where the stars go blue.

Menia fyller 18 idag <3

MENIA.

Idag ha varit en ganska okej dag, sov hos Evelina igår.. Det blev senare än tänkt, men om det finns några tjattermajjor så är det fanimej vi.. Helt plötsligt var klockan myycket. Men det var härlig, förutom den översvämningen hon fick på toan, haha. Men som tur är så har Evelina golvvärma på toan, så det tog inte lång tid innan det torkade. kjempe grejt. åter till dagen. Precis som de senaste dagarna har jag varit med glad och positiv än vad jag har varit de senaste veckorna. Och detta beror på massa olika anledningar, men de flesta vet väl om en utav den största.. ;). Jag har även börjat med Rivstartveckor nu igen.  Det känns både bra och lite mindre bra.. Jag blir ju sån grinkuk när jag inte äter vissa saker, men jag går ju ner i vikt så då ser jag det som en fördel. Fast nu när jag är gladare kanske det inte märks som det gjorde ;D. Ida lagher sa idag; fan vad skönt att se nea så glad..
haha, jag har inte varit det trevligaste mot er antar jag, sorry about that ;D.

mycket smsskrivande som vanligt, borde snart få blåsor.
haha, helt sött :p

Jag vet iaf att detta är bäst om min kära lillebror inte vet någonting om, haha  :p.



49250-67


Och för att jag är glad nu, lägger jag upp en bild som jag vet sofia tycker om ;D.
<3<3<3


kyssen ;)

Told you so.

underbara, underbara, underbara lov!
Det är inte ofta man hinner njuta av ett lov och känna att man ändå får den tid man behöver för att bara släppa taget om den stressande, hemska vardagen. Har haft en så sjukt bra vecka, tillsammans med Sofia. Ja, det var ett tag sen vi umgicks, på riktigt liksom.. Det är oftast träning och sedan skiljs vi åt. Visst pratar man på träningen, men inte så som vi borde. Men det har vi denna veckan och det känns fantastiskt! Det har hänt mycket kul saker på lovet också, vi har träffat Niclas och Bamse. Det har gått FYRA år sedan vi umgicks senast, då var man ju jätteliten och jobbig. Sjuan liksom ;D. Niclas har flyttat hit for good liksom, och vi ska flytta med till Ed! Haha, gött det hade varit!
Inte alltför mycket träning jag hoppats på, men det duger. Haft viktigare saker för mig ;), maha.
Ett par stora händelser är ju också att vi kommit hem 6 och 4 varje dag, då åke varit vaken haha. Igår/imorse kom jag hem sju, började städa och kolla på tv. Tänkte att det inte skulle spela någon roll om jag gick och la mig, skulle ändå upp tiidigt.
Jag har HÅLLT i en orm, också coolt. Och dessutom har jag träffat världens sööötaste hund! Det är Bamses hund, en pitbull som heter Sisqo :). Dock jävligt lat. Men det är en av få pitbullar man inte blir rädd av, haha. Tillochmed Sofia är orädd :D.´


Emma och Andreas var här en sväng idag, de var i Karlstad igår och kollade på hockey. Det var mysigt att dom kom hit, förutom att jag var det mest osocialaste som exixterade just då. Är man trött så är man.. höh, mysigt.

Nu ska jag ta och kolla på One Tree Hill, lägga in bilder på bd och sedan sööööööööva! Kommer somna som ett barn sen.

Kössen ;)

(För att härma Evelina lite) Musik: The Used - Noise and kisses


jag och sisqo


Och här är pipan som jag och älskling har köpt :D
pipan


If only i would wake.

Igår var det hjärtedagen, ja.  Fick dela en liten del av den med min hjärtevän Sofia. Det var sex år igår, och dom bästa 6 åren. Herregud, tiden rinner fort. Är så sjukt glad att du varit min i sex hela år. altiid, baby <3.
Hade köpt ett halsband till henne, som jag egentligen hade tänkt att vänta med att ge henne, men jag kunde inte hålla mig. Hon fick choklad också :). Det fick jag med, men den får jag vänta med att äta. Väärsta söt var den :). Sen gick jag hem och myste med familjen. ;D.

Idag har iaf varit en jättedålig dag, haha ;D. Tur att Ida kom till min våning och gjorde den lite bra iaf :p. Längtar tills det är fredag eftermiddag, då man vet att man kan slippa gå till skolan på en vecka. Måste dock plugga massor på lovet, suuuuuuugavmig.

naj, time for vänner om fem minuter.
ciao.

du cpar mig.

Evelina sötnos har namnsdag idag :)



49250-63



Jag förstår inte, hur du har förmågan.. Förmågan att bryta ner mig, om bara för ett par sekunder. Det finns ingen som du, det finns ingen som gjort mig så förvirrad som jag är. Du kommer aldrig sluta besöka mina drömmar. Du kommer alltid att finnas, som den där stenen som man vill ha kvar, bara för att. Jag fantiserar om att vi pratar, pratar om hur jag verkligen känner, och inte känner. Och hur jag kände när du låg tätt intill mig. När du nuddade din näsa mot min hals, sådär som bara du får och kan. Jag visste inte hur jag skulle reagera, du har alltid gjort mig stum. Vad skulle jag säga när jag ville att du skulle kyssa mig, samtidigt som jag ville att du skulle åka hem, bort ifrån mig. Stundtals kände jag som jag alltid gjort. Att det är dig jag vill ha. Men andra stunder visste jag knappt om jag fortfarande var vaken. När jag hörde tåget åka förbi utanför tänkte jag på första gången du var här. Jag undrade om jag skulle känna samma känsla jag kände den sommaren och alla andra årstider, då det var vi. bara vi. Men jag visste inget, jag visste inte ens hur jag skulle kolla på dig. När du skickade det meningslösa smset förut.. Den stenen jag kände i bröstet.. Det var ett tag sen. Jag vet inte vad jag hoppades på då. Någonstans hoppades jag på att det skulle stå att du vill prata med mig, prata ut om allt. Men jag vet inte. Efteråt, varje gång telefonen ringde, trodde och önskade jag att det var du. Men jag är inte hundra på om jag hade svarat. För mitt hjärta var uppe i varv, jag kunde knappt tänka. Och jag vet att du när som helst, kan få tillbaka mig. Du har knepet som gör att jag är din. Kanske önskar jag att vi hittar tillbaka. Det gör jag nog. För det brukar jag tänka, tyst för mig själv. Att någongång i livet ska det vara vi igen, jag ska gifta mig med dig. Men, alltså. För att vara lite realistisk. Det har gått fem år.. Jag har varit dödskär i dig. Men så som vi har velat fram och tillbaka. Det höll ju inte. Varför skulle det göra det om fem, tio, tjugo år? Men jag drömmer, för drömmar är allt jag har.

49250-61

Du gör mig svag på blott två sekunder.



49250-61
Foto: Blackeyed på bilddagboken


Men screw det, för just nu är det verkligen happy daay! :D:D

49250-62

hey, fight fair.

Syskonkärlek ja.. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om det, men det gör mig ledsen. Jag tycker inte om att veta att det finns mycket mer för den ena.. Men det märks, och gör ont. menmen, what to do, what to do..
Imorgon fyller Markeli år, då blir det fira honom och massa sånt kul. Har köpt en grej till honom tillsammans med ida, men det nämns inte här inte, maha! ;D
Köpte också present till Sofia också.. :) Det var fint iaf.. Men det blir massa mer, för jag missade julklapp till henne ;D.
Var i skolan idag, har ju inte varit där på en vecka :o. massa sjuker. Nu är jag snaaaart frisk igen. Göttans. Kul att jag varit på massa bra humör idag ;D. Fast när jag slutade skolan var det inte så kul längre ;D.
Och just nu har jag ingen lust att blogga, jag vill bara lyssna på falloutboy och softaaaah. ;D

peace out
stay black

I väntans tider..

I lördags när jag och Sofia vaknade upp sa jag att jag hade ont i halsen. Hon sa förlåt, men jag sa att det är lugnt, jag blir nästan aldrig sjuk.. Ha! Sen i söndags har jag legat i sängen och soffan konstant. Skönt iofs, men jag undrar om inte liggsåren kommer snart. Det är också tråkigt att vara sjukt.. Det första man tänker är; åh, vad bra. Nu kan jag plugga lite.. eeeeeh. Jag läste igenom de olika historiesynerna, vilket inte tog himlans lång tid. Uscha mig. Inte kan jag träna heller, inte ens ut och gå.. eller, kan kan jag väl.. Men det är nog inte så bra..
På nätterna är det som värst. Jag kan inte sova och huvudvärken tar över och jag får lätt för mig att någon borrar i mitt huvud. Jag hostar så jag får så ont att jag nästan gråter. Känns också som om blindtarmet, eller vafan som sitter där, ska sprängas. På eftermiddagen trodde jag att det skulle bli bättre, men nu är jag ännu hesare och näsan är täppt. Jaha, antagligen får jag väl stanna hemma en dag till.. Men jag går nog ner till Moni en stund imorgon, om jag är hemma. Vet att det inte är bra att sola när man är sjuk, men ändå.

Hade hur kul som helst i lördags förutom att den där 45-åriga greenday wannaben var på mig. euh..
Menmen, jag hoppas att det blir mer av det. Festen alltså, maha.

Nu ska jag försöka somna, efter jag spelat donkey kong. herre, jag har inte spelat det på ett bra tag nu.. Måste förbereda mig tills kf kommer hit.. (:

puss och kram
skumbanan

sjuukis

Theres a new secret i have found.

Redan har jag haft en ganska dålig dag. Börjar bli för många av dom igen.. Spelar ingen roll om det är så eller stora saker, blir ju ganska irriterad för allt. Först vaknade jag av att Evelina inte vaknade av alarmet. JAG fick gå upp och väcka henne, haha. Jag går och lägger mig, hon ligger kvar en stund, reser sig när jag ropar på henne att gå upp. Hon händer lampan, jag har knappt något täckte och ljuset i ögonen. PLUS att hon sätter på nyhetsmorgon på absolut högsta volym. Sedan var det barnprogam och simpsons jag var tvungen att lyssna på. När klockan närmar sig sju säger hon till mig och Lina att vakna, jag säger att jag redan är vaken och hon börjar hoppa i sängen. Då blev jag gött irriterad och röt mot henne "sluta för fan evelina, jag blir fan så grinig på dig, fan vad grinig jag blir" - ungefär. haha. morgonhumör? Jag ligger kvar ändå tills klockan blir äta frukost. Jag ställer mig och steker ägg, arg som ett bi. Sätter mig vid bordet med de andra två jävlarna som bara förstörde min morgon ;D. Till slut slutade jag vara arg och började prata lite med dom. Jag är inte alltid så bra på att vara arg på folk ;D.
Det är rätt tråkigt faktiskt.

Sedan kom jag på att jag råkat ta bort msn från datorn igår, fick nästan spel på historialektionen. Ida var en räddare och gav mig msn igen. Men den funkade knappt, så jag tänkte att jag skulle skicka de smileysar jag använder mest till Mäni för att de antagligen skulle försvinna. Arg som jag var fick jag ännu en gång bli räddad av Ida, och denna gången funkade det. Så just nu ligger jag mittemellan bra och dåligt, haha.


Jag får sluta vara sån grinkärring ;D. Såna är ju inte kula alls, maha.
Men tanken på Webdesign sen är inte helt roande. bläbläblä.

Har införskaffat mig lite låtar idag, bla Amy Diamond - It can only get better. Hon är kung, gott folk. naj, i'm off, ska förska plugga lite.

OCH, ingen lunch för mig idag -gråtamyassoff- . Den är pannkaker! självklart när jag inte kan äta det, så är det det! GAH. HITLERMATTANDER.

kösshey, ida är gay.

RSS 2.0