PLÅSTERHUSET

Sitter vid köksbordet, dricker kaffe & ska sminka mig. Ska alldeles strax väcka min sambo så han får ta lite utav min nervositet.
Jag ska till Endokrinilogerna eller hur det nu stavas. Jag vet inte ens vad det är, men dit ska jag.

Fick inte gjort så mycket jag önskat igår, på eftermiddag kände jag mig bara rent utav deppig och baar kröp ihop. Kanske går att dra en linje till vad som skall 9.45?


Jaja, jag ska ta och kyssa min kärlek och börja göra min färdig :).

Stay Close

XOXO, CIAO!

SOL4LIFE

Sitter just nu (fortfarande med nathalies dator) i sängen och bara slänger goa komplimanger till mig själv haha! Jag har packat lite åt mamma, tvättat & sökt jobb! Det finns ju inte mycket att välja på, men då söker man ändå :). Leandro var uppe med tuppen för att hjälpa älskling med de första maskinerna. Han sover fortfarande haha. Ska snart hämta kastrullerna och slamra för både Leo och natahalie. Jag menar, man måste ju faktiskt hjälpa till att tvätta sina egna trosor.

Dagen består utav ännu mer tvätt. 4 pers blir en rejäl hög. UNGDOMAR DESSUTOM....! Packa såklart och städ! Annars är det match ikväll som jag & (mest) älsk har väntat otåligt på. Tror det var något mer jag skulle göra idag, men det är långt borta just nu :).

ciggis och kaffe solen nu!

Stay Close,

XOXO, CIAO!

MY BABY AND I

Jag måste för första gången uttrycka mig om sambolivet. I love it!
Det är första gången på länge (om någonsin ;) jag har ett nyttigt och seriöst förhållande. Det känns som om att det bara blir bättre & bättre, samtidigt som vi kommer 'längre' fram hela tiden.

Jag har en lägenhet (även där en första), en fantastisk pojkvän & en familj värd guld.
Det där med jobb kommer ;). Haha!

Idag hjälpte vi till att städa ur det sista ur Reine's lägenhet, de har flyttat ut allt förutom det som finns hemma hos mig.
Hade även en utsökt fika med min syster & systerson idag - Lovely!

Nu ska jag ta och lägga mig ifrån Nathalies lilla dator.. Snart ;).

Stay Close!

XOXO, CIAO!

RSS 2.0