DAGEN FÖRE DAGEN.

För ett par dagar sedan är det redan sju månader sedan jag & älskling träffades.. Jag kan verkligen inte fatta att tiden har gått så jäkla fort.. Vi har i princip varit sambos i sju hela månader. Vi umgicks redan från dag ett, varje dag. Och jag ångrar inte en sekund!
Det kanske låter knepigt att han faktiskt bodde hos mig sedan dagen vi träffades och har varit ihop från när vi först träffades. Men jag tycker inte det. Inte bara det att allting kändes så himla rätt från första sekund utan allting blev bara utav en vardag direkt. Det var absolut inga konstigheter, men någonting.

Jag säger att officiellt har vi idag varit tillsammans i sex månader. Han säger att den 31 Juli var det sju månader.
Either way, jag har aldrig någonsin varit så lycklig som jag är med dig, älskling

Imorgon fyller jag, brorsan och mami år! Tänka sig, att få världens bästa present på sin egen födelsedag ;).
Jag ville först få med Leandro ut till huset (Där vi är just nu) men han skulle träffa Haris idag. Får se om jag kanske kan locka ut honom senare. Jag vill gärna att vi är samlade på vår speciella dag :).

På fredag kommer vi att firas i Göteborg, jag, Leandro & Hampus. Hampus fyller ju den femte så vi får ta och slå ihop detta :). Vi ska på Hard Rock Café, sitta i parken & sedan ta bussem hem till Uddevalla :). Jag längtar så!

På söndag kommer resten av släkten ut till huset för att käka tårta :).

Nu ska jag se ifall mamma vill färga mitt hår & Jag blir lite fin inför imorgon ;). Kanske en klippning också...

Sen vill jag bara ge Reine en eloge! Tack för att du tar så bra hand om min mamma & är så mysig!!

XOXO, CIAO!

RSS 2.0