Just wanna call you and tell you i care.

Gårdagen blev överraskande trevlig, må jag säga :). Först träffade vi på Gylfe som hade köpt på tok för mycket öl, ungefär en 30 st. Vi fick varsin öl av han och gick vidare till dansgolvet. Plötsligt hamnade vi i en ring med 10 turkar... Tydligen hölls det på med någon battle så vi fick ju haka på ;D.
Går runt lite på GG och hittar min lille prins som sitter där så sött. Sprang självklart därifrån i samma ögonblick. Sedan sågs vi igen, han bjöd på en cider och vi satt och pratade litegranna, myycket trevligt :)  Sedan gick han med hem, mysmys!

Vaknade idag och fjantade runt som fan med lina, lisa kom upp en sväng och fick sig lite kaffe hon med.

Nu har jag nyss tagit mig en skön dusch och gjort en hårinpacking, dags för att spela lite spel tror jag.

CIAO!


we are still the greatest.

Sitter hemma med una glasa of vina, väntar på att kära linaroger ska komma ner och joina mig. Hade helt bestämt mig för att inte gå ut  idag, men jag blev så glad förut när jag pratade med pappa i telefon förut.. Så lite peppad  blev jag. Sen har linaroger en viss förmåga att övertala mig i vissa lägen.. Ja, och eftersom andreas röstade för att jag skulle ut fanns det ju inte mycket att diskutera om ;).
Tillbaka till pappa.. Hemma hos pappa har de ett foto på mig och ett på leandro. När lillebror Gonzalo kollar på mitt foto börjar han le och skratta, men när han kollar på leandro's... not so much. Det var som jag sa från början, jag ska bli favoriten. CHECK ;).


Dags för att hinna något att ha på sig ute ikväll, kanske kan försöka toppa lina nångång ;).


CIAO!

Love taught me to lie.

Vad den här molniga onsdag hade att erbjuda var en fika hos Lisa med systeryster Moni :).
Så just nu sitter jag och lyssnar på mp3spelaren på bloggen som Moni hjälpte mig med, mycket bra grej!

Mamma mår lite bättre nu iallafall, hon har varit glad och energisk ett par dagar nu och jag gillart! Skönt att se henne på bättre humör nu :). Snart blir det till att packa allt så att det inte blir i sista minuten. Därför erbjuder vi alla vi känner att komma och hjälpa till att flytta, så kanske det blir en sak var, haha. Som ersättning blir det kaffe och bullar! Bra, va? :)

Nu ska jag ta och spela lite sims, ciao!


Inga ord i hela världen kan beskriva min kärlek till dig, käraste syster!

goder morgon!

Vaknade för ett tag sedan och kände mig helt slutkörd, känns som om jag håller på att bli sjuk..
Idag har jag bara planerat att sitta vid mitt kära spel :). Kanske springa ut ett tag i det fina vädret. (Ja, inte springa på riktigt, ni känner ju mig)


Ska ta och betala lite räkningar idag, huu jag vet inte ens om jag har pengar till det haha. Annars får jag nog låna en slant av mammis :)


Skepp ohoj!

Oh happy daaay!

Såg specis att mitt spel (Första The Sims)! Är så himlans glad så nu ska jag spela så det ryker om det :D.
som jag har väntat, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge :).

Leandro kom precis hem, jag visade honom en Slideshow som Moni gjort på sin blogg och han visade sin studensmössa som han fick idag :D. idag känner jag mig riktigt lycklig :D


Dags för att sitta longtime och speela :D

XOXO, CIAO!

bloggfix

Har grejat lite med bloggen nu, och det sista jag gjorde var profilbilden. Den blev lite stor, men det får jag ta senare eller imorgon.. Ska nu gå och ta hand om mamma lite och sedan ska vi kolla på beckfilmen :)

Hoppas verkligen att spelet kommer imorgon, jag har sån abstinens på sims just nu så det finns inte. nu är det bara att hålla tummarna att han inte lurat mig!


XOXO, Ciao!

Familjemys<3<3

Kom nyss hem från en familjefika på Råshuset. Det var ett bra tag sedan vi syskon träffades över en fika och lika trevligt var det!  Den här veckan skulle vi egentligen ha åkt upp till fridhem för att åka skridskor, men det får bli någon annan helg istället.
Jag längtar så mycket till sommaren då vi kan åka på utflykter till Nordens Ark och alla möjliga roliga ställen :).


Nu ska jag ta och spela lite onlinespel eftersom jag inte kan spela mitt simsspel som jag väntar på...

Extra stor kärlek till Robin, Moni och Leandro! <3<3

Ciao!

Men imorgon kanske?

Nu satt jag kanske inte framför brevlådan men det kom inte för det. Istället låg jag och sov brevid min bästaste vän Lina Roger. Det började med att lilla tösen kom hem till mig igår med lite tokvin.
Vi satt och drack och tjöta med morsan ett tag och bestämde oss för att alla tre skulle ner till GG. Ja, jag tog med mamma till GG 18 ;p. Hon hade kul iallafall, dansade tryckare med matte två gånger.
Idag var vi alla rätt utslagna så det fick bli lite pizza för mig och linish.

Ikväll blir det bara filmkväll hos Lisa med Haris och Angelo..


Ciao!

Inget spel idag heller.

Det jag menar förstås är första The Sims spelet som jag väntar ska ramla in i min brevlåda. Hoppades på att jag skulle sitta strandad framför datorn tills dagen heter fredag. Men imorgon, kl 11.50, kommer jag att sitta framför lilla brevlådan och vänta.

Nu sitter jag här väntar (ännu mer) på att Hell's Kitchen ska börja. Är också liiite sur att dom har ändrat tid på programmet en jäklus halvtimme. Då kommer vi till tidsfördrivet för stunden..
Lina ringde för ett tag sedan och pratade om king.com och attans vad sugen jag blev.

Ikväll vet jag inte alls vad som händer och sker, Lina vill att jag ska ut ikväll med henne men som det tråkmåns som jag är vet jag inte vad jag känner för :)

Mors iallafall!

tokigt!

Ja, tokigt kan man lugnt säga att det blev i lördags.. Både mamma och jag blev tokfulla av tokvinet. Men rackarns så kul vi hade! Det var ett litet tag sedan jag skrattade så mycket som jag gjorde då, mamma kan allt vara lika mycket fjorton som jag.

Hittade ett halvt vinglas på diskbänken när jag vaknade nästa morgon. Resten av glaset hittade vi aldrig..

Nu sitter jag och väntar på att min auktion på tradera ska avslutas, vilket den gör om tyyyyyp... 20 minuter, ska röka en snabbis bara.

Ciao!

Stugmys på allahjärtansdag med mami.

Sitter just nu i stugan, lyssnar på musik och väntar på lite krubb. Mami och jag bestämde oss för att åka en sväng ut hit och mysa, bara hon och jag. Bm kom ner en sväng och sa hej också. Mycket trevligt.

Har också beställt fyra skivor från cdon.com och i cant wait tills dom kommer! Två med Veronica Maggio och två med Kings of leon. Jag har även fått mamma galen på kings of leon. Och visst är det bra, då är jag inte ensam om att sjunga till musiken. Eller till att betala ;).

Imorgon blir det som vanligt söndagsmys hos fader!


GG i går med Sötnos och hennes sällskap Tonfisk :)
xoxo!

Om man bara kunde lägga huvudet någonstans, far far away...

Så där satt jag, i lisas säng och såg på när hon började bröta ut alla kläder från garderoberna, när jag kände fan vilket huvudvärk jag fick.. Tanken slog mig, att jag inte druckit kaffe idag så vi satte igång kaffekokarn och väntade på att värken skulle försvinna. Inte nog med att den inte försvann, den blev värre.. Nu sitter jag fem timmar och två tabletter senare utan resultat.
Om någon bara kunde skjuta mig..


Och lägenheten vi kollade på idag var inget bra. Alldeles för liten för oss tre och vinklad. Nej, det står jag gärna över.


Nu ska jag försöka inbilla mig själv att jag är attans så himla trött.

hejdå.

i'd like to gonna dance all night

Hejdär!
Sitter hemma och spelar på king.com, vilket har blivit ett bra tidsfördriv för både mig och min mor.
Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, funderar på om man kanske ska ta sig en sväng på stan, eller bara umgås med någon :).
Mor min kanske skulle till mortens idag med några från jobbet men hon stannar nog hemma, hon är ju fortfarande förkyld. kanske joinar jag henne med en mysig film.

Igår tog söta-rara-LinaRoger med mig till gymmet. ja, ni läste rätt, gymmet. Det var kul men jobbigt. Jag märkte att det var ett tag sedan jag tränade. Idag vaknade jag med träningvärk i armarna, men det är ju bara resultatet på bra träning. (och dåligt med streching) Menmen, det får man räkna med ibland.

Som slutkläm på inlägget vill jag blåsa iväg världens puss till LinaRoger, för att du är så underbart söt <3<3

(Rubrikslåt: kings of leon - manhattan)

RSS 2.0