It don't take too much high IQ's to see what you're doing to me.

Kuljul med hårfärgning, förutom att det inte blev någon färg (Y). Var nere på stan idag med Lina och fikade sedan med henne och Moni. Dagens inköp var lastbil med verktygslåda till sebastian, två långa tröjor, en väska och hårfärg (till mig).
Får ta och köpa ny färg imorgon innan vi åker ut till moster och pysslar.

Söndag blir till att åka till stenungsund, hoppas jag. kusin och hennes man har fått lägenhet och jag har fått i uppdrag att hjälpa till med upppackning. Stora frågan är bara hur jag kommer dit och hem. Men det löser sig väl.

Håller just nu på att spela mitt lilla spel medan leandro sussar sött i sängen bakom mig :). ska snart börja klippa och klistra lite inför min scrapbooking.

XOXO

(Rubrikslåt; Aretha Franklin - Think)

I have the will, to breath you in while I can. However long you stay is all that I am.

Det blev självklart inget torp idag eftersom mamma, som vanligt, totaaalt glömde bort det. Här hade jag diskat och grejat för att hon skulle med mig ut till torp, men icke sa nicke ;D.

Sitter just nu och kollar lite på Bodyguard.. Men lite menar jag att jag sneglat emellanåt då jag sitter och spelar mitt lilla spel med mina små öbor :).

Men nu ska jag sluta spela och se om jag kan få gjort några armband, BTW Lina, du måste komma hit snart. Du vill väl göra klart ditt armband? ;)<3

XOXO

(Rubrikslåt: Sick puppies - All the same)

Frustration, fruktansvärda frustration!

Sitter hemma och har ägnat tid, som vanligt, till one tree hill och spelet jag blivit beroende av. Börjar snart bli lite hungrig igen så jag ska ta och göra mig något riktigt gott tror jag.

Igår var ingen bra dag alls kände jag, precis som idag. Men jag fick iaf dricka lite te igår och då kändes det allt lite bättre. Te, så gott, så gott.

Hoppas att jag kan åka ut till torp med mami idag och få köpa klart alla julklappar och sådära, det är inte långt kvar nu!

Annars, ha en bra dag och gó jul!

It's a hard knocked life, for us.

Jag vet inte ens..

we'll find better days, I promise you..

Inatt blev det inget mardröm för mig, inte.. Hade en riktigt trevlig dröm men trevlig endast för mig ;).
Vaknade ganska tidigt idag men vägrade gå upp. Har på något sätt fifflat med värmen så det var kallt när jag vaknade.

Idag ska jag träffa lilla kusin och köpa juleklappar. Jag har några idéer till några personer så jag hoppas bara ekonomin håller.. Har även hittat en sak till dig, Lina ;D.

Ska bli så underbart att köpa barnkläder nu också. Nu när min lille ögonsten finns här i världen. GOD, han blir bara vackrare och vackrare.

Nu ska jag ta och duscha mig snygg tänkte jag.

XOXO

Its Friday, im in love.

Igår hade jag en mycketmycket trevlig kväll på Harrys med ett par vänner. Spelade Quiz och på något vänster har Lina och Lisa fått för sig att jag hade en flört med Quiz-gubben ;). Perfect match!
Anyhoo, jag hade så trevligt att jag nästan höll på göra en springnota. ajaj! kom på halvvägs hem att jag har pengar jag inte borde ha så jag fick trevligt traska tillbaka :). Längtar redan till nästa torsdag!

Ikväll ska jag och my beloved syskon ha syskonkväll.
Planen är;
-Halv sju hos Moniponi
- Något senare till bowlinghallen, antar att vi ska käka där också + discobowling.
- Om jag känner mig och mina syskon rätt så blir det nog efterdisco på kullgren eller något i den stilen.

Jag är helt övertygad om att detta kommer bli en ruktigt bra kväll :).


Hoppas ni andra får en trevlig kväll ni med!

XOXO

Hur ska det gå för lilla mig?

Har ringt och sökt jobb men fick ingen lycka där, inte.
Blev skickad till någon annan men självklart blev jag skickat till bemanningen. Bemanningen som aldrig ringer.
Har också fått in min lön idag och nu ska jag betala tillbaka till CSN. Jag har ju fått pengar jag inte ska få, bra av skolan att dom inte rapporterar att jag inte går i skola (Y).
Visst fan vill jag leka oskyldig och behålla pengarna, men det skulle ändå sparka mig i röven senare. Bäst att ta det nu.
Och eftersom jag emellanåt har lånat lite av dessa pengar får jag ju sota med att ta från lönen, vilket skulle varit en större summa om jag fått tummen ur att gå till skatteverket. Men icke.

Ja, detta kan ju diskuteras om det klassas som problem, men just nu är minsta sak problem för oss. Inte sant, seahorse?

Nu är det bara till att vänta till lilla Henrik på CSN ringer upp mig, efter lunch. Sedan kan jag nog börja leva för dagen.

HOJ, XOXO


Tacka Gud för Lina, vettja.

Haha kände mig något korkad av linas lilla komentar i det förra inlägget.
Men Lina, tack för det ;). Hade nog inte klarat det utan dig ;) <3

Idag har jag varit på Arbetsförmedlingen på informationsmöte om UGAN (ungdomsgarantin). Trevligt var det allt, eftersom det var Magnus, min favorit Magnus som höll den lilla redovisningen. Det bästa är också att jag fick välja om jag ville ha han som handläggare :).

Senare idag blir det till att vandra upp till Sara som fyller år idag, med Moni. Fika lite och sådant.

Nu blir det rökpaus!

XOXO

RSS 2.0