens roligaste händelse:
 Sofias 18årsfest :)
Böcker jag läst: Big Mouth & Ugly Girl av Joyce Carol Oates. och en saga bok om Nelson mandela. 
Filmer jag sett: Hade inte fått plats att räkna upp, uppe hos andreas ser man på maaaaaassor med film.
Platser jag besökt: Uddevalla ^^,
Sötaste killen: Min Andreas :)
Bästa låten: Gwen Stefani ft. Akon - Sweet Escape
Bästa tv-programmet: ah! finns ju så mycket bra, kan inte bestämma mig.
Jobbigt/Tråkigt: öphelvetesjävlarimejjaghatardig.
Pinsammast: vettifaen
Inne just nu: som malin sa, solen.. och förkylning.
Ute just nu: hmm..
Minnesvärt: sofias fest och att jag skaffade mig en karl

Listan för stunden;
Lifehouse - you and me
Liz Phair - Why Can't I
Fall out boy - Thnks Fr Th Mmrs
Rage against the machine - Freedom
José Gontzáles - Heartbeats

du&jagbaby.
<3


RSS 2.0