put a smilieface on.

Ja det är bara att le och se jävligt road ut, det klarar jag! Det blir väl johannas ikväll och jag tror faktiskt att det kan bli skoj. Visserligen vill man ju vara med andra folk också, jag önskar att jag hade samma kraft som Prue - astralprojektskiten. Känns förjävligt faktiskt.. menmen.. Ska ner på stan strax och fixa lite saker.. känns inte pepp någonstans, men det får gå. Blir nog roligare sedan.

Hoppas att ni andra får en jävligt bra kväll!

Happy new year, HOJ!

i thought i was gonna be sick.

Imorgon är det slut på år 2007 :).

Anledningen till att jag inte har bloggat på länge är för att jag orkar inte sätta mig ner vid datorn och för att jag alltid är med någon :p. Därmed är jag också oinformerad i vad som hänt hos er ^^,.
Inte för att jag orkar skriva något nu, jag vill bara säga hej och önska er ett gott nytt år :)


May we all have our hopes, our will to try
If we dont we might as well lay down and die, HOJ!

I love you guys ♥
yours only, linnea alvarado salomonsson.

nattfilosofi

Bra dag, har haft svenmysigt och är jättenöjd med mina klappar. Tack familjen <3

MEN;

Jag är den jag vill vara, samt den jag avskyr att vara. Att man emellanåt behöver dra en vit lögn för att skydda någon, fastän det sårar någon annan. Jag hatar lögner och allt därtill, Men man måste ibland ljuga för att överleva och för att kunna ge någon trygghet och tröst. Och då kommer man tillbaka till det när man sårar någon på köpet. Då sitter man vid dagens slut och analyserar och utvärderar dagen som gått. Kan man sova med gott samvete? Ska man låta sig skyllas för att man kommer i kläm? Är man dålig för att man måste prioritera, om det blir dåligt men bra på ett annat plan? Hur gör man egentligen för att vara den ultimate? Den som alla kan lita på. Hur vet man vem man ska lita på? Om alla tänker såhär, hur ska man då veta vem som är sann? Det tjänar väl ingenting till när man jämt och ständigt försöker göra det bästa men att det alltid på något jävla vänster blir fel? Varför?!
Jag kan inte låta mig själv från att undra, när ska man kunna leva så att alla blir nöjda? För det är ingenting jag lyckats med ännu och det känner jag själv. Med något bra kommer alltid, jag menar verkligen alltid, någonting dåligt. Och det stör mig något fruktansvärt mycket. Det jag menar är, jag försöker verkligen. Förlåt om det inte är bra nog.





Jag kan inte fatta att jag sitter på självaste julafton, ett halvår senare och saknar honom. För vad? Det var helt underbart i fem veckor och jag var lycklig. Men sedan var det bara en massa smärta. Ändå kan jag inte sluta sakna ett flertal saker hos honom. Saker som han gjorde när vi var ensamma, när det var lugn och ro. Trots att han är ett svin. Fan också.


Ja, det är nog det jag menar, HOJ!

GOD JUL!

Idag är det julisafton! Men den började dock inte bra för mig. Såg ju nu att torp hade öppet till 18 igår och att det idag var stängt. jej, liksom. menmen, får väl hitta något gammalt att ha på mig idag (Y).
Nu blir det till att locka håret och äta grööööööööööt :)

Have a merry little christmas, HOJ!

I cannot sleep, i cannot dream tonight.

Sitter hemma med en massa smink i fejjan. Köpte lite smink idag för att man skulle se någorlunda bra ut imorgon på julafton. Kom också på att jag verkligen måste ut till torp men det hinner jag inte. Det stänger fem och det tar ett jävla tag att komma ut dit. Bussen kommer ju säkert också vara försenat pga alla folk och sedan tar det ju lång tid att bara komma till affären + kön. Som tur är sa mamma att hon nog kunde åka ut imorgon och köpa mitt plagg ^^,
Det är ju bara för bra, dumt bara att jag också vill ha den hos pappa imorgon förmiddag ;(.

Igår var bara soft. Jag fattar inte att jag är så jävla trött nu när jag har lov. Jag är twice as pigg på vardagar när man har plugg att göra. Kollade film, sen åkte vi hem och sov. Helt död må jag lova. Fem minuter efter att jag vaknade imorse åkte vi in till stan och jag började handla julklappar. Så det är det jag ska göra nu, slå in dom och måla naglarna. Hårfärgning blir det kanske, om jag orkar mig ner till willys, vilket är SÅ mycket tvek, miiih.

you are my sweetest downfall, HOJ!


sweet saturday morning

Vaknade gött i morsans säng och fick en go frukost. Kollade ner på mina fötter och ser ett par orangea tår. Mamma och jag hade fotbad och masserade varandras fötter. Den enda krämen som var tillgänglig var dessvärre Dove Summer Glow. Så jag ska nog inte visa händer eller fötter på ett tag.
Igår var det också mys med lite av släkten. När dom åkte satt jag och mamma och tjöta med philip och leandro ett tag, sedan gick dom ner till GG. Jag kom också precis på att jag inte kommer gå ut på typ, tjaa, tre veckor kanske. YES. jävla idiotfylla. Det roliga är att leandro höll på att göra samma tabbe igår. bara att han glömde hämta ut jackan ur garderoben. Om det ändå var så för mig. Jag fattar verkligen inte, för det är INGEN som vet NÅGONTING om min usla jacka. Ingen har sett eller hört något. Alla som vi var med var lika fulla för att fatta något. Fan också.
Byta lås blir det till att göra idag, yes. Linnea får betala nytt lås, god jul för fan.


Naj, jag orkar inte göra något speciellt idag. Skulle ha varit med Martina och Sofia, julmysat och agassis sen. Men kära vänner. Jag bangar, sårre.

Nu ska jag lägga mig i sängen och fisa lite, HOJ!

Fucking Dubble A!

Just can't seem to do anything right.
Jag vet inte. Har försökt dölja det så väl på senaste tiden, för mig själv också. Men när någonting dåligt händer ännu en gång, varför inte tänka och analysera allt då?

pretty please, ta mig härifrån.
mm, hoj

 nunca seré bastante bueno para usted

Fucking A!

Blir så trött! Efter en helt bra kväll med syskonen, sofia och rybbe så blir jag så wack att jag tappar bort min jacka. Haha, min jacka? Jag är en sån person som super bort värdefulla saker, inte en sleten jacka som förlorat sitt värde på 300:- Dock låg lite andra saker där som jag behöver, ja typ fett mycket. BAH!
tänker inte säga "aldrig mer" men jag tänker nog be syrran bjuda mig på mindre nästa gång. ojoj.
Men ja, om någon träffade mig efter GG och såg mig med eller utan jacka, säg gärna till..

Annars är jag pretty cranky idag och jag har bara varit vaken i, tja, en timma.. Så jag ska ta och sova en stund, ringa mittemotGG och niklas på GG. Sedan blire massor med städ, kusiner och moster kommer hit på julbak!

ja, det var fanimej allt, HOJ!

FÖRRESTEN!!

Vill bjuda min söta vänner på en liten show, puss på er <3 :)

http://www.carmex-kiss.de/kiss/index.php?meintanz=1631296463901


rakkarong

Jävla sjukt igår. somnade runt tio, vilket är ytterst ovanligt. Vaknade och var helt säker på att jag strax skulle till skolan. Gick upp på toa och när jag kom ut märkte jag att det var mörkt och tyst. Ingen hemma, tänkte jag. Gick till sängen för att kolla mobilen. Klockan var förhelvete 00.40 och jag var helt utvilad. Men jag kunde inget annat att göra än att somna om. När jag vaknade då jag verkligen skulle gå upp var jag bajstrött. jekla skit.

Orkar inte en dag till, vill ha jullov, sova hela dagen och träffa släkten på julis.
Är nervös över idag och jag har inga cash så jag måste få tag i pia och det är ju inte alltid möjligt. Bra att jag har hennes nummer (Y).
Förövrigt är jag jävligt trött på folk som är så himla julglada. Älska julen och älska dagen, men snälla, gör det inte i min närhet!

Naj, ska försöka göra någon nytta nu tänkte jag.

tack det var allt, hoj!

Hemmaaa, aaaa.

Kom precis hem, blev strandsatt i min trappuppgång. Jag glömde nycklarna hemma, men jag är inte förvånad. Inte heller förbannad, jag är bara van. Är hungrig som ett svin och har skrivit om mitt CV. Ingen idé att det står att jag går andra året, för det är ju ingen sanning. Dessutom kunde man lägga på lite jobb (Y).
Har också solat, gött gött. Och nej, Sofia. Jag ville inte skjuta mig själv efter halva tiden, JAG FRÖS!

Jag ska nog ta och work out:a lite tror jag, får nog ta hjälp av käre bror. Jag ska dessutom börja med thai chi (osäker på stavning) för att det sa Elviras kalender i horoskopet. Det fula med den jävla boken var att det stämde så jävla bra med allt. Och inte bara för mig, utan för Evelina och Elise också! My god.
Så jag tror bestämt att thai chi är min grej.

Också congratz till min kära syster Johanna, som fyller år idag! Grattis!

tack det var allt, hoj!

Saliv, svett och tårar.

Bah, helt ledsen. Mitt headset är borta, jag kan inte lyssna på musik :(. Evelina har min mp3 också, fucking shit.
Igår var det jävla söndag. Jag hatar söndar sjukt jävla mycket. Det är inte mycket som är bra. Jag försökte plugga igår med Cola och Lina, men jag pallade inte mycket.. Ville mest bara gräva ner mig. Känner mig så sjukt dålig också...

Imorgon ska jag på dejt. Det blir typ fika och bio eller något. Det låter inte helt fel faktiskt. Hoppas bara det går bra :).

Får fortsätta senare, ska dra en fika nu med tjejerna.

HOJ!

HACK I SKIVAN

moaha, ja det var jag som lärde. Mannen blev inte så glad när han fick reda på att jag spridit ut hans lille hemlis :D. Men det gjorde ingenting :D. Har varit med cola mest hela dagen. Vi kollade på sinclairs julshow typ och ännu en gång kollade vi på rebecka :). Så duktig så :). Sedan gick jag hem, stensomnade och vaknade vid sju, GOTT! Gick hem till pappa och sedan träffade jag cola igen. Så satt vi hemma hos mig en stund och sedan har vi kört robin, heder och tomas halva stan. För mer detaljer, kolla colas blogg ^^, (www.cornycornelia.blogg.se)
Nu är vi iaf äntligen hemma och ska sova snart. Också gott!
Imorgon ska vi städa colas rum, har jag bestämt.
Imorgon ska jag även sova länge (H).

Naj, nu blire onlinespel, hoj!
Ja, det där kändes ju jävligt bra. Kul att man är bra iaf. (Y)!

Bitch, you did me so wrong.

Här sitter vi, Köt och jag och har läst gamla mejl från 2003, moaha. Mogna jävlar säger jag bara. Tänkte att jag skulle visa er ett ypperligt exemplar på vår mognasnivå.

Ja, annars har jag inget att tillägga, förutom att vi vart och kollade när Rebecka dansade. Jätteduktig var hon :)


image97
Det var allt, hoj!


"Fan, det är ju fullt!!"

Sa jag på den inte alls smockade parkeringen på Ullared. Vi var andra bilen in på parkeringen. Ja, min humor är kanske inte det bästa men den duger iallafall när man är hungrig/hemligttrötttypövertrött/frusen på en usel parkering med en söt linaroger.
När vi skulle hem var vi äckligt hunriga och fick ta oss en liten paus. Jag köpte korvmeny med mos och lina köpte jävla falafel. Hennes smakade koblaja som friterats och jag fick ingen ketchup!!!!!!!! Dessutom hittade jag något som jag kallade spermasås i moset. MUMMA! "Kan jag få lite sperma till det där?"

Ja herregud. Sedan orkade vi inte gå in igen så vi åkte hem. Fast på vägen somnade jag till ett par gånger, vilket jag försökte dölja för min chaufför, dock har jag en känsla av att jag inte var så trovärdig. Sedan märkte hon själv att hon höll på att somna så hon bestämde att vi skulle ta en powernap. Gott, tänkte jag så vi körde in vid ett äldreboende, men sorget nog kunde vi inte stå där. Så vi åkte ner för en backe och hittade en vändzon. PLING. Där stannade vi och sov i 40 minuter :). Sedan åkte vi vidare och stannade först på statoil för att köpa bränsle. Ja, för både oss och bilen.
Sedan åkte vi vidare till en rastplats dör vi chillade, så att säga. Spelade in film och tog massor med kort och bara var helt kokobello :). Städa, vänta på att linas family kom hem och sedan blev det hem till moa och sedan till GG. Det var helt okej, lite jobbigt emellanåt dock. Trevligt folk förövrigt och sedan en god natts sömn, men inte en sp himla skön dag i skolan. Luciatåg, där Kevin såg ut som en stoppad, ja någonting iaf. Hade nog velat gå på det stora luciatåget i Agneberg, Kan nog slå vad om att det var lite bättre.

Nu ska jag, cola och christina käka och sedan in till stan för att kolla på när Rebecka visar upp deras dans. Och det ska bli kul!
Sen blire film och plugg. Köpte "kvinnans bibel" Cosmopolitan när jag såg vad de hade att erbjuda mig. The Last Kiss med Zach braff<3.

Det var allt.
hugs and kisses, hoj!

free your mind!

ligger mysigt värre i min underbara säng och rapar god mat. Kollar även på film och undrar var den underliga varelsen tog vägen som låg här brevid nyss. Ja, hon tog bilen hem serru. tråkigt.
Idag har faktiskt nytta gjorts. Har åkt till Coffe Stars med Köt och pluggat :). Mysigt som fan, faktiskt. Förutom att folk ringde hela tiden och avbröt pluggandet muah.

är faktiskt trött på mig själv. att det finns så mycket man alltid gör fel och aldrig tar tag i.
varför bara inte ändra på det, göra om och göra rätt? fuck that shit. det är enklare sagt än gjort och det retar mig.
Alltså sorry, jag tror ni vet.

Annars tror jag det blir full rulle hela veckan, jag hoppas starkt på Ullared också.


peace, det var allt, hoj!

hate to show that i lost control.

sitter hemma hos cola just nu och väntar på käk, gotti. Var förut ute hos lina en sväng, lät Frank och Tyson träffas. Ja, det gick nog mer än bra, de lekte konstant i en halvtimma och jag vill nog inte veta hur länge dom hade hållt på om inte cola burit frank till bilen moaahah. Var också uppe hos martina efter att cola hämtat mig. kollade på lägenheten och hälsade på min föredetta katt. fucking heartbreakiiing. hatar att inte ha henne. men hon rev mig på bröstet när hon fick syn på frank och det är jag faktiskt glad för. (?)

iochmed att jag har så jättebra minne så vet jag ingenting om vad jag gjort de senaste dagarna, typ. jag vet iaf att cola fått körkort och att hon kidnappa mig i sin systers bil i två dagar. ojojoj. :)
nu blire krubb och sedan blir det IDOLFINAAAAAL! längtat hela veckan aboooo ;D.

Ja, det var nog allt, hoj!

image96



(FUCK) 

back to reality, your son is on crack.


Moaaaha det var ju typ det roligaste jag sett ;D.

Jag typ har ingenting att säga.

RSS 2.0