sanningen gör ont.

Att de man trodde sist skulle svika... jaa.. Men ja. Var och campade i helgen. Hade sjukt roligt, det var helt underbart. Men dock slutade det inte underbart, illa. Men det är som det är nu, tråkigt som sand i ögat, men sant.

Annars, vad gör jag dessa regniga dagar? Jag jobbar och sliter röven av mig, är jämt hemma hos pia och ja.. inte mycket mer.. Mamma min är nog lite svartis.. Men vem kan klandra henne, som har en dotter som mig.. (?) skämt å sido, min mamma är inte ofta hemma pga av den dumma stugan. om ändå stugan låg i källaren. vad bra det hade varit. Snart är det krogendags och det kliar i fingrarna. Jag kommer snart bli stor, jeeej.  undrar bara hur jag ska få ihop hela dagen, när det är så många som vill fira mig :p. haha. dessutom vill jag pierca mig och tatuera mig. men jag ska nog lyssna på Sofia (och faktiskt lyssna) och inte göra det. inte nu och inte i ansiktet :p.

Min blivande man gick precis ut och jag sitter här med Pia. Vi ska ta en drink och vänta på manligt besök, haha.

Och min laddare bestämde sig för att gå i pension, så det blir inte mycket internet och inte mycket bloggande för mig på ett bra tag.

kössen.

sleep is the enemy.

Att lita på någon är svårt, tyvärr gjorde du det lite svårare..
Jag älskar dig, verkligen. Men du gjorde mig sjukt besviken.


Yeesss, PierPressure igår då.. Var inte så jävla pepp pga lite saker som hänt dagen innan. Funderade tillochmed på att riva biljetten och stanna hemma. Men hey, det var 500 spänn jag inte kommer få tillbaka, så jag pallrade mitt ass till tåget. Härligt, tänkte jag. Sjysst folk med sjyssta band, sjysst liksom. Meeeeeeeen nää. Visst banden var great men ja.. Det fanns väl lite mindre bra saker. Höjdpunkten på det hela var, druuuuuums, Bam & Missy. Höll seri-fucking-öst på att sketa ner mig. och det värsta var att jag inte kunde prata med någon om det, för jag stog helt själv i en kö.. men omg liksom <3 ;D. Det var många bra band och så. Men det kunde varit så jävla mycket bättre om Sofia , min stick-until-the-end-kompis, varit där.. jävulen i helvete vad jag saknar henne. Men imorgon kommer hon hem <3333. Hoppas bara att hon inte blir arg på mig för att jag tabbade mig :O. (Jag lovar att jag fixar allt)
bäst #2 var nog Less Than Jake, haha. så jävla härliga. Billy var också sjukt bra.

Idag åkte Malin också. Det suger ju. Hon kommer hem om två veckor.. Annars lekte jag med Tobbe, alltid lika trevligt. Det blev ytterligare dåliga nyheter, men det kommer nog lösa sig. Var lite kalabalik där ett tag..
Lekte sedan med Jasse och Linus, spelade mariocart, dubble..nånting.. as kul. Ska träffa Tobbe imorgon och sedan ska vi passa Jasse och Linus och kolla film. Grajer det.

kössen -  / nea 


RSS 2.0