ursäkta.

Jag hörde fel angående lille lillebror. Han vägde 507g när han föddes. Igår kom pappa hem till uddevalla för att packa med saker och för att träffa oss. Jag var otroooligt lättad av att få träffa honom och höra allting om allting, typ. Fick också se bilder på min lille :). Han är så liten! Och röd! Men jag har aldrig varit så stolt över en sån liten kämpe.

På lördag blir det kalas för Ella och Julia i göteborg så vi ska även passa på att hälsa på Zayda, papi och lillebror :). Åh, vad jag längtar! Hoppas bara verkligen att  allt går bra och att det inte blir några.. komplikationer, eller vad man nu säger.

Nu är jag klar med analysen på kapelle också, nu blir det till att duscha, äta och skriva komplettering på PM.

Bjuder på bilder på lillen också. (Åh, jag har en till lille :))

image131
Pussis!

En liten (väldigt, väldigt liten) vändning i livet.

Pappa och Zayda åkte in till lasarettet natten till söndag och imorse fick jag nyheten om att jag har blivit storasyster!
Min lilla lillebror heter Gonzalo :). Iochmed att han är fyra månader för tidigt född (och väger ca 750g) får jag vänta ett bra tag innan jag får träffa honom. MEN LIKA GLAD ÄR JAG FÖR DET! :)


Denna vecka blir det massa plugg och massa spring! Men nu jävlar ska det gå!


see ya, wouldn't wanna be ya!

TAKE YOUR LIFE WITH COCAINE.

Nomy - Cocaine, seriöst bästa låten just nu :)

Blir så fruktansvärt ledsen över det du skriver/säger så att det nästan stör mig. Jag vet inte om du själv tänker efter på vad du säger eller vad du gör. It takes two to tango, om du inte redan visste. Jag vet att du fattar att jag skriver om dig, jag vill bara låta dig veta att jag blir galet ledsen när jag läste det.

Just nu är jag för trött och för ledsen för att orka skriva om vad jag gjort den senaste tiden. Blev nyss klar med uppgiften vi ska redovisa imorgon, så nu ska jag sova as gött med Lina.

typ hej då eller nååååååååååååååååååååååååt

Nu jeeeklar!

Nu är 19 år! och jag var den första som fick gratta henne, krama henne och ladda upp grattis bild på henne. muuaah.
image128



Atomteori och demokritos.

Sitter nu och pluggar. Jag är ytterst dålig på att komma igång! Men nu jeklar ska jag bli klar med denna, har ju lovat Lena att jag ska vara klar tills imorgon. Men iochmed att det hänt så mycket denna veckan har jag varken haft tid eller ork till att plugga. Vilket jag får skylla mig själv för. Det som stör mig mest är att jag har så stora problem med retoriken. Alla verkar tycka att det är hur lätt som helst men jag tycker det är skitjobbigt. Jag tycker inte värst mycket om argumenterande tal.

Nu är det inte alls långt kvar tills Lina fyller 19! :)
Är glad att hon sover hos mig. Imorgon ska hon även få en överraskning av mig ;D.

Back to plugga!

see ya, wouldn't wanna be ya!

image125

Överstyr!

Det går verkligen överstyr när jag sitter och lipar på mammas golv. För vad? Nej, jag vet inte riktigt. Kanske för den där idiotgrejen vi har i retoriken imorgon. GAH.

Lina, kom nu så jag kan plugga!!

see ya, wouldn't wanna be ya.

One song glory.

Igår var jag med Andrea och pluggade litegrann. Seda åkte vi upp till huset och packade en massa saker. Efter att vi blev klara gick vi en sväng till Evelina där te och gött tjöt väntade. Måste säga att jag har saknat både henne och den lägenheten.

Fick även studentmössorna idag :). Dock fick jag inte min riktiga mössa utan jag fick den jag inte ska ha :p. Dom hade krånglat med brodyren på mössan så jag får en mössa gratis.
Anyhoo, alla sprang runt och prövade sina mössor och visslade i piporna och var lyckliga. Gah!
Det är inte mer än typ 54 dagar kvar nu!
Nu börjar det änna klia i fingrarna :).

Sen kommer Lina och ska plugga med mig. Men jag saknar henne och tycker hon ska komma nu!
Hörs sen!

see ya, wouldn't wanna be ya!

tisdag.

Ungefär såhär får du mig att känna. Men du vet heller inte om det. Och jag tänker inte säga något.

image124

And then I crashed into you,

Har pluggat nu ett tag men jag känner mig inte alls så bra ändå. Nu ska jag ut och gå, bara gå.






image123






hejdå

i wonder how you keep warm in that shield of ice.

Igår raskade jag hem till Lina och myste med henne. Hon är ju uppe i Förhäxad säsong 4 eller något. Fem kanske. Iallafall, vi kollade några avsnitt och pratade om hur irriterande det är att man inte ser avsnittet där Prue dör (det som gick på tv). På boxen är det ett helt annat sätt. Det gjorde mig otroligt irriterad (nörd).
Sedan lagade vi mat och kollade mera avsnitt.

Kom från skolan en stund sedan och nu har jag nyss duschat. Så nu saknas bara mat i maoen så kan jag sätta igång att plugga. Denna veckan blir det nog ganska hektisk, skulle jag tro. Har massor att göra denna veckan så jag tror inte det blir mycket tid till annat. Kanske är gott ändå, så man kan försvinna från vissa saker om bara för en liten stund. Synd bara att det inte innefattar allt.

yeye, är fortfarande arg i humöret och känner mig as jobbig så nu ska jag äta.

see ya, wouldn't wanna be ya!

i watch sad, sick people like you.

Om  du nu är så rädd för att förlora mig, tycker jag att du ska tänka efter lite och ta vara på mig istället.

Nu har jag diskat massor för att leandro inte har lyft fingret. Lagom kul.

Hade skitkul i fredags, var på kullan med Cola, leandro och philip. Men det roligaste blev efterfesten hos Moni.
Är stolt för att jag var nykter på kullan (nästintill nykter iaf) och höll mig till det tills kl 3-4. mohaha.

Nu ska jag göra mig iordning, ska ner till papi och käka. Sedan ska jag hem till lina!

see ya, wouldn't wanna be ya! ( for reeaal)

live a little, honeys.

Har nu letat som en gnu efter en krönika som jag har bestämt mig för. Det tog ett bra tag innan jag hittade en o ch jag höll på att blir garn på kuppen. Tack vare Elise och Menia blev det klart. Det var inget svårt, men för mig är det bara lite mer svårare.

Mötet med Lena Eckerdal, specialpedagogen, gick jättebra. Jag fick tillochmed sitta i en massagestol! Men jag kände att jag var tvungen att stänga av den för att när den masserade nedre delen av ryggen svankades jag så mycket att jag blev tittandes upp i taket. Vilket gjorde att jag inte kunde koncentrera mig på vårt samtal.
Vi gick igenom mina rester och satte upp en lista på vad jag ska prioritera. Det känns bra, nästa vecka ska vi gå igenom ett par saker till :).

Efter skolan idag ska jag ställa mig och laga mat till mig och lillebror och tvätta. Sedan ska jag sätta mig och göra klart filosofin. Den tar inte så lång tid att göra, har jag nu kommit på efter mitt samtal med Bernt.

Lina kommer ju idag, så jag hoppas på att hon vill träffa mig sedan :). Om hon inte är för trött och frusen så att säga :).

Vi hörs ikväll!
See ya, wouldn't wanna be ya!

älskade frrredaag!

Just nu sitter jag på svenskan och får snart ett frispel. Håller på med en uppgift i Geografi/Svenska/Historia. Vi ska kolla på olika statsdelar där jag och Elvira har Kapelle och Gustavsberg. Inte coolt. Visst, det hade funkat bra med en utav dom, men nej. Vi ska få två. Vilket säkert kommer resultera i TVÅ stora arbeten. Yes.

Men jag ska fan inte grina för det. Nu ska jag snart kila iväg till specialpedagogen och jag har inte gjort min läxa hon gav mig. Läxan var att jag skulle skriva ner bra saker om mig själv och var jag är bra på. Ajdå.
Men jag hoppas hon inte ger mig alltför mycket stryk.

Igår var vi hos mormor&morfar och myyste. drack kaffe och kollade in deras nya renovering :). Kul att träffa dom!
Sedan åkte vi och handlade och sedan solade jag. Gott. När jag kom hem fick jag käk. Maaassor med gott. Två dagar i rad har vi ätit mys. Alltså; vindruvor, ostar, kex, chiabatta, päron, avokado, paprika, melon m.m. MUMMA!
Igår ringde jag till Claudia som äger Sköna Rum, där jag jobbade förra sommaren. Jag ska även lämna in en ansökan inom vården.

Idag kommer Linavagina och Evelinadenfina hem och det ska bli lovely!

see ya, wouldn't wanna be ya!

Skönt med sool!

Sitter i skolan nu, har slutat och jag är alldeles ensam. Alla är iväg på sina egna grejor och jag har bestämt mig för att göra filosofin. Pratade med Bernt förut om att jag hade problem med den, vilket halva klassen har. Men jag har nu fått klart för mig vad jag ska göra och det känns mycket bättre nu.

Skulle vilja sitta ute i det fina vädret nu, men jag kan ju inte ta med datorn. Jag har nästan inget batteri, serrni.
Sedan kanskekanske jag ska ner och beställa tid för min tatuering eller så blir det till att åka med Mor&Åke till mormor&morfar. Har inte varit där på en brabra tag, om jag tänker efter måste det varit julafton. Det är illa. Det är även synd att man inte tar mer chanser att träffa dom. Hemskt att säga det, men vet vet, dom kanske inte har så långt kvar.
Dom håller på att renovera massor där nu, så det ska bli kul att se på.

Idag har varit en jätteskojjig dag faktiskt. Har varit på jättebra humör hela dagen, förutom när det var lunch. Är aldrig sugen på lunchen längre, men jag tvingade mig upp och åt ett knäckebröd och sallad. Jo, lite kyckling som fanns i soppan.

image122

såhär ser jag ut idag och tack för komplimangerna ^^,
Ibland är det allt kul att inte gå i mjukiskläder ;D

See ya, would't wanna be ya!

liar, liar pants on fire.

Jag ljög, jag var tungen att kolla runt som vanligt.

hittade en film från kina eller japan. sjukt kul! :D
Det är roligast närmare slutet, så kolla hela eller börja vid mitten :).



Godnatt, for real! HOJ!

Lets start over

Har runnit på stan idag också och letat presenter. Det är många som fyller nu april månad och jag har knappt pengar till en. Så jag vet inte alls hur jag ska fixa det här..
Idag var det även premiär för Sverige pussas & kramas och Myggan, vilket var spännande. Onsdag kanske blir min nya favoritdag? Idag snoozade jag även från 07.28 till 13.13. Huur skönt som helst och jag har även fått reda på att man kan drömma väldigt mycket på bara nio minuter (så lång tid är det till nästa snooz). Efter att jag bestämt att jag skulle ge mig fanken på att gå upp läste jag i romanen i psykologi ca en timma. Det kanske inte var så givande för jag var fortfarande lika trött så jag fick blunda med ena ögat och sedan byta. hrmpf.

Ska nog läsa i boken igen (efter scrubs såklart, alltid scrubs) och somna tidigt idag. Imorgon blir det skola som vanligt och jag är sugen på att inte vara som vanligt. Dvs mjukisbyxkor och en störa. Låter ganska tråkigt, va? Så jag får se vad jag kan komma på. Måste be till någon gud som pengar så jag kan skaffa mig en ny garderob. Som Cola sa, dömma går ju.

Dags för nästa program av scrubs, HOJ!


Spellistan just nu ♥









It's not over,

you're still breaking me down.

Idag har jag nästan inte gjort något, fikade och sprang på stan med Menia, Elvira och Alexandra. Jag har inte fikat på evigheter tror jag and i looved it. Mycket skit man pratar ändå, om saker som är skitsaker men ändå så jävla kul. Ni rockar, brudar.
Det blev inget me Cola idag :(. Hon var tvungen att åka hem och jag glömde av tiden för att jag plockade i mitt rum. Inte för att det syns men.. Jag är bra på att städa, men jag är ännu bättre på att stöka ner.

Är ruskigt jävla sugen på att flytta nu. Vill söka jobb så jag kan få peeengaaar. Jag måste söka på hotellet igen, men jag vill nog inte. Jag klarar inte av den stressen som är där. Iofs, jag skulle komma att lära mig att hantera den. Dessutom är det bra tider med bra lön. faktiskt. Jag får se. Jag vill ju jobba som personlig assistent eller på något äldreboende. Pratade med Cola om det häromdagen och hon berättade hur det kunde vara.
Det lät faktiskt lockande, trots att jobbet kan innehålla mindre lockande grejor men det vänjer man  sig vid.

Jag undrar också om det är något idé att leta lägenhet när jag tänkt att åka iväg. Jag vet inte om jag kommer iväg för det beror ju på om jag får jobb osv. Det är mycket man ska tänka på.
Men jag behöver semester från min egen hjärna och mitt liv.

49250-22


Och jag vill ha sommar och jag vill åka till marcyys, HOJ!

äntliiiigen.

Kul att när jag verkligen ville blogga så gick det inte. Antar att det är många som varit frustrerad över att inte blogga nu ^^. Lina och Evelina är i trysil nu, vilket jag tycker är tråkigt. Tycker dom ska drita i det och komma hem igen. Inte för att det är tråkigt med er andra små guldklimpar :).
Hade skitsvårt med sömnen inatt, för mycket att tänka på så smarta jag stängde av alarmet imorse, i sömnen dock. Vaknade försent och fick världens panik. Men det gick bra, nu sitter jag är i skolan och har ätit min frukost och druckit mitt morgonkaffe. Dessutom har jag blivit lite förskyld igen. Eller snarare sagt, den gick aldrig över riktigt.

Idag ska jag vara med Colis :). Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men jag måste sola iaf. Träffade henne i söndags också, vilket var ett nöje :). Vi hade lite att uppdatera om, vilket jag också tror att vi behöver idag med.
Ikväll blir det också till att vara med mamma, åke åker nog till annestad idag så vi blir ensamma. Med leandro då förståss. Men han kommer väl säkert sitta på codenet när praktiken slutar och även lägga sig tidigt ikväll, så det blir nog mycket kvalitetstid med bara mamma.

Nu ska jag övergå till mitt pluggande, HOJ!

RSS 2.0