☀<3

Idag tror jag att jag ska stanna hemma och vila brännan lite. Det hinner knappt lägga sig innan jag springer till stranden :).
I helgen badade jag för första gången i år och jag hade inte ens ett linne på mig, vilket också var första gången. På många år.. 

Hoppas att lillebror blir helt frisk snart så vi kan åka och bada och grilla :). <3

Dags för kaffe!

oh i love you, i wish you got the flu.

Igår kom jag hem helt slut och käkade middag med mor. Sedan ringer lilla Lina och ska hämta mig :p. Men det var mysigt, vi lyssnade på musik och pratade maassor och la oss i rimlig tid :). Och jag har lärt mig, prata aldrig med lina på morgonen. Hon är inte vaken. 
Pratade även med pappa igår om jobbet och han är definitivt på min sida, precis som min storasyster Moni :). Känns skönt att någon håller med ;). Anyhoo, pappa sa precis det jag skrev om igår (han läser inte min blogg) om att jag inte ska hålla andan tills det blir bättre.
Jag känner såhär; jag tänker inte ha ett jobb som inte ger mig någonting. ooooch sen är det ju där.. Dom där fina lapparna man kan köpa fina saker med.. Dom, ja.
Äh, jag lever hellre på 1000kr i månaden än att må dåligt. punkt.


xoxo, ciao.

baaah

Jaja, ett framsteg. Dom pratade med mig. Dom frågade om jag hade pojkvän och om jag gillade kinamannen. hmm.
Är iaf hemma på rast, pallade inte sitta med dom och hitta på egna historier om vad dom pratar dom. Eftersom de inte pratar svenska. nästan alls.
De flesta säger till mig att det kommer gå över och att det blir bättre. Men jag är inte så säker själv. Nu har jag ändå börjat på vecka två och det känns precis som första dagen. Ska jag stå där, fem månader senare och inte se någon förbättring? Och nej, jag tror inte att jag kommer kolla tillbaka och ångra att jag inte gav det en chans. Men. Jag är kluven.
Jag vet inte om jag vill känna att jag är värdelös på mitt jobb.

Jag är något frustrerad just nu, det kanske märks , jag vet inte. Men jag ska göra mig iordning igen, äta och kila ner igen..


xoxo, ciao.

Should I stay or should I go?...

Just nu sitter jag och väntar på att tiden ska gå så att jag kan få fika med min favorit, Moni :)
Har nog inget annat att skriva just nu känner jag.. Det var ju kul (Y) Förutom att det inte är någon förbättring på jobbet. Är kluven och kan inte bestämma mig för om jag ska sluta eller pinas i sex månader.. Well, well..


XOXO, CIAO!

buzzin'

Sitter hemma nu och dricker kaffe innan jag ska bege mig till jobbet. Dessa dagar har inte alls gått bra, men hoppas på en förbättring.. Det är tufft när man inte förstår dem, kinesiska eller svenska.. Men igår kändes inte allt hopplöst, jag fick hjälpa dem med kassan och jag körde mitt egna race. Men jag är bra klumpig dock haha. Det är ju lite pinsamt. Men vad tror dem? När båda två slöar och bara strosar runt och jag får springa som en dåre.. Det är tur att jag inte har kort stubin iaf.
Sista dagen idag denna veckan, sen beger jag mig till Fjällbacka och njuter av kustregn.
Sen får vi se hur mycket jag pallar. Det kommer ju iaf dröja ett tag innan jag käkar thai mat på eget initiativ ;)

Nu kommer lisa och ska dricka kaffe med mig. Det är bra, så jag får ett litet pepptalk innan :)


XOXO, CIAO!

f*cking finally!

Sitter hemma och vet inte om jag ska stå, sitta eller göra något annat vettigt så tiden går :) idag, äntligen, ska jag börja jobba! haha fattar ni? jag har inte haft ett "riktigt" jobb sen.. ja, iallafall över ett år sedan! Visst har jag haft lite "småkneg" här&där, men inget jag kallar jobb direkt :). Ska bli fruktansvärt gött att göra något mer än att bara glida runt, som den albatraaouuwz jag är :). Inte för att jag ska klaga, det har varit underbart att kunna göra vad man vill på dagarna och känna att man är ledig. Men det är dags för mig att tjäna lite cash så jag någongång kan flyga ut ur boet ;).

I fredags blev det en sväng på Morten's, träffade bruur med hans underbara vänner :). Blir lika glad när jag ser min bror, i sitt fulla alkoholsinne, ge gärnet på dansgolvet :)<3. Dagen efter åkte jag till Borås, hem till Ulrika för att träffa syster Johanna! Måste vara minst två år sedan jag träffade henne, men ack så underbart! Vi myste, lagade mat, spelade kubb, badade(benen för min del) och bara mös!

Helt enkelt har jag haft en jättebra helg :). Och tänk, nu är det bara 11 veckor kvar tills jag blir moster!! Förstår ni?! En av de bästa känslorna man någonsin kan ha tror  jag :).

Nu är det en och en halv timma kvar tills jag börjar så jag ska se om jag kan  underhålla mig med något.

XOXO, CIAO!

im falling in love with your favourite song.

Jag är väl duktig? :) Tvättar och står i :). Lisa kom bort och fick låna torktumlaren och vi drack några koppar kaffe - inte bra. Jag vet ju hur skakis jag blir efter fyra koppar men ändå dricker jag.. Dessutom måste jag nästan kedjeröka när jag dricker kaffe, vilket heller inte är bra. Eftersom jag också har ont i halsen och hostar hon en tok. Inatt höll jag på att kväva mig själv två gånger av att jag försökte hosta och tappade andan, medan jag sov. Det är heller inte så bra.
Men ja, jag lever och mår bra iaf! Trots pissregnet. Hoppas att det vänder snart, jag tror vi alla behöver lite sol&värme.

Ska nog inte heller dra igång med någon stort projekt utan jag tror det bara blir softilation för min del. Tänkte göra lite mer armband idag också, efter jag hämtat upp tvätten. Vilket börjar blir lite bråttom nu.

Mamma är borta hela helgen, lillen är också borta hela helgen (antar jag). Vet ni vad det innebär?! nej, inte att jag ska dra igång festen2009 utan det betyder att jag är heeelt ensam. Nog för att jag värnar om ensamtid, men tre dagar utan mina två familjemedlemmar jag bor med. nejtack.

Juste, tvätten ja..

XOXO, CIAO!


INTE SÅ UNDERBARA DAG.

nej, idag vill jag bara spy på allt som går att spy på. Kul att man förväntade sig massor med  pengar och inte ens får hälften. Kul att det inte är sol idag. jaaaaag äärr såååå aaaaarrg iiidaaaaaaag!!!!!!!!!!



KUL, LIX!

UNDERBARA DAAAG

idag har jag mysfikat med Moni :). Pratar som vanligt skit om allt och inget and i love it! Skönt att man kan ha någon att berätta helt totalt onödiga, ibland väldigt nödvändiga, saker :). Efter det gick och hem och åt Completos igen, mumma! Pratade även med min fina kusin Jonna och eftersom jag inte är parishilton hade jag inte råd att åka ut till henne, men hon kommer hit :).
Men det bästa med idag! är att jag faktiskt pratar med Emelie!! :D:D Jag har alltså inte pratat med henne sedan hon åkte i september till England. Men hon är iaf i SunnyBeach nu och jobbar för DenGladeViking! Hoppas hitta några tusen så jag kan åka ner och hälsa på :). Fan vad jag saknar det.


Snart kommer Jonna så i better städa lite.

Hörs!

XOXO, CIAO!


It's the climb.

Hejje! Har inter uppdaterat på ett tag nu eftersom det dels hänt en del, samt att min kamera står ståendes och kall hos moster.. När jag får tillbaka mitt lilla liv blir det lite bilder på student m.m.

Sov hos Lina inatt, vi fick passa på när Tonis inte var hemma :) Myste, käka cips, tog ett par öl och lirade GH. Vi fattade äntligen hur man kunde ändra fördröjingen på gurorna, det var uppskattat! För en gångs skull var det kul att spela :).
Är hemma och äter min gröt som vanligt och lyssnar på Miley Cyrus :). Idag måste jag ta och städa lite också eftersom det ser ut som skit här just nu.

Men - det får bli senare, det!


XOXO, CIAO!

FÖR HAN SKA TA STUDENTEN!

Imorgon tar lillebror studenten och jag saknar det fruktansvärt :) Jag hoppas bara att vädret ändrar sig lite grann och skiner på alla lyckliga studenter. Så, idag har jag & mor vart iväg och handlat det sista (säkert hundra saker vi glömt ;)) och nu ska stooorstäädniiinggeen börja. Vill få upp de sista hyllorna idag, men vi får se vad vi hinner med :)





XOXO, CIAO!

Dag 1, Dag 2, Dag 3........

Vakna, kaffe. Fika mer kaffe. Hem, vara hemma. Bedtime.

Vakna, kaffe. Fika mer kaffe. Hem, vara hemma. bedtime.

Vakna, kaffe. Fika mer kaffe. Hem, vara hemma. Bedtime.

Vakna, kaffe. Fika mer kaffe. Hem, vara hemma. Bedtime.

Vakna, kaffe. Fika mer kaffe. Hem, göra sig iordning - fest.

and so on, and so on.


How could you be so heartless?

Vet egentligen inte vad jag gjort den senaste veckan, bara att jag inte haft tid att blogga.. Eller jo, tid har jag väl haft och jo, jag vet ju nog vad jag gjort men ja. ändå inte.
Vad jag önskar jag gjort är att jobba.. Skönt att inte göra någonting så, men det är skönare med pengar så man kan göra mer. Ska iaf kika på mer jobb idag eftersom det inte känns som om jag kommer jobba särskillt mycket i sommar. Har väntat sedan första maj och får vänta ännu mer.
Jag har iallafall fått en bränna (Y). Var ute hos Lisas päron och solade och blev röd. På magen ser jag ut som ett bacon då jag suttit upp och inte fått någon sol mellan valkarna, haha :p.

Idag vet jag inte vad jag ska göra, alla jobbar och slutar inte förräns sent.. Så jag får väl pyssla om mig själv då, bada badkar, måla nagrar osv :). ooh, ska färglägga lite teckningar också :D.

Hörs och ses!

XOXO, CIAO!

RSS 2.0