Its friday, im in loove.

Härliga fredag är häär! Vet dock inte vad som händer ikväll, om man ska laga fin middag med Ida eller inte. Är jävligt sugen på att göra någonting iaf. Igår var den ännu en mysig dag, eller hela veckan har varit mysigt, rättare sagt. Sjukt skönt nu när vädret är på topp och även humöret. Trots att min baby har smittat mig så är jag fortfarande på topp. Snuva och halsont har väl ingen dött av?
Imorgon blir det iaf grill och det längtar jag till, saknar min baby :)

Hade även utvecklingssamtal idag, haha. Typ första  gången jag var på BRA humör efter ett sånt möte :p. Det gick mycket bättre än vad de gjort de andra gångerna. Kanske blir det bättre nu? :)
Och såklart så är det ju fredag, alltså linneas städdag. fråga mig inte varför, men jag städar alltid på fredagar. kulkul.



nu ska jag draaaga.
kössen.

49250-22
sommar snart <3


Baby blir stor

sofia?lskling

Min älskling fyller 18 idag!
Det blir party som fan!

it's friday, i'm in love.

Gwen Stefani ft. Akon - Sweet Escape  can't get enough!

bra dag igår!

bra dag idag!

bra dag imorgon!


Jag orkar inte ens klaga.

Dagens sköna låt;  Ulf Lundell - (ohlala) Jag vill ha dig.


Den första övernattningen

Cause i'm staying over night, maybe i'm doing something right.

Vaknade upp idag och såg inte bara en baby utan två baby. En som stal all min plats inatt, men det gör absolut ingenting. även fast han snarkade som en gris och fes typ i fejjan på mig. Jag tycker om dig ändå, Sisqo :).
Kom nyss hem med Ida, måste plugga som ett jävla fanskap idag, det är jävligt illa. Ska hinna träna och kolla desperate housewifes också, blir jobbigt det här!
Igår var en helt okej dag, kollade på redovisningar hela dagen, gick hem till bamse och där satt charlotta och krille sura små citroner ;P. Sedan gick vi ner till tobbe och hälsade på. Det var kuul :). Sen tillbaka till bamse, kolla på en as grym film och sen slockna. sköönt.

Så här kommer iaf min dag att se ut. (hoppas jag, late fanskap)

- Träna på italienska provet vi har imorgon.
- skriva klart berättelsen på kreativt skrivande.
- Göra modest proposal.
- Ta reda på om utvecklingssamtal.
- Börja med matten.
- läsa om robinson cruse och candide
- läsa boken om nelson mandela
- hitta frågeställnigar till uppsatsen
- Träna.
- Byta lösenord på datorn!
- kolla DH.
- lämna gitarren till sebastian.

fyfan säger jag bara. you just gotta love öp..

dagens låtar: Thomas rusiak ft teddybear sthlm - hiphopper   OCH   Jarule - Reign


Den första..

Ännu en underbar dag, följd av en underbar dag! En lugn och skönt fredag i ett bra sällskap.
Var hos bamse och kollade på film. Club Dread och The Descent. Sett båda två innan, tyckte inte dom var särskillt bra, men jag brukar alltid tycka om filmer bättre andra eller tredje gången, haha. Bamse tyckte den var läskig, det tyckte inte jag. Tråkigt att jag inte är rädd för filmer, får ju sitta och skydda honom istället ;). Sedan gick vi hem till oss, något mamma inte får veta haha, och hälsade på leandro och några kompisar. Det var kul, Sofia kom dit också.. Söt som en jävel och full som en tok :). Helt sött. Gick tillbaka till Bamse och fortsatte på en film. Det var kul :). 
Känns som om att det bara blir bättre och bättre för varje gång. Eller ja, det blir det ju.
Det är mycket som känns bra nu. Förutom skolan, men den lägger jag åt sidan nu.
Jag hoppas verkligen inte att det blir regnoväder imorgon, nu när man mår så bra att våren är på väg. Härligt härligt. Var ute med bror, kf, niklas och lilljonte i det fina vädret. Att sitta på torget när det är varmt, DET är efterlängtat.

Duscha och göra mig iordning nu.

Härlig musik jag blir glad av just idag;
Blondie - Maria
Nelly Furtado - Say it right
Gwen Stefani - Sweet escape
Apollo Sunshine - Today is the day
Goldfinger - Going home
Lisa Ekdahl - Benen i kors
Misfits - Last caress
NOFX - She's nubs
Ramones - Wanna be sedated
September - Cry for you
Tegan & Sara - alla låtar från albumet If it was you




When you smile, i melt inside.






image75
Jag gillar dig.

I hope you understand,

Du gör min själ extra glad.

Satan i gatan, vilket underbart väder det är idag! Jag hade velat vara ute hela dagen, så jag ska nog ta mig en lång promenix snart! Gjorde lite hemma workout imorse, ska ut och gå snart och så funderar jag på om man ska ta en promenix senare ikväll också. Det är mysigt som fan. Måste följa med Moni någon gång när hon går sina 2 timmars promenader på kvällarna, kapelle och strandpromenaden. Låter inte alls fel! Hoppas jag hinner med det imorgon!

Om gårdagen då, ja.  ..Haregu. Vet inte om jag har någon större kommentar om det, faktiskt. Faktum är att allt kändes så himla bra igår, att jag tror att jag är på väg att må ruskigt bra igen. Vem vill inte göra det, liksom. Det är precis som Evelina sa, att den fasen jag har nu, den absolutaste känslan, det är det bästa som finns. Jag kommer inte ihåg sist jag kände pirret hela tiden. Eller jo, det gör jag men det var ett jävla tag sen, haha.
Visst, jag kan förstå vad alla har att säga. Rykten går och det är klart att man tror på dem.. Men det känns bra, så länge man inte går över gränsen. Jag, det vill säga.
Men han är snäll, söt, rolig och intressant.  För att inte tala om mysig. Jag tycker om hans sällskap ;D.
Bara av att bli berörd fick mig att rysa.
Jag mådde bra igår, riktigt bra faktiskt, och det känns fantastiskt.
Idag är det dessutom våran bröllopsdag, haha.

Nu ska jag förbereda mig för min lilla promenix, måste ha rätta kläder för det är så underbart väder idag och jag är så glad! :)



image72image73

Jag älskar vår


don't know if i can do it.

I thought you said, it was going to last forever. noeccbu?
Trots att du fortsätter att såra, kan jag inte undgå att sakna dig.

helgen har varit bra. i fredags var jag hos pappa, käkade lite smörgåstårta och kollade på djävulen bär prada. braa film. konstigt nog tyckte inte pappa det ;). Sedan åkte jag och sofia hem till bamse och, ja återigen kollade på film. haha. kom hem kl 7 på lördagsmorgonen, började röka vattenpipa och sedan satt vi vid datorn. halv nio började vi bli lite trötta, eller vi ville bli trötta.
Hur som helst så somnade vi. Sedan vaknade jag halv ett och kunde verkligen inte somna om.. illa.. så jag gjorde mig iordning medans min prinsessa låg sött och sov.
Hon skulle sedan jobba och jag skulle till Mormor och Morfar. Skulle fira Peter och Morfar. Morfar fick en soda stream, haha. Jag och jonna var gött avis ;p. Robin var faktist med igår, kul det. Men han skulle till gbg så han åkte vid åtta. Jag och leandro hängde med, så jag åkte upp till bamse. Träffade hans lillebror Theodor ;D. Helt go och så.. Han tjötar rätt mycket, men mysig är han ;D. Kollade på tre filmer och jag har nog aldrig varit så trött. herre, jag kämpade för att hålla ögonen öppna, det var ju dödsdömt att försöka lägga sig lite och ha lite mysigt ;p. haha. men ungen somnade sedan och så kollade vi på en film som lillen tyckte var hemsk. sedan en massa prat och sen skulle jag hem. (A)

Får se vad som händer idag, kanske något kul ;)
nu ska jag iaf lägga ansiktsmask och mysa med mami.


Hittade en sida, där någon Per erik hade släktforskat.. Och ida, här är bevis på att jag är släkt med dom..  ;)
http://pererik.se/Kusiner.htm

Salvia - Always
kössen =)

I want your blood, i want your soul.

And i want them right now.

Idag har varit en rätt bra dag, det är bra. Vi började med att laga mat och sedan gick vi upp för att ha Bodypump, med en byggklass dessutom! ramsi och jimmy var med :p. Jag la på mer än vad jag haft innan, haha. Det var jobbigt ;p. Det var inte den bästa instruktören heller, vissa saker hade hon aldrig gjort, så gympaläraren fick guida henne. Så ska det inte gå till. Kul- men tungt.
Vi kom ner till skolan, började käka. Tacopaj, och och skink paj och en massa sallad. Egentligen skulle jag bara ätit sallad, men jag hungrade ihjäl så det fick allt bli taco och skink paj där. GOTT SOM IN I. Hade bakat på Grahamsmjöl. Fyhelvete vad gott det var.
sen gjorde vi ingenting, och sen var det individuella val. Började med Kreativt skrivande idag. HÁREGU säger jag bara..  En tjej kommer in i klassrummet med en annan tjej. Jag kollar lite konstigt och tänker att dom är lite över det vanliga. Karin (läraren) frågar vilka dom är och tjej 2 pekar på tjej 1, som ska vara på kursen, och hon säger sitt namn, sedan lägger hon på: Det här är..., hon är självmordsbenägen. Va?, säger Karin och ser förvirrad ut. Tjej 1 svarar att detta är min självmordsbenägna fru och hon går bara deltid i skolan och har inga lektioner just nu så hon måste vara med, för hon vill gärna att hon ska vara vid liv halv fyra när vi slutar. Under hela lektionen sitter tjej 2 och är störig. trummar på bänken, gör konstiga ljud och är allmänt störande. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta.
haha.

sen bar det hemåt, låt och läste min jävla bok och somnade, vaknade halv sju. låter inte alls dumt. frågan är bara hur jag ska kunna somna ikväll. Imorgon ska jag till pappa och inte äta smörgåstårta - gråtaihjäl-

kyssen, dags för inspelad miami ink!

Case open, case shut.


 

But you could pay to close it like a casket.


Idag är inte en bra dag. Jag vaknade upp (med några av de bästa brudarna) men mitt humör är absolut inte på topp. Just idag känner jag för att bara hålla mig undan, gömma mig och gråta tills jag är helt uttorkad. herregöstanes vilken tjurfink jag är idag. Hoppas jag har humöret uppe så jag pallar att gå på kursen idag. eller nej, det kommer jag göra vilket fall som helst. det är kul. och jag blir glad när jag har kul. att vara glad är bra.
Har exakt 0,00:- kr att leva på denna månaden. Känns sådär, för jag är inte klar med sofias presenter.. Får se hur det löser sig.. Måste betala gitarrkursen också, köpa nya strängar och köpa en mp3. Det blir tufft. Får nog leta efter ett jobb snart, för jag klarar mig inte utan pengar. herre, det är på tok för lite pengar vi får i månaden.

Snart flyttar vi också och förhoppningsvis blir det bättre ekonomiskt, men jag vet att det kommer bli problematisk på andra håll. Men det löser sig.



49250-69

Igår var i på Universeum! KUUUUUUUUL! Det mesta som kom ut ur min mun var "COOOOL" ja, kanske 500 ggr.. haha. heeelt fascinerad vart jag. Barnen liksom stog och petade på glasen och sa typ "hej hajjen" Jag var mer "COOOL, SER NI HAJJEN, HALLÅ KOLLA DÅ!" men ja, är man lättroad så är man (:
image70 

image71

Fasiken, jag vet inte hur det blir.. Jag antar att jag hade hoppats på någonting, men jag vet inte någonting alls längre. Jag hoppas iallafall att det inte blir obekvämt och sånt när vi ses.. Kan verkligen inte sluta tänka på detta, helt sjukt. Jag är fast i någonting jag inte ens har påbörjat. Eller nää, det låter för besatt. Men ni fattar vad jag menar, väl?


Such a long, long way to go
Where I'm going I don't know
I'm just following the road
For a walk in the sun




 


(FFIV) = Finaste Flickan I Världen

sofia?lskling

Jag ville bara att du skulle veta det.

RSS 2.0