attencione.

Jag har kommit in i en Jag-pallar-inte-med-bloggen-period. Men jag lovar, jag är strax tillbaka. Ska bara ha lite lov till.
<3

GG?

Idag ska jag till gg. Har inte varit där sedan i början av december. Det är en lång tid. så idag kände jag mig sugen på att dra dit med Lina :).
Nu ska jag bara klä på mig och käka, sedan drar jag upp till den lilla malusken :)


Uppdaterar på bakfyllan imorgon! HOJ!

okej?.jävligtmycketcom

OK! KUL att dom tagit bort scrubs på alluc. Jätteroligt verkligen. As kul.
Nu är jag bara förbannad, jävla alluc!!!!!!!!

Härlig natt, må jag säga. NOOT.

När jag precis somnat vid 00.30 hör jag en tupp utanför mitt fönster som gal utihelvete mycket. Det är min kära bror som inte har några nycklar och väcker mig ur min sömn. Jag trodde han skulle väcka hela grannskapet!
Jag fick kasta ner mina nycklar och ett par minuter efter det hör jag hur det donkar och bonkar i hela trappuppgången. Efter ytterligare några minuter hör jag nyckeln i nyckellåset. Han dundrar in på sitt rum och jag hör ännu mera dunkelidunk. Jag fick tanken om att han måste ha ramlat så jag går in för att kolla.
Öppnar dörren, mörkt. Jag hör ett gny och tänder lampan. Där ser jag ett par ben som kommer ut ifrån garderoben. Resten ligger inne i. Lille lillebror har fått för mycket dricka i sig.
Fick till slut lägga honom i sängen (där han låg med huvudet mellan sängen & elementet, invirad i gardinen med fötterna på fotöljen) och vandrade till min säng.

Fortfarande kan jag inte somna och när jag PRECIS somnade för andra gången ringer kära Philip som var på väg hem. Som tur var somnade jag ganska fort efter vårt lilla samtal.

Idag har vi även haft påskjakt på skolan. Söta Jesper Runfors hade nämligen gömt en nyckel vilket gick till ett skåp vilket innehöll 3.5 kg GODIS. Hela skolan var som galna efter varje ledtråd han skickade ut.
Nu är den hittat och den var självklart på ett ställe där man redan letat ett antal gånger.

Men tack Jesper, det var kul :)!

Nu blire onlinespel, HOJ!

En massa ont!

Ja, det har jag i magen vilket jag haft hela dagen från när jag vaknade imorse. Har tänkt att det går över, men när jag rör mig gör det bara ondare. Vi får väl se om det snart försvinner.

Efter jag vart i skolan idag gick jag hem och tvättade lite underkläder. Sedan ställde jag mig och vek tvätt och sedan diskade jag. Sedan läste jag i romanen i vårr i uppgift att läsa i psykologi C men sorligt nog somnade jag och vaknade strax innan Johanna kom med tåget.
Vi åkte ut till Coop för att handla lite mat och sedan surade jag en stund på mitt rum och när jag bestämde mig för att inte vara sur längre gick jag ut för att lösa korsord med syrran.
Anledningen till att jag var suris var för att jag frågat mamma i år och dar om hon inte vill springa på torp en stund med mig och idag när vi väl är där är det enbart för att handla mat och vin. Andra anledningen till att jag vart suris var för att ingen märkte hur fint jag gjorde det hemma och var tvungen att berätta för dom vad jag gjort. Men jag fick ju tillslut beröm och en kram av Johanna.
Så tack för det.

Nu funderar jag på om jag ska fortsätta läsa ur boken, iallafall en liten stund. Sedan får jag mysa med resten av familjen.

imorgo är det lov, HOJ!


image121

Sommaren 2006

time for some respect, ey?

Jag har nyss varit på Evelina, Elise och Malin's redovisning om Prostitution :). Jag måste säga att jag är ohmygod so proud! Jag var kameraman också :D.

Vaknade även imorse av strålande sol, vilket gjorde mig glad. Jag är glad för att mitt rum är städat och jag är även superglad för att syrran kommer idag! Hon kommer idag vid fyra tiden :D.
Hoppas hon inte är för trött sedan, jag har nämligen tänkt att jag, mamma och Johanna ska åka till torp.

Nu måste jag sätta igång att plugga! HOJ!

"Vi är ju kändisar, Linnea!"

Jo, detta var ord från min bror alldeles nyss vid matbordet. Han berättade att det finns ett par i stan som har två ungar, tvillingar, precis som oss. De vet vilka vi är och har döpt sina barn till, gissa? Linnea och Leandro. Jag kände igen det när leandro sa det, men jag kommer inte ihåg att historien innehöll att de var tvillingar.
Det är såhär, att när Moni jobbade på ett dagis fanns det två ungar som hette Linnea och Leandro. Om de var tvillingar vet jag ej.
Men coolt är det ifall dom är tvillingar för då har dom ju tagit namnen ifrån oss iochmed att dom vet vilka vi är..

Iallafall nu är mitt rum klart och jag är nöjd. Det doftar vaniljljus och rent.
Nu ska jag läsa Huset med den blinda glasverandan av HerbjØrg Wassmo.

so I joke and smile, HOJ!

Forget it.

Went over at Lina's igår och fotade/blev fotad. Hade nedrans massa kul och sminkningen måste ha tagit tre timmar, minst. Det blev härliga bilder, lina är snygg.
Imorse tog det i så in i bänken att gå till psykologin, men jag sjöng glatt i mitt huvud "upp och hoppa, ligg inte och dra dig". Får väl tacka Frida och den andre stollen för det. Det var en härlig dag idag med tanke på att solen kikade fram, det är mindre snö idag och att vi slutade 10.30 idag.
Jag släpade med Elvis hem en sväng och sedan gick vi till stan för att prova balklänningar. Guu så kul något sådant kan vara. Jag provade en blå klänning som var alldeles underbar ^^,
Men som sagt, jag ska höra med syster Emma om hennes balklänning. Jag hoppas jag kommer i den :)

Nu har jag legat ett par timmar och latat mig. Nu är det dags för storstädning och sedan ska jag börja på boken vi skulle läsa i psykologin.

You're the part of me that I don't wanna see, HOJ!

Up, up and away with Nea Montana.

Nu är jag klart med humanetologin, yaay :).

Nu förtjänar jag att spela onlinespel på datorn tycker jag, för att jag nu är klar med den förbaskade uppgiften.


Med din hand strykandes över hår och kind, är precis vad jag behöver <3, HOJ!


Drömmar är bra knepiga..

Kom nyss hem, har varit hos Far & just nu njuter jag av Ron Pope - A drop in the ocean. Jag totally lyssnar snart sönder den, vilket inte alls är bra. Men jag njuter iaf så länge jag kan.
Ska lägga in en tvätt och ta in tvätten jag tvättade igår och sedan blir det till att skriva det sista på Humanetologin (jag fick även reda på idag hur det uttalas, Tack Lina ;)).
Kom på just nu att Malin sa imorse att vi skulle kolla på Hide & Seek som kommer på trean ikväll kl 21. Det blir skojsigt det också :).

Snart är det påsk och Johanna kommer hit! Hon kommer på onsdag, tror jag, och jag längtar redan nu. Måste också se till att städa mitt rum finfint innan hon kommer. Det är inte helt förjävligt just nu, men i igår trodde jag att jag skulle smälla av. Lägger upp en bild snart så får ni allt se.
Fredag är det även Partay hos Robin & Sara (dom har flyttat ihop). Nu är det dags för syskonen att röjja loss! Måste hitta mig något fint att ha på mig också. Fick armband och halsbant av Zayda & Pappa idag :).

image120
Jag har överträffat mig själv! uscha!!


HOJ!

Malin och Marie Fredriksson

Sitter hemma och får håret fixat av Malin :). Ur datorn stömmar en massa Marie Fredriksson, haha. Gillar väl en eller två låtar med henne, men jag vart tvungen att utforska.
Igår satt vi hos Louise och drack. Det var Louise, Fredrik, Malin, Joni och jag. Mycket trevligt vill jag säga. Vi spelade rajraj och tyvärr tog spelet hela kvällen för alla skulle springa och kissa & röka hela tiden. Mobiler ringde och man "ska bara" en massa saker, haha. Det gick iallafall bra, vi gick till Mc för att käka lite och sedan bar det hemåt. Malin var riktigt kalas igår och det var underbart haha. Tyvärr var jag inte lite rund om fötterna, men det var tillräckligt.

Imorse när mamma kom in i mitt rum hörde jag ett "oj då". Antagligen undrade hon vem fan ja hade släpat hem. Hon gick närmare och såg att det var Malin. Tokigt.


Nu är mitt hår klart och vi ska dra hem till Malin. Ikväll hoppas jag på Bingo och Melodifestivalen, faktiskt.


I was praying that you and I might end up together, HOJ!

fredag brukar vara bra.

Men bara ibland.


ikväll ska jag bli så full som möjligt, yesbox!

'Cause you are my heaven.

Sitter i skolan och ska strax jobba med Humanetologin som jag vart tvungen att komplettera. Trist, men måste göras.
I onsdags var jag hos Cola och kollade på film med Phippa. Myycket trevligt. Det var skönt att stänga av tankarna en stund :).

Malin sov hos mig inatt och imorse vaknade jag med världens skallebank + att jag fick världens hostattack. yess. Jag satte mig i vardagsrummet och kollade ut medan jag funderade på om jag skulle stanna hemma idag. Resultatet blev att eftersom det vart så fint väder vägrade jag sitta hemma och uggla. Så jag masade mig till skolan.

Idag vet jag inte vad som blir, är sugen på partay. Eller så vill jag äta en massa glass och godis, vilket jag gjort som fan de senaste dagarna. Inte coolt, men fasiken så gott.

Nu blire betygsnack med snyggjonas :)

I was praying that you and I might end up together, HOJ!

jihoo!

Jag har fått ett nytt tangentbord nu av DD (DataDaniel) och jag är superhappy! Inte nog med att jag inte behöver använda skärmtangentbordet men det är sprajlans nytt och ser helt underbart ut! Just nu känner jag för att skriva en hel uppsats nästan ^^,

DD sa också att nästa gång skulle jag låta bli att hälla något klibbigt på tangentbordet. Om jag inte minns fel var det en viss Fröken Gustafsson som råkade spilla apelsinjuice över datorn, haha.

Vi har geografi just nu och vi har precis fått en ny uppgift, vilket jag tycker är jättejobbigt. Jag har ingen att vara med och dessutom ska det vara tre punkter vilka är muntlig redovisning (jag hatar det), seminarie (samma) och individuell analysuppgift (möjligen lite bättre)

Idag hoppas jag få träffa Malin en sväng. Det var ju inte igår, om man säger så. Eller så ska jag vara hemma och skriva på mitt nya tangentbord.

Nu fick jag iallafall paxat Elvira till uppgiften, hoppas det går bra. Hon var ju den ända jag kunde ta för att hon inte är här och kan säga något om det. Haha, ja jag är faktiskt mobbad ^^

You see me rollin' pumpin' Limp Biskit, HOJ!

put on the red light.

Sitter hos Pia nu med linavagina :).  Alltid trevligt! Var hos pappa förut och snackade om bebisen som är väntad 21 augusti btw :). Längtar som fan faktiskt!
Igår fyllde Richard 20 så vi var på cheers och firade honom. Det blev ett jävla liv ett tag och jag fick mig en liten smäll så glasögonen flög av, men det var inget allvarligt eller en hård smäll.  Då vart jag inte så glad. Som tur var klarade mina glasögon sig.
Linavaginaroger ska sova hos mig idag och imorgon ska vi fortsätta vara nyttiga. Gå långpromenad på morgonen och käka GI. Helt pepp för att komma i Malins klänning på balen serrni, dock har jag inte pratat med henne om det :) Ska ta och ringa henne nu.

Klämma på Linas tuttar är det dags för nu! HOJ! 

miss me when i'm gone

Ligger i min nybäddade säng med mitt nya fina lakan och kollar på scrubs. Har varit hos Sofia idag, uppe i lägenheten, och hälsat på. Det var myspys, vi lagade mat och pösa i soffan. Men mysigt iaf :).

Imorgon känns det som om jag har jättemycket att göra men ändå är det typ inget.. Eller jag vet inte.
Jag är iaf helt slut (för ingenting) och vill ha fredag. Jag undrar om jag ska på maskeraden Andrea ska ha eller om jag ska till Cheers en sväng.. Jag har dock inget att klä ut mig till så om det är någon som har piratgrejer får ni gärna hojta ;D. Richard fyller på lördag så man kanske drar dit en sväng och grattar. Men jag vet ju vad han vill ha i present, muuahah. Man får se, helt enkelt.

Nu ska jag söööva, så jag orkar med morgonpromenad nr 3, detta är en bra början! HOJ!

image119

nu är det bara gardinerna, hyllan och speglarna som saknas :)

MULLE<3

Polisbesök, ajjemän.

Idag tvingade Menia mig att gå på Temagrejen om våld. Det visades en film och sedan vart det en massa tjöt. Filmen var jättebra faktiskt men jag lyckades somna när alla pratade. Då passade Menia och Johanna på att ta kort på mig. Mycket kort på mig idag, jag och Cola är ju med i bohusläningen på Dagens fråga, den ni!

Nu sitter jag i skolan och är lite halvmätt efter en god macka. Jag har två kompanjoner bredvid mig och båda heter Karin. Snacka om tur jag har ;D. Ska sätta igång att plugga lite så jag kan komma iväg vid två eller något. Ska upp till blomsterlandet och sedan ska jag hem och tvätta/plugga. Som igår då.
Ska se om Sofia ville komma ner till mig, för jag orkar inte åka upp till hovult, inte ha något internet och sedan åka ner. Hoppas på det.

Dessutom är jag flitig. Jag behöver inte vara i skolan denna vecka, egentligen, för att jag inte har något projekt. Men duktig som jag är kommer jag hit och pluggar lite. Fast nu ska jag upp till DD (DataDaniel) och se om han vill byta mitt tangentbord och skruva fast skärmen lite. Småsaker som behövs.

Ska man behöva ställa ultimatum också?! HOJ!

JAG ÄR INTE OSMART, JAG ÄR BARA OTRÄNAD!

Det är då mitt nya motto!

Idag har jag varit hos Specialpedagogen Lena Eckerdal, vilket var en mycket bra idé. Jag känner att jag fick mycket utav vårt samtal och jag undrar bara; Var har hon varit under dessa tre år?.
Harre, hon har ju vart här hela tiden. Undra varför jag inte blivit skickad till henne innan. Hon har tillochmed utmanat mig med Historia A. Haha.

Nu sitter jag och spelar oxie, men det laggade sönder så jag funderar på att fortsätta plugga en stund. Det är nog bäst, annars blir inte Syrran så glad på mig :).

Ikväll ska jag ta det jävligt passivt och plugga lite till. Mamma är ensam idag så det blir nog lite mys med henne.
Annars har jag hittills haft en ganska bra dag, förutom att jag har världens största hål i skrevet på mina byxor ^^ :).
Mamma får fixa tycker jag.

Hoppas ni andra har en superdag, HOJ!


Jag tycker det är kul att du ser mig iaf.

Sitter hemma med Lina nu :). Ska plugga lite samhäll innan jag somnar tänkte jag, är inte särskillt trött och det är ju ganska bra att plugga till prov tycker jag. Idag var vi på Morgan Pålsson - en världsreporter. Så jäävla rolig var den, Lina höll nästan på att kissa på sig, shshsh.
Dock satt det 2 stockholmare och en mörkhyad och skrattade o tjöjade, vilket förstörde filmen lite.. De satt och kastade popcorn på folk också.. Visst, det är kul att kasta popcorn på folk men inte när biosalongen innehåller 10 pers och när de dessutom förstör allt. Förmodligen var de antingen höga eller fulla. (det märktes på pga en kommentar jag hörde)

Ska ta och plugga lite på Samhäll nu tänkte jag, innan jag ska sova. Det är ju ganska bra att göra det till ett prov (Y).
Annars har det varit en knepig dag med konstigt återfall av migrän, efter ca 3 år ;/. MEN det var ljuvligt väder!

Nu ska jag pluggis lite innan Sli(y)na somnar, shsh.

 Glöggen, HOJ!

som bara jag kan se.

Sitter i skolan nu och väntar på krubb. Har precis druckit mitt morgonkaffe och njutit i den kalla solen en stund, vilket gjorde mig ännu mer hungrig. yes.
I torsdags och fredags vart jag superduktig, jag gjorde prov och gjorde klart auskultationsuppgiften och det känns faaaabulous. Nu tvingar HitlerMenia mig att plugga fast nä, vi ska dra och käka. Det är väl bäst att få lite mat i maoen.

Ikväll blire bio med linaroooooger!


Kössen, HOJ!

RSS 2.0