Inte den vassaste kniven i lådan.

Tack LinaRoger och Menia Araviadis.
När ni ringde idag och jag fick höra era röster blev allt genast bättre. Ni lyckades verkligen muntra upp mig och jag älskar er för det.
Ni är så härliga <3

Min kukdag bestod av att få tillbaka arbeten (alltså bli besviken på mig själv) och italienska prov. Det var inte så svårt, men vissa delar ville man ju bara stick it up somewhere. sedan var det hemåt för att sova tre underbara jävla timmar. NAAT. Hade en obehaglig dröm som bara var obehaglig när jag vaknade, dont't ask, det var illa, haha. Försökte plugga men det gick åt helvete. Redovisningen imorgon kommer inte gå så bra, för jag har typ inte gjort någonting i min grupp och jag skäms, GUD vad jag skäms. Men just nu har jag sjukt mkt det sista och jag hoppas verkligen jag klarar detta. Men å andra sidan vill jag göra så jag har rest för att jag ska kunna ha kvar min dator över sommaren. Kommer ju för tusen spikar inte kunna leva utan den. Ja, alla på öp vet hur det är att bli tagen ifrån sin älskade dator. Illa.
Menmen.. Imåndags satt jag hos evelina och pluggade hela natten. Det var faktiskt bajskul fastän det var ständig plugg. typ. Fick iaf lite gjort.. Åkte till Ramsvik igår, trodde att jag skulle vara helt död, men det var helt okej. Evelina och jag har bestämt att vi ska köra en tävling i sommar. Den kommer innehålla pengar och ingen sömn, haha.

Naj, nu ska jag äta kött, prata lite med Ester och vänta på att pussycat dolls börjar.

Mamma Marie Susanne Salomonsson Dahlin
Världens bästa mamma.
Jag älskar dig mest utav allt!
image84

Tillsammans med Anna Sofia Edstam.
Jag saknar dig baby <3<3<3<3<3
sofia?lskling


the reign is calling murder.

Håller på med en sista uppgift i historian, om Pinochet. Rätt intressant, men jag har ingen ork. Känns rätt sjukt ändå.. Innan vi började med detta visste jag faktiskt inte att han inte dött förrän 2006. dvs att jag faktiskt var i samma land och stad som honom för ett par år sedan.. Men iaf, förlåt gruppen, men jag orkar seriöst inte. Känns skitdumt, att ni ska behöva göra allt jobb, jag är dum >__<.

och nu fick jag ett sms av Mr Svin. Tydligen har folk ringt honom inatt och hotat honom för någonting han gjort mot mig. Och han undrar om jag skickat folk på honom. Haha. Okej, att han förtjänar ett kokt stryk men varför skulle jag skicka folk på han? :/
Jag undrar vem som ringt honom för just nu kan jag inte komma på någon som kunnat ringa han ;/.
heeeeeeeeelt störande.
och dum som jag var satt jag en halv meter ifrån en utav irmajävels bästa kompis och snackade skit om honom (Y)
INGENTING går ju bra längre.

Snart är det 4 juni, helvetehelvetehelvetee. har 4 prov och 6-7 uppgifter att lämna in. JES.

kan det inte bara sluta? Jag bara inte orkar denna skiten!

i need some help to help myself

Hur låter ni? SKRIK!

oh, jobbig dag. igår hade vi friluftsdag, as kul. Idag vaknade jag upp och trodde att någon hade brutit vartnda kota i ryggen på mig och skulle göra ett kuk-nationellt prov i matte, som jag fick reda på igår att det skulle vara idag. ville jag bara skjuta mig själv? JA.
Menmen, marie-louise och marion fick mig pepp och jag var säker på att det skulle gå bra. gjorde det det? NEJ. Evelina och jag har gjort det igen, misslyckats. jävla bajs. nu kommer vi få läsa matte IGEN i trean. (Y)
sug av mig
Så jag har inte varit så positiv idag, skulle lämnat in skit om projektet och jag har ingen aning om vad jag ska göra för något.
sug av mig twice.
Iaf, var med på gympan idag, glad att jag var, jennie körde en kul uppvärming och sedan var det massor med spökboll och nånting-mer-boll. funfunfun.

Ringde idag också efter jobb på Hotell Sköna Rum. Ska dit imorgon och kolla läget ;D. jag hoppas verkligen jag kan få något där så jag kanske kan börja leva på mig själv istället för på andra? yup.

Mer kul än så blir det inte, ska sitta här ikväll, förhoppningsvis göra klart svenskan och plugga på romantiken och upplysningen (Y)

STORT jävla grattis till Emelie Augustsson som fyller år idag <3 


It's not a way of living.

Sötastesötaste lillbror<3
Jag satt och kollade på film där en kvinna grät sådär hysteriskt löjligt mycket. Leandro kommer in i mitt rum med uppspärrade ögon och handen på hjärtat. Frågar mig, Vad är det?!
Jag börjar skratta och frågar om han trodde det var jag som grät. haha, hans ansikte börjar mjukna till och jag säger till honom att det var på tvn :p. Han säger att det skar i hjärtat och han blev skiträdd, han trodde att det hände något och jag var jätteledsen. Heeelt söt :D
Fastän vi bråkat massor idag och igår så älskar jag dig!

älskade långhelg<3
Många lediga dagar, dock har nästan alla kännts som söndag. Vilket inte är bra, för man får ju ångest på söndagar :p. Har iaf träffat en massa härligt folk, i onsdags var sofia och robin här, ami, karin och sjävklart LinaRoger :p. Hon har typ bott hos mig de senaste dagarna, haha. Men det har varit kuul, för vi har mysigt ihop :D. Lagat väärsta maten, experimenterar som fan :D. Hon är allt en riktig bejb hon, tack för det ;D <3<3
Har sagt till mig själv att plugga en massa denna helg, men det blev pytte igår och lite idag. Men det känns rätt okey ändå.. Imorgon är det muntligt italienska prov. Hon räknade med att jag skulle ta i lite extra detta provet, för jag ligger och väger mellan VG och MVG, hon ville att jag skulle fixa det sista så jag fick MVG. Men sanningen är att jag orkar inte ens bry mig.. Jag lägger nästan ingen energi alls på att få till det där lilla extra, trots att det inte krävs mycket.. menmen..


image83
Så jävla mycket love på er!

PARAMORE <3<3<3


säger bara ;

PARAMORE <3<3

gotta be everything more

Bloggen är under konstruktion, cpar som en jävel. antingen bytar jag till min http://www.n-alvarado.blogspot.com/
eller så lägger jag ner tid för att fixa denna.

Men just nu ska jag fortsätta att plugga med linaroger <3

ciao.


Jag vill gratulera....

Min älskade storebror som fyller 22 idag! <3<3 
image82

känns inte helt okey, va..

Nej, verkligen inte. Och jag kan inte säga någonting heller, för ännu igen är jag rädd.
Fan vad rädd jag ska vara hela tiden. det suuuuger.
Jag hatarhatarhatar verkligen att man inte kan lita på folk också. Varför ska det vara så svårt att vara en rak människa och bara behandla folk väl? Jag försöker verkligen tränga bort allt jag känner för dig. NU ska jag radera dig ur mitt minne. Varför tänka på sånt, när man har världens bästa vänner?

Söndagar, gillar inte söndagar. Får alltid ångest, för dagen efter är det måndag. uscha, ge mig sommarlooov.
dock har jag haft en liite mysig söndag. Paul och Leandro var med mig en stund, Leandro och jag kollade på digimon, pokemon och Shanghai noon. (ja, töntvarning där men ibland får man ge med dig. och shanghai noon= lööv it) Träffade Ida en sväng, kollade Miami ink (<3 så jävla mycket) och spelade gitarr en stund. Letade lite låtar på nätet och spelade till. Hoppas jag fortsätter att spela lite då och då, så jag kan öka mina skills ;)
Nu ska Leandro fortsätta kolla på digimon och jag ska kolla på penisprogrammet.

Mamma, kom heeem nuuu, jag saknar skiten ur mig efter dig! Träffar dig imorgon bitti, typ fem minuter :( jela skiet.

Godnatt och må gott.


tyyp världens längsta inlägg.

Men ingen nöd att läsa.

du fick mig att tro
att vilja bygga på något
fick mig att vilja kämpa
och se framåt mot något som egentligen skrämde skiten ur mig, även kallad framtid.
att VILJA hata någon är så mycket svårare än att faktiskt hata någon.
att fortfarande tycka om någon är svårare än att hata, att vilja och försöka hata.

Men jag hatar faktiskt Irma Konjic.

Faktum att jag tänker på dig, dag som natt, är tragisk. Jag borde inte ödsla tid på någon som gjort mig illa. Men jag trodde något helt annat om dig. Det var jag som försvarade dig, jag som trodde på dig, jag som stog vid din sida. Jag som skulle fortsätta stå vid din sida. Jag ingick i dina planer. Du frågade, jag svarade bara ja. För jag visste, trodde att jag visste, att det skulle gå bra. Det gör ont när jag tänker på henne och allt hon gör med dig. Det vi gjorde.
 
Trots att jag tycker om att ligga och tänka på dig, och tycker om dig fortfarande, betyder det inte att jag tycker om dig längre. Det låter sjukt, men det är invecklat. Jag är fortfarande kär i den personen du var. Den personen som försvann inom en veckas tid. Av det jag hört om dig, det är ingenting jag känner igen - inte den personen JAG lärde känna och föll för. Jag undrar verkligen vad det är som fått dig att bli en helt annan människa. Jag förstår inte. Jag tycker verkligen att du var en så fin människa, du hade värderingar som passade mig perfekt (ja, det fanns väl något undantag). Nu vet jag inte vem du är längre. Då frågar jag mig själv, hur kan jag fortfarande ha känslor för någon som inte är densamme längre, som inte jag känner överhuvudtaget längre?

Det finns så mycket jag stör mig på och som gör fruktansvärt ont.
Det finns saker jag inte vill göra längre, det finns låtar jag inte vill lyssna på, filmer jag inte vill se, platser jag inte vill besöka. Jag är rädd för att träffa människor som står mig nära hjärtat, jag är rädd för att gå på stan runt 15 och 23 tiden. Jag stör mig på människor som jag innan tyckt om. Allt på grund av dig. Att du gjort sån jävla påverkan på mig är jävligt störande.
Faktum är; Du förstör mig, och jag tycker om dig. Dålig blandning och tro mig, jag önskar att det inte var så.

Jag önskar att jag kunde få vinden att vända


Och jag tror även att jag skulle kunna skriva om dig i evigheter. Jag har aldrig haft brist på den punkten. Att skriva om någon som betyder/betytt mycket för mig. Och det var det du gjorde. Du betydde mycket för mig, Andreas. Vi umgicks i över en månad och jag tyckte mer och mer om dig för varje dag. Jag tycker att du var en god människa med goda värderingar. Jag tycker du påminde om mig, du passade mig. Kommer du ihåg att det var det alla sa? Att vi passade varandra perfekt. Kommer du ihåg vad DU sa? Att vi hade det perfekt? Vad var det egentligen som fick dig att ändra dig? Att ändra dina känslor och uppfattning om mig? Vad var jag egentligen för dig? Jag förstår faktiskt inte hur man kan gå från att tycka om någon jättemycket och sedan inget annat än kompisar, på ett par dagar. Andreas, du har gjort mig besviken ett par gånger, men jag har inte brytt mig. För jag är inte sådan som hakar upp sig på små saker. Men denna gången var det fan illa.. Jag fattar inte, hur någon som DU kan göra något sånt här. Jag menar, du tyckte inte ens om henne.. Du pratade illa om henne och nu är hon din. När det var JAG, Andreas, JAG.
Jag skulle vara din, jag skulle träffa hela din familj, du skulle äta middag med mina föräldrar, jag skulle vara med när du fyllde 20, du skulle köpa ut, vi skulle åka till skåne, tillochmed flytta till skåne och sedan thailand. (ja, drömma kan man, sa vi)
Av tidigare erfarenheter har jag lärt mig att inte lita på folk, att vara försiktig med vad man hör. Jag har lärt mig att vänta och se, säga någonting när man verkligen menar det. Sådan var du med. Men jag fortsätter att undra, varför sa du så? Varför bad du mig vara med dig i framtiden? Planerade saker med mig, resor. En sådan sak som att planera filmkvällar med mig betydde mycket för mig. Och att du planerade att FLYTTA med mig. Att du tillochmed  sa; Om vi skulle få barn. (okej, det hade DRÖJT innan jag skulle ens tänka den tanken, but still.) DET betydde mycket för mig. Men för vad? Och allt jag gjorde för dig? Jag passade din hund när du jobbade, jag städade, jag köpte godis för att vara snäll och när du bad mig, jag fixade cigg när du inte hade några, jag gjorde det du bad mig. För vad? DU gav mig ingenting, men det är just det som är grejen!! Jag krävde ingenting av dig, mer än bara dig. Det var allt jag ville ha. Jag ville ha dig vid min sida, kunna krama dig när jag längtade efter dig.
Det var inte svårare än så.
Jag vill inte försöka framstå mig själv som nån jävla gudinna. Men jag vet att jag är en lätt person att vara tillsammans med. Många av mina kompisar, nästan alla, är sådana som kräver och jobbar till det för sig. Jag blir inte svartsjuk för mycket, jag låter någon vara precis som den är och försöker inte ändra på något. Och det är någonting som jag tycker är BRA i ett förhållande. Självklart kan man ha ett BRA förhållande med dessa krav och bajs. Men vårat förhållande...
Du skulle sett. Det kunde blivit bra. Det sa du ju själv, att man borde vara som jag.
Jag vet inte vad längre. Jag hänger upp mig på detta, kanske för mycket. Men vad ska jag göra? När jag har så mycket frågor men INGA svar. Detta är inte lätt, ska gudarna veta.
Begravningen igår gjorde inte saken lättare. Det är så svårt när man förlorar folk.
Fan också.

Det sjuka är att jag låter som en efterhängsen liten emo flicka som verkade älska någon mer än allt. Som tur är hann jag inte känna mer än tyckaomjättemycket. Men ändå.


Och att jag såg dig idag, har ju inte sett dig sedan det tog slut. Har varit så jävla rädd att träffa dig. när jag såg dig vända jag om, men jag var ju tvungen att gå den vägen. Jag fick hjärtklappning, började skaka, fick så sjukt ont i magen. Jag ville att du skulle se mig, se att jag kollade på dig och sedan bort. se att jag skiter i dig. (men bara på låtsas)

Mamma, jag sover hemma inatt, jag saknar dig för mycket <3

going frrrreaking under

Helveteskukjävelsskit är nog allt jag har att säga. Kort och gott är det så jag känner just nu.

Men idag blev jag sambo med Evelina Johansson och det känns jävligt kul!

Varför ha någonting annat, när man har dig? - A S E <3

IGÅR;

Jag är glad att jag gick till skolan, jag fick mig många skratt. Menia, du räddade mig från de olidliga timmarna i skolan <3. Att bara få ligga på golvet i korridoren och göra fula ljud, skratta hejdlöst högt och bara vara, det var det jag behövde förut. Tacksomfan för det!
Annars har det varit en sisådär dag, fick reda på saker som tog mig hårt i hjärtestumpen. Jag förstår inte hur en, eller ja två människor tänker ibland. Att kunna vara okänslig och äcklig på samma gång. När hon visste hur jag kände och just att tänka på hur gammal hon är. tvi!
Men ja, var dum, be my guest. Kändes ju sådär när jag fick reda på detta, inte ens en vecka kunde du hålla dig. Tack för den, buddy! Jag som tänkte vara snäll och skicka ett sms till dig. För att visa att jag faktiskt saknar dig och vill umgås. my ass. Får väl se vad som händer här framöver.. Jag är arg och besviken och har tappat respekt för er både. Ena mer än den andre, but still. Rättare sagt, jag hatar just nu, är fly förbannad ska gudarna veta. Men som en vis liten flicka sade en gång "Jag vill inte hata, men visst fan är det lättare"

Just nu är jag väldigt glad, snart kommer min storasyster som jag saknat massor! Inte träffat på massa länge! Snart är hon här och då ska hon få pyssla med mitt hår tänkte jag :)

Och självklart vill jag bara lägga in en notis om min högra hand, min livsstolpe, ja, min allra bästa vän. Sofia Edstam.
Jag vet att du aldrig skulle göra mig illa med mening och jag vet att jag alltid kommer kunna lita på dig. Du är den bästaste i hela världen och varje dag förgyller du min samvaro med bara ditt leende. Jag älskar dig äckligt mycket så det nästan hugger till i hjärtegropen, men det är det värt! <3<3<3När orken tar slut och man faller i sömn.

Det är då orden ekar som mest i huvudet.

Långhelgen har varit helt okej och mycket spontan. Känns som om man inte behöver planera så mycket just nu för att ha lite kul. Festat mest hos Resenius med flickorna, grillat på Evelinas gård, mys i göteborg. Nu kommer verkligheten tillbaka och då måste man sätta på sig ansvarsdräkten, och den gillar jag inte alls.

Jag kan fortfarande inte släppa det, trots att jag trodde att det var borta. Jag gör mitt bästa och gräver mig i skolarbete för att föra tankarna till något annat. Så fort jag får tid över kommer de smygande tillbaka och jag håller snart på att bli galen. Jag vill bara bort ett tag, bort någonstans där jag kan slappna av och njuta av en tid som borde vara bra, kanske tillochmed kunna bli bekväm med mig själv..

Jag vill bara må så jävla bra som jag gjorde för ett litet tag sen, då allt gick bra..

Tack gode, för mina vänner och min familj! Utan er hade det varit meningslöst med allting, är så glad att jag har er.
Jag älskar er bautamycket <3

Nu blire bara desperate housewifes och slappa som fan, för jag orkarorkar inte plugga!Livet. 
runaway with me and with this.


RSS 2.0