jävla torsdag!!!!!!!!!!!!

Jävla oflyt jag ska ha hela tiden då! Nu har ännu en person blivit uppskriven på min "hata-lista". Denne personen gör mig just nu rosenrasande! (Denne person är inte heller av det kvinnliga könet och jag är inte arg på dig C, jag är bara hm. ledsen?)

Är så, jag vet inte vad och vet inte vad jag ska ta vägen. Måste ut och röra på mig och skaka av mig detta. AS IF!


the unlucky one, åh gud vad synd det är om mig då, HOJ!!!

walk away when u notice the end.

Ligger hemma nu och väntar på att paschen ska höra av sig. Har precis skrivit klar meningarna jag fick av Sofia och Martina i läxa. Deras vän ska till italien och de behövde lite översättning. Förresten, ni skulle frågat Lina. Hon är faktiskt bättre än mig på italienska :p.
Har även haft redovisning idag i Pedagogiskt Ledarskap. Mer kul än vanligt just för att jag blev så stolt över mig själv. Jag har nog aldrig varit så lugn under en redovisning och jag tyckte dessutom att det var förbannat kul.

Sedan blev det till att ladda med tacos♥ och sen ha en lååååååång lektion i Filosofi. Den är egentligen inte så lång, men den blir förbannat lång när man inte fattar något och blir otroligt nersövd av Berntas röst. Herre.

Pratade med Andreas idag (Y)! Han ska till Uddevalla sedan så jag ska få mina pengar. ååååååå allt ska gå till räkningar :(. Måste skaffa mig ett jobb ;/.

Jag har köpt omega-3 tabletter igen =D, HOJ!

fuck that, fuck that shit!!!!!

Är oerhört frustrerad, förbannad och ja, rosrasande helt enkelt. Ett utav mina favoritband ska ju som sagt spela på fredag i göteborg. Guess what? Jag har ingen att gå med längre. Sofia kan inte och dom andra vet jag inte om jag ens vill gå på. Cola ska ju åka med hennes syster och sitta i vipen och dricka bubbelvatten. Ne, jag ska dit. Om jag så blir ensam och nertrampad, så blir jag iallafall ensam och nertrampad i närheten av korn.
Jag har liksom inte tänkt på paniken jag borde haft för att jag inte skulle dit. Men nu är det riktigt illa.

Iaf. Har hjälpt Cola med rummet idag igen. Var ju där i måndags och var ju typ tvungen att komma tillbaka, hehe.
Det blev iaf fint och mysigt, kommer lägga upp bilder imorgon. Eller när jag orkar. Eller kanske inte.

Jag är kär i Jonathan Davis.

we are the ones, breaking you down, HOJ!

A.D.I.D.A.S höhö

Ligger fortfarande kvar, det är inte mycket som gjorts men mycket tid som gått. Känner mig änna lite krasslig också. Jävlar säger jag, om jag blir sjuk nu. Det har jag verkligen inte tid med! Visserligen hade det varit skönt att sova hela dagarna men man missar ju sjuhelvetes mycket på ÖP då. Attans.

Funderar på att fundera på årskrönikan och läsa i NK boken. Så att åtminståne något blir gjort.

Fast nu kommer ju alla roliga program på tvn, bummer! Just nu är det Fresh Prince in Bel Air. looovelyy

smell you later, HOJ!

I crinkle my nose

Ligger helt slut i sängen. Ska nog snart tillbaka till skolan och prata med Marion, tänkte jag. Det vill säga, om jag orkar röra arslet. Feting tvek på det, men you gotta do what you gotta do.
Igår hade jag bestämt mig för att plugga så mycket som möjligt men jag satt halva kvällen med bloggen och funderade på hur jag skulle göra. Sedan ringde syrran (Johanna) och beordrade mig att plugga. Tur var väl det, gjorde ju klart turismen och grejade vidare med Pedagogiskt Ledarskap. Imorgon blir det redovisning på det och snyggjonas ska filma skiten. Ännu mer yay. NAAT.

Vill hellre sätta mig och kolla Scrubs resten av kvällen, men då hade samvetet inte mått bra alls.
Men ett avsnitt är ju inte fel!

I'm no superman, HOJ!

haha shit!

image100

Haha, okej. typ emoemoemo ;)

here it goes again

Sitter på samhällen nu och känner ångesten krypa i kroppen. Vill inte göra detta, fastän jag tycker det är fruktansvärt intressant. Way to go, Nea!

Sket i skolan igår. Kände att jag inte klarade av det, men duktigt nog gick jag till sista lektionen för att få träffa sofia <3.
Igår åkte jag med Cöla hem och vi städade undan lite på hennes rum samt packa in grejor i hennes nya rum. Lite svårt att greja för mycket när sängen inte är inne än, förhoppningsvis ska den in imorgon. Så sen kan jag nog hjälpa till igen :). Jag blev även kallad för "Städhitler", vilket jag fann väldigt amusing. Till en början levde jag inte upp till mitt nya namn och det förklarade Cola tydligt för mig. Jag blev lite ledsen i hjärtat och började direkt med att dominera. Det var kul, faktiskt :). När vi väl hade gett upp duschade Cola för att vi skulle in till stan och fika. Fick noppra hennes ögonbryn (yeeey, haha) och sedan var vi på G. Men vi kom ju in ganska sent till stan så det var stängt. Vi åkte upp till Shell, köpte Gifflar, godis och varm oboy <3, åkte till strandpromenaden och fikade. Riktigt mys, tack för det gumman <3.

Idag vill jag ut till ÖB eller torp faktiskt. Ska se om mamma är sugen på det.
Fredag är det Korn<3 och JAG VILL VERKLIGEN DIT!!!!!!! Får se hur det blir, om jag får med Sofia. Jag pallar ju inte blir nertrampad alldeles själv serru ;).

Naj, ladda för mat, HOJ!



i ain't there, so i don't care.

Sitter här och fucking saknar dig.
funderar på att dra hem och sätta igång och skära ut alla pusselbitar i det pusslet jag fick av Lena och Sofia <3.
Har velat graja med det as länge nu, men aldrig orkat sätta mig ner och skära. blaja.

Hoppas att Andreas kan höra av sig nu också, så jag kan få mina pengar. Imed att han inte svarar när jag ringer eller skickar sms får jag väl bara vänta. Måste ju betala mina räkningar, så jag inte hamnar hos kronofogden. Hade ju inte varit för väl.

Är ännu mer sugen på att gadda mig nu när jag såg tobbes nya.. Meeeen vad ska maamma sägaaa? :)

Nu ska jag leka med Alexandra, HOJ!

Thank god it's FRIDAY!

Igår var vi på medicinhistoriska muséet i vänersborg, det var rätt okej förutom att jag var så förbannat trött.. Slutade 11.45 så jag gick ner till stan, hem till malin utan någon malin och sedan gick jag upp till tobbe och somnade en stund. gottgott. Gick sedan hem och myste med mamma.

Idag har vi bara två lektioner och det är segt som fan. Gick in på internetbanken förut och såg att jag hade 38kr på kortet, yeey liksom. Bara för att jag inte överfört något över internet tidigare så överförde jag mina sista konor till mitt sparkonto ^^,

Idag ska de flesta ut, men jag känner inte alls för det så det blir väl till att ta det lugnt. Känner för att gadda mig nu snart också. Ska kolla lite tatueringar, men jag vet ju på ett ungefär vad jag ska ha. Ska också se om leandro har pengar snart så vi kan gadda oss tillsammans. sugen som fan.

Borde egentligen plugga, men orken finns inte. Jag funderar på att dra hem en stund och ta en powernap, jag menar det låter ju mer lockande.

MEN, jag är glad för att det är freeeeeedaaaaaag!♥♥♥

Naj, får öka på min effektivitet nu känner jag, HOJ!

And if you give a damn,

take me baby, or leave me.

Känner mig lite bra faktiskt. Igår gjorde jag klart PM:et till Psykologin/Svenskan och dessutom gjorde jag Turismen som är till idag. Kanske inte gjorde mitt bästa, men det viktigaste är väl att jag försöker.
Vill tacka dig, syster Johanna, för dina stöttande ord. Jag saknar dig verkligen hur mycket som helst (samma gäller dig, Emma!) och jag hoppas vi ses snart! Har jag tillräckligt med pengar vill jag gärna hälsa på dig på lovet.

Fick ett litet utbrott igår kväll, igen. Efteråt skämdes jag för att jag skällde på mamma, hon försökte ju bara hjälpa till. Men så är det väl ibland, hoppas hon inte tog det fel iaf <3

Idag hoppas jag iaf få träna lite, hur det nu ska gå med min cp arm. Jag fattar seriöst inte vad som hänt men jag kan bara inte lyfta den. Det känns som om den ska gå av i leden när jag rör mig. Menmen, om det inte blir värre kanske jag kan träna bort det.

Nu ska jag skriva lite på turismen tror jag.

Heath Ledger
Sist men inte minst, en av världens snyggaste har dött. Blev helt chockad när dom sa de på The Voice imorse. Jävligt tråkigt måste jag säga ;(.
image99

Borde vara förbjudet för skådespelare att dö, HOJ!

Seriöst, facebook in my <3



Haha, klockren.

Drop me a line and tell me how the hell you are.

Precis haft handledartid med Malou. Jag skojjar inte, jag var så nedrans nära på att börja grina, minst tre gånger. Helt sjukt. ska snacka med björn och birgitta och även eva igen. hur nu detta ska gå.

motivationen, till någonting överhuvudtaget, vad är du?!

jävlarimig, det blir bara deppigare och deppigare här, men jag vet serri inte om jag ska plugga nu och grina sen, eller grina nu och plugga sen. jävla dilemma vettu.

h o j

en biljett hem, tack

Måste ju också bara säga att jag drack appletini i lördags! Skulle vara evil och skämma ut sofia när bartanten skulle kolla knepigt på henne och undrade vad fan hon frågade efter. Men NEJ. Hon börjar mixa och trixa och VIPS. Så fick vi var sin appletini :D. Ruskigt med kul! Malin förstår nog vilken big deal det är med detta, muuj.


Nu går jag hem för jag har inget här att säga ändå.
och jag är för arg för att ens skriva hoj. mja.

deppa sönder

sitter med naturkunskapen och försöker kolla igenom frågor och svar.. Går sådär kan man ju säga. Mått riktigt nummer 2 (om ni fattar vad jag menar) den senaste tiden och det verkar då inte bli bättre. Blir inte bättre när man bara får en massa press från alla håll och kanter hela tiden. Jag vet snart inte hur jag ska klara av skolan heller och det gör mig ju så mycket gladare. typ fem månader kvar nu och alla säger att det inte är så långt kvar. Men ändå känns det som en hel evighet och hur kul är det att hoppa av liksom?

nej fuck that shit. ska försöka plugga lite till och sedan sova. Upp tidigt imorgon och följa Linus till skolan.


baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajs, hoj.

Will you count me in?

Har jobba mera med Demenssjukdomar-arbetet och det är faktiskt kul. Det är intressant och jag hade nog inte haft problem med att jobba mera med det. Har även kollat upp en designers och jag valde Karin Mannerstål. Har gillat hennes saker as länge, utan att veta att det är hon ^^, smartis lix.

Igår var jag hos Lina :). Hon och jag pratade ut igår och det är lungan nu. Det känns fruktansvärt bra måste jag säga. Kul hade vi iaf, vi pluggade, spelade bubble shooter och kollade på USA:s The Singing Bee.
Funderade serriperri på ifall man skulle ställa upp på det men jag hade nog inte vågat haha.

Nu ska jag iaf spela bubble shooter innan Blow börjar. lööv den filmen! Sen ska jag sova illa tidigt, jag hoppas jag somnar till filmen fast ändå inte. hi.

Och juste ja, var med Sofia när hon gjorde en tattoo :). Apfin blev den, ska lägga upp en bild lite senare (dock inte ifylld tatuering)

är bajstrött på min jävla blogg och jag orkar inte ens ändra på den. orkar inte greja med koder och bilder och färger hitochdit. hoppas ni står ut ett tag tills jag slutar lata mig och fixar det.

Jag hade ett bra slut, men glömde av, HOJ!

ångest.fuckingjävlaNU

Sitter i cafét och väntar på lina. håller tummarna!
vill hem och sova, sofia har legat i min säng heeela morgonen. Dummis hon. Gick iaf en promenad igår med henne, ner till stan och sedan upp till shell. Riktigt gott och jag hoppas det blir en vana.

är fucking jävla trött på mig själv. Har så jävla mycket att göra och jag börjar aldrig med det.
Jonas sa det också, att jag är jävligt dålig på att komma igång.. Skoj..

Menmen. Ledig iaf på torsdag och fredag. Eller jajaja, lediga är vi väl inte. Hemstudie.. Hoppas verkligen jag pluggar röven av mig då. Behöver det verkligen.

Förut på naturkunskapslektionen sprang vi som djur. Skulle kolla puls och shit så vi sprang upp och ner för alla trappor på kära Maggan. Evelina och jag sprang genom huset och alla kolla på oss gaanska konstigt. busit iaf.

Helgen bestog av Malin och Sascha + några till. Skoj som fan..
Denna helgen kommer bestå av plugga (yeah right)
Men tanken är ju ändå god.


Jag har ont i magen och inget nyttigt ont, HOJ!


en sak till

Jag kom precis på att jag tycker mer mindre om min klass. om man nu kan säga så. äh.
bara för att jag är mobbad. tro mig, det är jag. ingen vill vara med mig när det gäller arbeten och såna grejer. kul det känns. typ för att jag inte har samma "ambitioner" som dom andra. QUE?!
men fuck, pissa på mig bara.

följd av en jävla fredag.

Idag tycker jag inte om min klass, sorry, men så är det.
Och du, Elise.. Förlåt om jag säger det men jag tror fredag hamnade på min vilka-dagar-i-veckan-som-är-värst-lista. Även fast jag förklara igår om hur jävla bra fredag är.

tog mig sovmorgon idag bara för att jag låg och typ grina för skolångesten. Nu sitter jag och pluggar med marre och längtar till klockan fem. Pappis fyller år idag och vi ska dit. Men jag har ännu inte köpt någonting för jag har bara 100 kr att leva på. Kanske kan man hitta billiga sockar någonstans? Sen vill jag bara ligga. Ligga i soffa, ligga i säng, på golv.. bara jag får ligga.. uschpusch på denna jävla fredag.

Något positivt måste jag ju skriva och då väljer jag att skriva att det är 86 skoldagar kvar, sen är skiten klar!!


Fuck off and fucking die, hoj.

jävla torsdag

Och jag önskar att jag var där med dig.

sink into the underground.

Pluggat lite med det som Marinus dissa mig med, den jeveln. Orkade inte så mycket så jag kollade lite scrubs, vilket det har blivit vääääldigt mycket av nu senaste tiden. Funderar också på Sh uppgiften och det smyger lite ångestmyror i mig, får jag lov att erkänna. Får fråga någon om det eller boka handledning. Förut när jag pratade med Malin i telefon kom jag på hur mycket jag har att göra nu. Håller ju också på att fixa mina rester från ettan (skämmas lagom, i know), plus en massa i inredning&design. Jag skiter väl i designers och hur bra dom är, ska väl bara klistra in något.
Eller nej, jag är bara bitter, tror jag, jag menar det nog inte...

tror att jag gav Malin en fläskläpp igår när jag inte såg så himlans bra i mörkret. Skulle slänga till henne en bit av kladdkakan vi bakade igår. Stackars <3

Iaf, ska greja med bloggen för jag är så jädrans trött på den nu. Men jag orkar inte riktigt, så det får se ut som det gör ett tag till.

Nu ska jag käka en macka, tjöta med lillebror och gratta Åke när han kommer hem. Gud vad usel jag är. Jag tror alltid att Åke fyller den elfte. menmen. pappa fyller i helgen också :).

leverpastej med macka!, hoj!

tjejen med mina gristofflor <3

Sitter hemma nu med Malin<3
Gudars, det var inte igår hehe. Vi ska nu ta och kolla på Förtrollad och det ska bli riktigt mysigt!

Ska sedan plugga lite, känner mig faktiskt pepp på det. Ovanligt nog.
Ska fortsätta skriva text och powerpoint som jag och marre mus håller på med. Han är för bra han.

Dags för mysfilm, HOJ!

Inhuman Creation Station

Kollar runt på nätet och hamnade på hultsfreds sida. Det är bara några artister som är klara men jag känner mig redan sugen. Hoppas att man får ihop slantarna till en biljett :)

Nu ska jag snart ha psykologi. Håller på med Demenssjukdomar med Marinus, den lille stollen.

Mycket plugg nu, hoj!

Say the word.


Om nu inte mina förlåt betyder någonting så vet jag inte vad jag ska göra..
Jag kan säga det igen, igen och igen. Förlåt. Hur ska jag bevisa för dig, om du inte tar emot mina ursäkter?



more rubbish!

Nehepp, så blev det inget alls :(. Inget hjälpa att flytta, ingen menia här, ingen jävla stockholm i helgen. Hade sett fram emot det som fan. Att bara få komma bort en helg och träffa dig igen. Får väl se vad som händer..
Men det är ganska skönt att göra ingenting. Ska ner till banken snart och sen ska jag kolla på scrubs. Loooovelyy.

Måste ju också bara berätta om min natt när jag låg vaken och inte kunde somna, så satte jag på Mean Girls och gjorde mitt bästa för att bli trött. Sedan hörde jag att någon var uppe och gick så jag gick ut för att fylla på flaskan med vatten. Där står mamma och är skitsur över att jag tog mat från hennes matlåda. Jag frågade henne om vi hade någon frukt och hon svarade att det låg i påsen i kylen. Jag tog mig glatt det finaste äpplet och gick in och la mig för att fortsätta kolla filmen. När jag skulle ta ett bett ur det väldigt fina äpplet fick jag märkligt nog ont i tanden. Jag började knacka på äpplet och märkte tillslut att det var av plast! mohaa.

nu ska jag ta och äta. kom precis på att på (nästan) tre dagar har jag ätit två gånger :/. frrreeakyy.


iaf, hoj.

such rubbish/sleepless in uddevalla

Vaknade nyss, faan. Fick ångest för att jag inte gick upp halv tio när mamma väckte mig. Det är ju inte lätt när man inte kan somna förräns vid fem. Får väl se hur bra jag kommer i säng ikväll och hur mycket jag kommer vilja gå till skolan imorgon. fuck skolan.
Ska ju börja med mentalträning så att jag kan lära mig att slappna av, vilket leder till att jag kan sova på nätterna. Hoppas jag.
Måste få tag i Menia asap så jag vet om jag kan hjälpa Cola att flytta hennes rum. Jävligt roligt sådant faktiskt.

JA, iochmed att alla nu vet om vad som hände på Agassis kan jag ju också prata om det är i bloggen. Linaroger, förlåt. Okej, det var ett dumt vad men jag hoppas du vet att du inte hade någonting att göra med det. Jag vet dessutom att jag har varit skitig mot dig på senaste tiden. Jag hoppas vi kan träffas och prata om detta och lösa det. You know i love You.

you don't have to be anybody. because i would know, being somebody doesn't make you anybody anyway.

Dags för en timmas dusch (det behövs), HOJ!

whaevvaah

Hittade precis en skön film från www.stinalee.blogg.se.
Sötjävel! :)





Snälla, kan inte någon bara komma med ett solarie till mig? Är sjukt sugen på att sola, men det kan jag inte för att jag ska göra nummer 2 nu och sedan ska jag nog ta och flytta sängen..

Snart kommer sofia, HOJ!

Spaghetti

Vaknade nyss av en ilsken leandro. Han är då inget skoj när han sovit två timmar för att han suttit på codenet och spelat sen igår eftermiddag. Fick mig en rejäl utskällning för att telefonen låg av (jag hade lagt av den med flit för att få sova) och han kallade mig idiot. Haha, jag låg bara och flinade och drog täcket över huvudet.

Igår var Lina, Cola och Andreas hemma hos mig och drack lite, trevligt värre. Vi lekte och tjötade och kollade en massa saker på youtube. Låter inte så skoj men det var det ;p.

Nu ska jag laga mat med min suris till bror.


Never listen to me, HOJ!

image98

Sid and nancy

 

mest tillägnad Cola faktiskt :)

Good vibrations

Det blev en riktigt bra kväll igår, jag är riktigt nöjd faktiskt och jag kände mig faktiskt riktigt snygg:). Det började med mat och dricka i lokalen Johanna hade hyrt och det var mycket mysigt :). Sedan drog några av oss hem till Lina och fortsatte festen för att dra vidare till torget för att träffa allt folk. Som vanligt var det massor med folk ööööveraaallt och jag hängde knappt med allt, haha. Sedan var det efterfest hos Lina igen med mycket trevligt folk :D.

För att vara ärlig var det nog bästa nyår, ever! Just för att jag fick vara med sköönt folk, det var mamma och åkes förlovningsdag (åtta år nu) och bäst av allt JAG SKA BLI STORASYSTER! :D:D:D
Just nu ligger en liten chilenar-colombianjävel i Zaydas mage and i couldn't be more excited :)

Lina och jag har också grajat ihop nyårslöfte. Jag ska sluta röka igen och jag hoppas hon gör desamma snart. Men löftet vi har tillsammans är att promenera 20 minuter innan skolan börjar. Känns förjävligt vill jag säga, haha. för jag hatar ju att vakna tidigt och vara rask och kry när man precis har vaknat. Men vill man vara fin får man lida pin. Jag har ju dessutom en hel del att bli av med så det är bara att bita ihop. No more fetisfood heller nu. Nu äre nyttigt och shit ;).

Ska planera hur jag ska möblera om mitt rum och lägga in lite bilder på bd..


God fortsättning allihopa, HOJ!

RSS 2.0