Theres nothing I can say.

to change that part..


Även om jag mår sämre än vanligt, så låter jag det inte gå före er. Jag vill att ni kommer till mig och berättar hur ni känner och tänker om saker och ting. Jag kanske inte kan hjälpa till, men jag får åtminstone veta vad som pågår i eran hjärna. Och jag kommer alltid göra mitt bästa för er, det vet ni. <3


E - Han är inte värd dig för fem jäkla öre. Du är bättre än det.

Idag vill jag bara spotta alla i ansiktet, eller helt enkelt bara utrota vartenda jävel som lever. Men hur skulle det gå? ^^,

Har slutat nu, men sitter i källaren med Elise och väntar på att Evelina ska sluta och att Ids ska ringa. Vi ska fika, jag är vrålhungrig. Frågan är om det finns någonting jag kan äta ;/. Annars blir väl vatten bra, haha, NAT! Sedan ska vi hem till Evelina och städa lite, mysa till det och sedan ska vi plugga. Ska ha en plugg dag idag. Lina ska också med. Om jag känner mig och Evelina rätt, så kommer vi inte få mycket sova inatt.. muaha ;D.

naj, nu ska jag kolla på L word (:

köss kram
leverpastej


i heart you.

SOMETHING IN THE WAY.

Imorse när jag vaknade hade jag sjuk ångest. Jag kunde inte somna om, tankarna bara flög omkring.
- måndag,skola,prov,inlämningar, jehovasvittnen,historiesyn,läxförhör, deadlinesgångpågång,engelska,svenska,webdesign. Och detta är inte ens hälften av vad vi har..
Jag orkar inte med det, jag klarar inte av pressen. Jag är som en tickande bomb, jag låter inte skolan stressa mig alltför mycket. Men ändå hamnar jag i mammas famn och fortsätter att förstöra hennes tröjor med mascarafläckar. MEN. ..jag är inte redo för att ge upp.

Helgen bestog av nykterhet, halvkul fest och massa mys och massor med grin. Den senaste veckan har jag blivit en jävla grinpelle. Jag är förbannad mot allt och alla, så ta inte illa upp. Det är nog dieten som gör mig såhär. Imed att jag är en väldigt matglad liten flicka, så är jag gött förbannat för att jag inte får äta vissa saker. Godis och sådant, det går relativt bra. Men just saker som pasta och POTATIS.. Det är där själva utmanigen ligger. Sen är det klart att jag nästan dreglar sönder när någon i min närhet käkar en god kaka. Jag får för sjutton inte ens äta muffinsen jag bakade. Sen är också fantasin problemet. Jag kan ju bara äta kött, grönsaker, ägg, såser.. Inte är det lätt att bara komma upp med något att äta.. Mygosh, det kommer inte bli lätt, men jag ska klara det. För jag kommer vara så nöjd och glad sen när det är över.

Sommaren. GUD, vilken längtan. Det är sjukt, jag är så sommarsjuk nu. Speciellt när vi har bestämt att det blir Hultsfred! Jag hoppas jag kommer vara "beach-snygg" också, haha ;D. Det hade ju inte varit fel, haha. Och pengar måste fixas. Sofiajävel ska jobba nästan hela sommaren. VAFAN SKA JAG GÖRA? Jag sa att jag skulle hitta en ny kompis ^^, Fast Ida, du ska väl inte jobba hoppas jag :). Vi måste också förbereda oss inför Hultan, gumman. Det ska jag hjälpa dig med! :)
Kul också att man kommer in på krogen! ...I SLUTET AV SOMMAREN (y)
Jag längtar till sol, bad, 3,5 i muséeparken, sena sommarnätter, sång och dans, äventyr med mina bästa och det sanna nöjet att träffa nytt folk! Det kommer säkerkligen bli en bra sommar och en bra sommar har nog ingen något emot.

Förut idag satt jag och tänkte på en film jag vill se. Malibus most wanted. Det var ett jävla tag sen jag såg den. OCH VET NI VAD? Jag hörde precis på tvn "don't be hatin'" GAH. GLAD JAG BLEV. Tisdag kl 21.00 på 6an. Nu kom Sebbä och Ida. Vi ska spela lite Donky kong (ovanligt) och jag bjuder dom på varsin muffin. Snäll jag är. Och nu blev jag SUR. Ida säger att vi bara har FYRA liv. JAG SATT I ÖVER EN HALVTIMMA OCH SPELADE FÖRSTA BANAN OM OCH OM IGEN. HADE FÖR FAN 62 LIV NÄR JAG SPARADE! NU ÄR JAG GAARN!

Puss och kram, vi ses på stan!

All apologies

vilken idiot jag är.

theres only us, theres only this.

Att göra idag;

- Skriva klart italienskan, läsa in den.       klar
- skriva lite om jehovas vittnen, samla lite info    klar
- sortera alla saker, alla papper
- läsa om historiesyn            klar
- läsa om aktör- och strukturperpektiv.
- välja ämne till historia fördjupning.

hahaha, jag såg eric på mtv idag :p låten var inte överdrivet bra, men cool nog för att vara ifrån uddevalla ;).
Nu är jag lite trött på att plugga. skulle dock behöva sitta en liten stund till. 
men jag ska göra mig iordning, inte gå i denna snygga outfit som jag haft idag. ida klagade ;D
sen blire museét (kaanske)och sedan tränis :)
sen blire ännu mer plugg och fortsätta på listan, muhu.

hajsvaj

make you smile.

Det är sjukt hur populärt det är att gå ner i vikt. I varje tidning hör man något om de nyaste dieterna, eller dom som gått ner så mycket på så många veckor. men jag köper det!
försöker just nu med GI metoden som jag skjutit upp huuuuuuur länge som helst.. hoppas bara att det går bra.

i söndags var det boxing igen. det var roligare denna gången ;D. så jag och sofia bestämde oss för att köra på tisdag igen. om vi inte hade för mycket träningsverk sen söndagens pass. för mig är det iaf inte så farligt, har lite i armarna, men det ska jag nog klara av. men det är kul med box iaf, så det blir ett fast pass. nu har dom ju bytt nummer på s-core också. jag tycker inte det är lika kul längre. synd. jag som tyckte om core så mycket ;D.

yäs, imorgon blir det nog ingen skola ;D. stannar nog hemma och powerpluggar ett tag. sen ska jag ner till muséet och kolla på laneby, akin och doffe :p. sen blire sportlife som gäller.
hoho, det är så kuul..


GASH vad jag längtar till hulstfred nu. blev lite besviken på första bandsläppet, men ozzy, timbuktu och neverstore ska dit iaf! jag hoppas verkligen att vi ska dit iår! jag och sofia lovade varandra, PÅ RIKTIGT, att vi skulle åka iår :p. haha. inte ens pengar skulle få hindra oss ;). har redan gjort en planeringslista för ett tag sen. ganska längtansfull ;D.
hoppas att my chemical romance kommer dit, imed att vi inte hann köpa biljetter till deras konsert i april ;(.

Du vet att du klarar vad som helst.

nu ska jag fortsätta spela donkey kong ;D.
köss haaj.

sunday bloody sunday.

Idag är en tråkig dag. iallafall nu. jag vaknar av att telefonen ringer, kollar vad klockan är. känner hur ögonlocken riktigt ber om att få vila en stund till. så jag sätter klockan på 11.15. vaknar då och vill inte gå upp. men jag masar mig upp ändå. jag vill ju kunna sova inatt, lix. tänker att jag ska kolla när filmen som jag ville se på Frideborg gick. attans. klockan tre. det hinner jag inte, för jag ska träna kl fem.
hoppas jag inte får lika mycket träningsverk sen som jag fick förra veckan. jag kände mig jätteklen och jättepatetisk. maha.

igår käkade jag middag hos makarna. sedan kollade vi på film. efter halva filmen blev sebbäs hem till en fritidsgård, maha. ;D. men det var trevligt. fick träffa Siri för första gången. henne har jag ju hört mycket om. det var skojsigt.
efter 00.30 kanske, så åkte dom ner till stan. och vi forsatte kolla på film.. haha.
jävla konstig film, Kill your darlings.
det blev senare, jag blev bajstrött. så jag ringde leandro och gick hem.
sedan träffade vi en full blom, som hade fått en smäll av -plats för spya- hampus lilja. uscha.
väl hemma, satte jag mig och gjorde armband ;D.
två blev det och dom blev fina ;D.

nu när mitt nagellack har torkat ska jag lägga mig i sängen en stund och kika lite Dharma & Greg och sedan blire frulle ;D.

kössaaaaaaj

a rush of blood to the head.

idag fick du mig att må riktigt dåligt. hade aldrig kunnat tro att du skulle säga något sånt.
shit, du fick mig tillochmed att gråta. känns skitlöjligt, men så är det.
det finns inget värre när någon påpekar hur jag är som vän.
blir jag kritiserad för den jag är som vän, då sjunker jag.
jag fattar bara inte att du sa så.


Du vet inte hela historian, men bry dig inte om det. spelar ingen roll.

time is running out.

söndagen hände inte mycket, jag kom hem och tränade med sofia. kuul var det! ;D dessvärre fick jag någon fruktansvärd träningsvärk så det skriker om det. skulle ha tränat idag också, men imed att jag ligger efter i skolan och kan ännu inte röra mig så tänkte jag att skolan får gå före idag.
det fick kusin också göra idag, sakna mycket. synd bara att vi inte kunde ses en längre stund.

igår hände nog inte mycket heller. jag åkte med lina hem och vi pluggade en stund iaf. sedan åt vi, kollade på tv och gick och la oss. kunde dock inte sova, sov kanske ca 2 h. vet inte vad det var som höll mig vaken. men sen har jag aldrig kunnat sova bra hos henne. ;/. dessutom har dom en jävel till hamster som gillar att motionera på natten när linnea försöker att sova. hoppades innerligt på att den skulle dö.
efter ett jävla tag börjar jag helt plötsligt blöda näsblod. jag som nästan aldrig blöder näsblod.
jaja, somnade och en stund efter var klockan 06;00 och lina skulle upp. jag tänkte att jag skulle sova lite till, så jag tog kudden över huvudet. men icke sa nicke, här fick man inte sova.
upp, dricka kaffe, käka macka och klä på mig. sedan gick jag till bussen. lina hade feber och öroninflammation, så hon stannade hemma.

för övrigt har jag haft en rätt skaplig dag i skolan. inte alltför kul, men inte helt trist heller.
sista lektionen hade vi livskunskap vi sitter i ring och pratar om sex, alkohol och andra kuliga grejer. ooooooch så börjar jag blöda näsblod igen (y) toppen.

nu är jag bamsetrött av pluggandet så jag tror jag lägger ner för kvällen. ska gå och börsta huggisarna och göra mig redo för zleep. idag ska jag sova MINST nio timmar! sådeså ;D

imorgon ska jag till La Iglesa och sjunga! :)


köss haj.

Om du bara kunde växa upp och bete dig som folk.. Bara sluta vara så långsint och omogen. Jag vet, att du trodde att jag skulle komma krypande efter en vecka, för jag alltid gjort det annars. Inte denna gången. Jag tror du är rätt chockad över hur lång tid det gått.
Ibland saknar jag dig att jag nästan inte vet vad jag heter. Men ibland vill jag också skada dig, riktigt skada dig.
Trots det, älskar jag dig. -?

CAN I BE WITH YOU?
(I miss you miss you)
Hello there the angel from my nightmare
The shadow in backround of the morgue
The unsespecting victim of darkness in the valley
We can live like Jack and Sally if we want
Where you can always find me
And we'll have Halloween on Christmas
And in the night we'll wish this never ends
We'll wish this never end

Where are you and I'm so sorry
I cannot sleep I cannot dream tonight
I need somebody and always
This sick strange darkness comes creeping on so haunting everytime
And as I stared I counted the webs from all the spiders
catching things and eating their insides
Like indecision to call you
And hear your voice of treason
Will you come home and stop this pain tonight
stop this pain tonight


DU OCH JAG.

Make you smile.

Gårdagen började med; Vart, när och hur. Men det löste sig ganska snabbt. Jag gick med Sebbä ner till stan för att hämta ut pengar, såg en hundring i bankomaten! Vågade först inte ta den, men det ändrades snabbt när Ida, som jag pratade i telefon med, tvingade mig. Och så var jag hundra kr rikare! sedan träffade vi Aalex och vi gick hem till Sebbä. Satt vid datorn en stund, dom dansade till idiot-slagsmålsklubben och vi lagade mat. God mat var det också och självklart stog Sebbä för den, jag kan inte laga mat. Det blir kyckling, röd currysås och nudlar. GOTT!
Ida kom sen och lyste upp. Och sist, men inte minst, kom Thommy och Martin full som ett ägg ;D. Det blev cider&öl, tv-spel, massor med musik, bordsfotboll och en massa bus. Jag och Martin, eller Tiffany och Conny, gjorde en klapp-ramsa. Det var kul ;D. Efter ett tag gick vi hem till Mark in da park. Resan dit var lång och blöt, men väl där var det rätt mysigt. Vi satte oss i ett annat rum, haha. Lyssnade på gamla godingar och jag och Ida började nypa varandra i brösten. Det har blivit en vanesak nu. Alltid ska vi vara på varanda :). Det blev en massa vin och massa skoj. Sen hade någon fått i sig för mycket och jag glömde mina jävlaidiotkukglasögon hos Mark. Det betyder att jag måste gå hem till han och faktiskt TRÄFFA honom. Shit, jag undrar hur det kommer gå ;/.

Idag vaknade jag halv sju och var torr i munnen som sandpapper. Jag sprang ut i köket för att hämta vatten. En vatten flaska och ett stor ikea-glas med vatten blev det. Somade om, vaknade vid 10. Läste i min "lillla" bok i hopp om att bli trött och sova ännu mera. Men när jag skulle somna om skickar Idafan sms och sen stund efter kommer mamma in. Igår när jag kom hem skrattade mamma åt mig för att jag var så full ;D. Haha.
Idag vill jag på bio. Jag hoppas folket hänger på :). Hittade ju 100 kr igår så det har jag råd med, jajjemänsan.


Nu ska jag skaffa mig morgonföda, för jag är bajshungrig.

köss haaaaaaaj.


another day, my friend.

Idag har jag sovit inte alltför länge men mindre än jag velat. sedan ringer ida och säger att jag ska med henne hem. för att undvika att gå tillbaka till sängen, sa jag ja :). sett film, käkat pizza och blivit spöad i bordsfotboll. ajaj.. men jag kickar ditt ass , anytime! har dessutom spelat lite gitarr, nu jävlar ska jag hitta en kurs! det är kuul. sebbä blev allt lite förvånad när jag kunde vissa ackord ;). hoho.

imorgon är det skola igen och det första jag ska göra är att boka möte med specialpedagogen Gun-Britt. det behövs! ska också höra med syo om hon inte kan lägga upp nått jävla schema till mig. för jag ska klara detta nu, palla hoppa av ;D. Ids, no offence!

haft en bra idag, till skillnad från igårnatt. Men allt löser ju sig tillslut ;D.
och nu ska jag sova för att jag ska kunna gå upp imorgon.

ett litet ps bara; Mark ,du är en svikare (U).


49250-24

Det är bara ord.

mark da man in the park är min idol.
han är en coool snubbe ;D
ooooch, ni måste kolla detta ;D.
http://ashley.server.hv.se/mark/?page_id=56

Kanske såg jag min tanke flyga
lite ovanligt högt
Kanske hade den väntat länge
eller kanske föddes den just nu

Var det nånting i dina ögon
eller i det du sa
Eller var det i sättet
som handen på min axel
vilade så tungt

jag vet inte, men jag känner inte så som jag borde. så som jag alltid ställt in mig på att känna. så många gånger som jag stäng av, satt på och återigen stängt av mina känslor, så är detta ingenting. men lite skämms jag ändå för jag att känner mindre. alltid, alltid, alltid har jag föreställlt mig ett liv, med honom. trodde att ingenting skulle fungera utan honom, att han var allt jag någonsin behövde. visst, jag behöver honom och jag vill alltid ha honom i mitt liv. men han ska inte behöva vara mitt liv.


på väg till trollhättan tänkte jag på vad som hänt denna vecka. vad som hänt veckorna innan och ända tillbaka tills första dagen. att jag en gång känt så starkt att jag knappt visste hur, men att jag nu har glömt hur det känns. jag tänkte, jag har i flera veckor (eller ja, år) tjatat om hur kär jag är. de senaste veckorna har varit likadana. tills idag, igår och dagen innan. jag vet inte hur jag känner. sen tänkte jag också på att när man är sådär sjuukt kär. och man känner att man inte skulle kunna leva utan personen i fråga. man TROR att man vet att det finns ingen annan. jag har försökt trösta vänner med att säga "det kommer andra, det finns någon annan för dig, glöm och gå vidare". för att sedan kritisera tänker jag att 'herregud, det är bara att glömma. nån gång kommer du hitta någon du känner ännu mer för.
men när man väl sitter där själv, kär och sårbar. då struntar man i vad dom andra säger. vadå hitta nån ny? hur då? vafan vet dom om det? jag ÄLSKAR verkligen den här, dom förstår inte, BLA BLA BLA. då är det väl ändå jag som är dum?
det är sjukt, det där med kärleken. för jag är kär i kärleken själv.


kanske kan jag börja leva igen, sluta älta.
eller jag vet inte.

?

jag vet inte hur jag känner, eller hur jag vill ha det. jag trodde att jag skulle känna mera, men det gör jag inte. varför? jag vet inte varför det känns så konstigt. allt jag ville ha, trodde att jag ville ha, det finns liksom inte. bara ibland. ibland känner jag att det är detta jag vill ha.. men..'
gah, snacka om att bli galen på detta. jag vill hela tiden ha dina armar runt mig, jag vill hela tiden ha dig i min famn. MEN. jagvetinte. önskar att jag visste vart detta är påväg. jag har ingen aning om vad du vill, eller vad jag vill. men jag trodde att detta skulle vara en vän-grej.. men det är det inte.. så jag är lite nyfiken på vad du menar med att "vi bara ska vara vänner". konstigt.
jag vet att jag tycker om dig. och att du är den bästa killen. men samtidigt - jagvetinte.
hjälp mig.. för jag vet i n g e n t i n g .


"det är nu du ska kyssa mig..."

just nu ligger han och kollar på starwars, fuck that. orka sån skit ;p. men emellan åt lägger jag mig brevid, tätt intill. gah. jag är trött, har nog inte varit såhär trött på evigheter. bokstavligt talat kan vi ligga och sova heeeeeeeeela dagen.. hoho.


naj nu ska jag kolla vad det går för bio. är sugen as hell.

today is the day.

mohahha. sitter och snackar med mark på msn, han är kuuuuul. jävla snubbe alltså :D
sitter och dividerar om vem som är kul och han försöker, gott folk, han FÖRSÖKER vinna över mig. Sen när har någon vunnit över mig ;D. Naj, det går inte, kram baklänges, du är kuligare, end of story!

..och det är bajskallt i min lägenhet. tänkte att jag skulle vädra lite. så jag sprang runt och plockade lite, bäddade rent i sängen och så.. PLUS att jag pratade med den där kuliga! (som är bajskär i mig) Så jag glömde av att stänga fönstrena och balkongsdörren. shitmygod. mamma kommer döda mig för jag har antagligen dödat hennes blommor :$. men mest är det synd om mig, för jag fryser om fossingarna!

back to städa iaf. måste ju duscha och massa tvätta och massa sånt. illa, det är hårt! :o

Amy Diamond rocks :D. hahaha.
och se nu, kram, jag sitter och gråter över dig ;'(

nu äre bara ca sju timmar, sen är du här!

Idag har jag köpt tvättmedel.

sen kom ida och sa att jag var en sork med en  bebis i magen, och att jag skulle föda imorgon.
men ack ack, jag trodde henne inte, men nu när jag känner på magen så känner jag en bebis.
min bebis som jag och marcus ska få ska heta bernt och ska vara orange.
marcus har lovat mig en orange bebis, helst ska den vara brun också, bruna fläckar liksom.
tror ni att det blir bra? jag tror det blir bra. ida lovade att vara gudmor åt bernt, hoppas bernt
kommer tycka om ida, annars blir jag ledsen. jag längtar tills imorgon för då ska jag föda,
jag hoppas marcus kommer hålla mig i handen, så jag slipper bli ledsen. marcus kommer bli en sån bra pappa så jag dör nästan, jag.. jag vet inte vad jag ska säga, jag finner inga ord för hur
söt marcus är när han är naken, jag dör. och han kommer bli den snyggaste och sexigaste pappan i hela världen och bernt kommer vara så lycklig att marcus är hans pappa, så det finns inte. bernt kommer senare få en syster också, som ska heta bernti och hon ska vara spygrön, det är en sån bra färg. marcus vill nog också att hon ska vara spygrön. jag har alltid önskat mig ett orange barn och speciellt ett spygrönt barn, jag längtar så enormt. jag tror bernti kommer födas om en vecka. då är marcus inte här, men han kan stödja mig igenom telefon. jag älskar bernt, bernti och MARCUS.

ta och hej, leverpastej. bilder på bernt och bernti kommer inom en snar framtid, ungefär nästa vecka. dom har redan nu berättat för mig att bernt väger 10 kilo, detta kommer bli perfekt.

/ bernts mami.

Jag kan inte ta åt mig all äran när jag säger att det är jag som har skrivit.
ida är författaren och jag förstår inte hur hon kan komma på allt.


MEN. Idag har jag iallafall köpt tvättmedel på shell! :D
imorgon kommer en very special boy ;D. 21.20.


2007

för fem timar sen var dt ett nytt år...
jag orkar inte skriva justg nu om dey, så jag gör jag det omorgon.
är upptagen med att nästan somna och prata med ;M...
puss haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj.


GOTTTTTTTTT NYTTTTTTTT ÅRRRRRRRRRRRR.


i don't expect you'll cry..

i want to be nothing at all..


jag fick iallafall firan det nya året med den som betyder MEST i hela universum!
finns ingen bättre än henne alltså.. <3<3. bästare än ALLT! ASE <3
Sen har vi Ida Olsson.... älskar dig så jävla mycket.


jag vet inte, jag är så jävla käääääääär
och du, mark är bra.. jaghoppas  du ändrar uppfattning om han..


i'll find something more, someone i have made for, shame on you baby,.

RSS 2.0