LONG TIME, NO SEE DEAR DIARY

Ojojoj, här har det inte vart aktivt på länge märker jag. Har inte haft tid att skriva, eller lust. Jag är ju, om ni inte märker det, inte en superstar så det händer inte så mycket i mitt graciösa liv ;).
Har mest varit hos pappa och bara umgåtts :). Har även varit iväg på ullared och shoppat. Huu, vad pengar det går åt! Men jisses, så kul!!
Älskar verkligen det stället, det jag dock hatar är kundvagnar. och dessa hysteriska kvinnor som bara måste springa och knuffas. Orka stressa!
Anyhoo, tack mamma som lät mig använda ullareds-kortet ♥ Annars hade ni inte fått några julklappar iår ;) Har dock ett par klappar kvar, men jag får se vad uddevalla har att erbjuda. Kanske rubb & stubb hahaha. Nu har linnea inte mycket pengar kvar!

Ska ta och julpynta lite granna, när mamma kommer. Sånt vill jag inte göra själv, jag vill ju gärna dela det med någon ;).

Men innan det ska jag klämma i mig hallonkräm & ta mig en goooo dusch!!


XOXO, CIAO!

BURRRRRN

OUCH!

IT'S MY **** IN A BOX

Inte alls mycket att säga idag mer än att jag håller på att tappa förståndet på jobbet, mamma och jag sprang på stan, köpte mig en almanacka och mitt shampoo&balsam, lekit med philip, pratat med emelie och kikat på paradise hotel. Är så vråltrött så jag ska hoppa in i duschen och hoppa i säng.

Eftersom jag inte mår absolut 100 tänkte jag sjukanmäla mig imorgon och dra till ullared. (haha?)
Men det får blir nästa vecka tror jag. Madde kunde inte och när jag väl känner i hjärtegropen kan jag inte lämna jessica med morgondagen. Eller ja, hon lämnar iofs mig med den, jag är först in imorgon. Bra när jag inte har kod och kan avlarma liksom. Den blir la lika hektiskt som idag, antar jag...


Men annars mår jag bra!


XOXO, CIAO!



HASSELBACKEN, ST

Kollar lägenheter där jag vill flytta. Tyvärr kan man få vänta upp till 2 år att få en lägenhet. Bummer, säger jag. Jag vill ju flytta nu. Även fast jag inga pengar har. Det enda som vart ledigt nu var tre st 3 r o k och låg mellan 5188-6377.
No biggie, right?
haha, nej men ändååå. villllll.

Tänkte ju ta och skriva en intresseanmälan iallafall med tanke på väntetiden, måste la vunnit på lotto eller tja, kanske skaffat mig ett bra jobb innan dess ;). men årsinkomst.. Que? Sånt har ju inte jag så jag fick lägga ner't.
Eller kanske man kan skriva in ersättningen från arbetsförmedlingen? ;)

Sjukt sugen, med eller utan pengar!

Snart borde lina spelat klart sitt jäkla dota så vi kan stoppa mat i magen innan ullared!

XOXO, CIAO!

LINIS, WE CAN DO IT

Sitter just nu och försöker ha en konversation med trötta linaroger samtidigt som jag äter min frukost, kollar the voice och sminkar mig emellanåt.
Jajjemän, underskatta mig inte haha ;)

Lördagen blev väldigt lugn, jag och leandro kollade på Transformers 1 & 2. Robin kom hem, la sig brevid oss och somnade och jag gav upp ganska snart jag med. Men jag kollade resten igår!
lllllove it!

Igår drack vi te, spelade jatzy och bara mös :).
Idag ska vi lösa korsord och äta kotlett, hoppas jag ;).


nej, ska fortsätta försöka få lite liv i lina.


XOXO, CIAO!

SATURDAY'S BULLAR

kom faktiskt inte på vad bullar heter på engelska så att så fick det bli!

Igår var jag hemma hos pappa igen, vi åt mat, kollade på tv och slocknade. Dock har min älskade lille, söta Gonzalo hostat hela natten. Det gör så ont i hjärtat när han hostar så mycket, det ska inte finnas hos en bebis att vara sjuk! Hade lätt kunnat ta på mig det, istället för plutten. Jag hade ju samtidigt vart ledig från jobbet ;).

Idag håller jag på att baka bullar med Madde! Degen var ju lätt den godaste degen, ever! Men eftersom robin hade glömt att ta bort kycklingsaften från i veckan var hela köket fullt med os. Så då fick vi vänta på att den skulle svala, robin skulle städa den och nu väntar jag på att ugnen ska bli varm och tjoffa in bullarna!

Jag var sugen på att dra en sväng ut idag, men jag är inte säker. Får se hur kvällen utvecklas ;).

Om någon vill smaka på EN utav mina deliciouuuuuus bullar, hojta till! Sen får jag överväga


XOXO, CIAO!

EVELINA JOHANSSON

Fick ett mycket uppskattat samtal av min goa gamla vännina Evelina! Hon föreslog en fika efter jag slutat och jag var snabb med att tacka ja. Underbara människa!
Har träffat henne några gånger efter studenten, inte direkt så att man hunnit "catcha-up" direkt.
Vi gick genom stan, fikade på Lejas och promenerade igen. Åh, vad härligt det var!!

Har fortfarande inte hittat boken, ska ge det en till chans efter att jag ätit. Annars får jag ju köpa boken och ge till dom. vad slarvig jag är ibland, usch och fy!

Grabbarna har lagat mat så jag ska ta mig en vända till köket och se vad som ska mätta min mage.
Sen blire One Tree Hill.

Ska till pappa imorgon och passa Gonzi, så jag skriver väl inte förrän på fredag kväll.
Åååååååh vad ni kommer längta!!! ;)

XOXO, CIAO!

NEEEEEEEEEEEJ

Jag vill verkligen inte gå. Jag vill inte vara kvar.
Jag vill vara hemma och agera arbetslös. Jag vill alltid ha ayla, kurrande, i mitt knä när jag sitter vid datorn.

Ska ta på mig jackan om exakt två minuter. Jag vill inte. Jag vill lägga mig under täcket igen.






JAG VILL HA SOL.


XOXO, CIAO!

IM LOVIN IT.

Hur bra är inte jag som slarvar bort en lånebok? Har imorgon på mig att fixa tillbaka den, eftersom jag lånat på min kusins kort. HAR NÅGON SETT ATT JAG LÄMNAT 'ANHÖRIG' NÅGONSTANS, HOJTA TILL ÄR DU GO. Annars rullar det väl på som vanligt XOXO, CIAO!

TISDAG 17 PART 2

 


TISDAG 17

Sitter hemma och fryyyyser. Fattar inte att det är så jävla kallt i lägenheten på morgonen. Gillas inte!
Ska strax klä på mig och  börja vandra neråt. Såvida mamma inte lånar morfars bil, vilket jag veeeerkligen hoppas på! Det är ju sjukt kallt ute nu.
Jag hatar kallt.


XOXO, CIAO!

ZZZZZZZZZ

Somnade som en stock, två och en halvtimma senare sitter jag och kollar på Ullared! Hur kul som helst. helt ärligt, så kollar jag 50% på varorna bakom kunderna hahaha. Jag älskar Ullared, har planerat att åka dit när jag får pengar. Madde kör såklart hahah :D.

Det är ju rätt bra att  köpa juliklappar där ;).

Nu börjar ullared stax igen så jag måste sätta på te!!

BTW, VET NÅGON OM DET GÅR ATT KÖRA CHAI TE I PULVERFORM???? LET ME KNOW


XOXO, CIAO!


PARADISE HOTEL

Åååh, vad jag älskar att paradise hotel har börjat igen!! Dock blev jag sjukligt irriterad för att det bara var en halvtimma. Sen missade jag hälften eftersom jag pratade i telefon, men tacka gud för tv6.se!

Har vart jobbigt idag med haha. janne skyller på mig för en papperslapp han tappat bort..
Haha, måste verkligen berätta och ni får gärna skratta!
Vi är alltså 5 (FEEMMM) praktikanter nu och gissa vem som klantar till sig? Jo, jag som vart där i ca två månader :p. Jag tappade en back med koppar (jag såg den inte för att någon hade ställt den as dumt.) och när jag skulle plocka upp skar jag mig på fingret, vilket jag inte märkte förrän de vita kopparna helt plötsligt blev röda :p. Anyhoo, det slutade inte blöda och jag fick tillochmed byta plåster en gång, trots att jag hade dubbla plåster. Inte nog med det, efter ett tag börjar jag blöda näsblod!

Höll på att fixa sallad och bröd till en gäst när jag känner att det liksom börjar rinna :p. Jag tänkte änna, nu är det la dags med mens också haha.

Gick relativt tidigt idag, halv fyra. Middagen var serverad när jag kom hem, lovely! Så skulle jag vilja att varje dag såg ut :).

Nu måste jag resa på mig, annars somnar jag bums.


XOXO, CIAO!

CHUCK AND LARRY

Jag funderar starkt på att avsluta praktiken.. Visst har jag svurit och kastat förbannelser över mitt jobb, men nu pallar jag snart inte mer. Känns så sjukt trist att man inte kan trivas bra och älska sitt jobb. Jag vill verkligen inte vara den som klagar över ett jobb, jag vill älska det och vilja gå upp på morgonen.
Tyvärr har jag inte hittat det i mina senaste jobb.

Det känns ju först och främst sådär att jag jobbar sex dagar i veckan varav en jag får lön. Men det som känns allra värst är ju att min chef varken har koll på stället och beter sig som värsta schizofrenetiska tokstollen. Han skäller ju ut mig var och vart annan dag, när det i själva verker är han som skapar problem.
Alltså, jag och bekim klarar lätt 80 personer. Frågan är ju bara om dom får den bästa servicen. Det gör dom inte. Och vilka får skulden när det blir knas? Jo, servisen såklart. Det är ju vi som syns.
Det är jag så sjukt trött på!

Är less på stället, men det visar jag bara innanför köksdörren. Så då förstår jag varför janne hela tiden påpekar att jag ser "nedstämd" ut. Det är inte det att jag är ledsen eller mår dåligt. Jag är bara så trött på skiten.

Trots detta kommer jag hänga i, iallafall tills julborden är slut. Det är ju då jag kommer tjäna pengar.
Sen får det bli arbetslöshet igen haha.

Har iallafall avslutat dagen med tacos och familjemys hos pappa. Min lille gosse, vad snabbt han växer! ♥

Kika lite chuck and larry på trean och hoppelihopp i säng!


XOXO, CIAO!

YUM YUM!

 

XOXO, CIAO!


OHMYGODOHMYGODOHMYGOD

Såg precis trailern på filmjäveln haha. Jag kommer ju få panik märker jag ju nu! Jag verkligen hatar filmer där saker förstörs, som typ The Day After Tomorrow. Får fan ont i hela kroppen när byggnader eller städer plattas till marken. haha, bra val av film liksom! :D.
Menmen, jag ska ta mig igenom den. i värsta fall får jag klämma sönder philips hand!
haha gosh


XOXO, CIAO!

HE TASTES LIKE YOU, ONLY SWEETER

Linnea är glad, för det blir bio idag ändå. Det blir inte New Moon utan 2012. Hört så mycket negativt och att folk blir skraja och så, men jag måste se den :).

 

Det blir jag, leo, rob och pippo. Jag och philip får sitta två rader framför leandro och robin haha. Jag hatar hur folk bokar, att man inte bara kan fylla upp enj rad liksom :p. Sitter längst fram iallafall, får väl se om det gynnar oss eller om jag kommer räkna med nackpärr imorgon (Y)

 

XOXO, CIAO!


YOU GOT WHAT YOU CAME FOR

Ja, det blev en äventyrsfull kväll igår, minst sagt. Ibland står man inför svåra beslut (so very very haha), som tur är, är jag smartare än jag trodde ;). Även fast jag inte vart så smart från första början.. haha

Idag blir det tvätt och sedan ner till mönz för att skvallra lite om mig själv ;) ♥
Blir lugnt ikväll jobb imorgon.

XOXO, CIAO!

DEN DÄR BLACK AND WHITE SNUBBEN

 

Jag tycker den är helt fantastisk!!


IT'S FRIDAY, I'M IN LOVE

Haha, hade ju bästa drömmen inatt också!
Drömde att jag fick chansen att fråga en person hur och varför.. Och jag skällde uti helvete på den här personen! guuuuud vad bra det kändes när jag vaknade imorse :D. Kan man inte slå på sina bröder för att få ur sig aggritioner får man drömma sig till sitt utsläpp ;)
Sen får jag ju bara låtsas att det är bra nu, att jag kan släppa det :)


Nu ska jag se vad robin och jag kan cooka till i köket!


XOXO, CIAO!



NÄR DET ÄNTLIGEN ÄR ÖVER

Jisses, vad det snöar ute :). Jag tänkte först be bekim köra hem mig, men när jag insåg att det snöade ute ville jag ta mig den lilla promenaden hem :).
Jag vill bara utbringa en skål till härliga - mig själv.
Jag har alltså lyckats TVÅ gånger komma till tandläkarn, utan att det var min tur. Hur bra är man inte så liksom? Haha. Men jag kände att jag inte vågade komma tillbaka till jobbet och säga att jag tog fel på datumet, igen. Så jag bönade och bad om en tid just då, haha. Jag fick en tid 45 minuter senare men vart tillbaka på jobbet i god tid.
Så nu behöver jag inte tänka på det.

Måste verkligen hitta min almenacka och boken jag lånade på bibblan.
Men minnet är det inget fel på! ;)

Idag blir det städ, upp till madde och motera ihop hennes säng och se vart vinden för mig :).
Det blir ingen bio imorgon :(. Hade verkligen sett fram emot det. Premiären är ju 20:e. Doh!

Ska slänga i mig ett par mackor innan jag och mossan drar och handlar!


XOXO, CIAO!




THE ONLY

Laddade ner One Tree Hill, kollade och höll på att somna. Hoppade raskt upp och började diska med hög musik. Vill man inte somna tidigt så vill man inte ;). Lisa kom över för macka & te och nu har hon gått hem. Jag ska lägga mig och kolla på Gia, en också av mina favoriter! Har många favoriter serrni, men den ligger ganska långt upp ;).

I morgon börjar jag kl 9 och jag prayar till god att dom ställt tillbaka borden imorgon, så jag slipper be gravida madde att hjälpa mig. Sånt är livet, när janne tror att han tjänar på att ha en praktikant inne. Iofs är jag bara själv en timma. Men den timman med janne är outhärdlig.

Då hade jag nog inget mer att säga, mer än godnatt på er!


XOXO, CIAO!

LONG TIME, NO SEE.

jisses, nu var det allt ett bra tag sedan jag var inne på både bloggen och facebook. Som tur är har jag ju mina trogna läsare ändå ;).
Jaa, vad har inte hänt det senaste? Hade jag skrivit ner allt hade jag nog bara haft en läsare kvar ;)
Men det är allt ifrån att nästan säga upp praktiken till att fastna i hissen på jobbet. En bitterljuv vecka alltså.. ;)

Men just idag kände jag ett sådant sug till min älskade dator som stått helt urladdad och dammat!
Facebook har jag nästan glömt hur man gör, så det blev ju inte mycket till det :p. Bloggar kommer ju ta ett år att läsa så jag läser ju bara de viktigaste såklart.

Jag längtar så till jul, speciellt julafton! Det blir självklart klappar, kalle och köttbullar med släkt. Därefter blir det bara bättre. Vi (syskonen) ska ut till Moni, Hampus, Nova & Lille Milo's nya hus och mysa som bara vi kan! Och mycket dessutom :). Tror det kommer slå förra julen, vilket jag tyckte var den bästa hittills :).  Jag tror att huset kommer passa dom såå bra! Du är bäst!♥

Fick mig en fika idag med LinaRoger :D. Träffas ju knappt nu förtiden haha. Men det var ju en alldeles urmysig fika med henne :) ♥

Blir till att ta det lugnt, uppdatera mig om nöjesvärlden och längta tills på lördag då det blir Twilight - New Moon i Göteborg!

XOXO, CIAO!

OOMPA LOOMPA

Hemma från jobb, betalt för tre timmar. Rockit!
Har haft en kul kväll, Helena min favorittant var med. Bekim höll jag på att strypa, vilket inte alls är olikt alla andra dagar. Han irriterar mig med flit, det är jag säker på. Han lyckas jävligt bra också.

Börja kl 8 imorgon och sen är det heeelg. Tills på söndag då, såklart. Men Helena är ju med då också så det funkar!

Förstår inte ens varför jag skriver när jag bara längtar efter sängen. Är dock hungrig och jag kan inte sova när jag är hungrig. Åh, dilemma, vad gör du med mig? haha

Godnatt!


XOXO, CIAO!

GOTEN MERGHEN!!

Idag kände jag att jag verkligen inte orkade med gröt idag, så det blev kalaspuffar - igen! :D.
Så himla gott!

Har drömt cpdrömmar inatt haha. Första drömmen var att leandro hade typ fött upp långbensspindlar och kastade in en sån när jag duschade. Paniken jag får när jag har en spindel i närhete går inte att beskriva. Tänk då denne spindeln vars ben var 30cm ;O haha.
Andra drömmen var jävligt hemsk fast komisk :p. Jag drömde att vi höll på att flytta eller möblera om. Bilar kör alltså in i vardagsrummet för att lasta av. När alla gått och vi är klara ser jag en halv Ayla. hahaha jag dör.
Hon lever fortfarande och jag bestämmer mig för att sy ihop henne medan vi försöker få tag i en veterinär. Vi får verkligen inte tag i en veterinär, så ayla får helt enkelt vara i två delar. Fast ihopsydd ;) haha. Hon såg inte klok ut!

Tredje cpdrömmen tänkte jag på när jag gjorde frukost. Men nu har jag ingen aning

börjar om en timma och slutar sent ikväll.
Hörs!


XOXO, CIAO!

DID I REALLY SEE THE GOOD PART YOU DON'T EVEN HAVE?

Är hemma från en mycket härlig afton. Och jag har dessutom klämt i mig macka och kalaspuffar - hur gott är inte det, sådär på eftertimmarna?! Men det får bli min nattmat eftersom gröt är det som gäller på morgonen.
Lisa försökte få med mig på efterfest hos någon jag aldrig hört talas om. Nej Tack.

Jo, mitt hångel ikväll blev en 40-årg man, vars jag inte ens känner :/. Jag står och pratar med Bollen och denne mannen kommer fram och ger mig en blöt puss. What is up with that? Det kunde inte heller jag svara på..
Hörde även att han hade kokain på sig så jag och Lisa pratade med vakten om det. Next thing i know kom polisen. Och nej, detta handlar inte om skvallerbyttabingbong, utan denna människan är sjuk. På riktigt,´,

Men jag träffade Malin och hade as trävvligt med henne :). Madde gick ganska så tidigt, men jag förstår henne. Hade jag vart i hennes läge hade jag redan sovit kl 11. nja, möjligen tolv.

Fick höra en del saker om en viss person, jag nämnde i tidigare inlägg, som jag verkligen inte gillade.
Detta är alltså killen jag alltid haft något med, men inte vetat vad, och tror inte kommer sluta på ett tag. Blev besviken. Men jag lägger förövrigt inte så mycket tid på honom så det kommer jag att fortsätta med.

Nu ska jag lägga mig och vakna relativt sent (9) imorgon!
Älskar sovmorgon!!!


XOXO, CIAO!

DÖDA VINKELN

Direkt efter jöbb gick jag hem till far och pussade på Gonzalo. Åkte nästan direkt till handledarkursen. Tre timmar senare sitter jag hemma och är gött mätt. För första gången blev mitt ris bra ;) Och det var hurtig ris ;)
Hade ett litet argument med grabbarna på jobbet idag, jag ville bara slå magnus med kastrullen han kokade all potatis is. Men let's be frank, jag skulle aldrig kunna lyfta den.

Funderar på att dra en snabb sväng ner till harry's 18 idag, kanske se den lille klimpen jag inte ska bli kär i igen ;) haha nej. Jag vet ju att det är där jag hittar honom om jag är i nöd ;)
Vilket jag aldrig är, någonsin!!! (till familjen då alltså, förlåt ;)

Men om jag ska ut får det bli till att hoppa in i duschen!


XOXO, CIAO!

CAN'T LET GO

Har precis fått i mig masssssor med mat i magen. Jag åt tillslut bara för att det var gott! Robin gjorde spaghetti med köttfärssås fast inte vanlig utan på robin-sätt. Huuuuuuur gott som helst! Slog lätt mammas ;).
Kan ju bara meddela att mamma inte vart så gla' när jag berättade det ;)

Är så sjukligt irriterad för att piratebay inte funkar. Men jag hann ju iallafall tanka två filmer igår ;) Det är ju bara det att jag måstemåstemåste se det nya One Tree Hill avsnittet. Om det inte var imorgon det kom ut?

Ooooh, nu funkar sidan, gotta tank!!



XOXO, CIAO!

HOME, TIRED AS HELL

Blev smått pankare väl ute på torp. Gick till gina, köpte leggings och benvärmare, i like it, i like it a lot. Satte oss på roomer och fikade för en sådär 75:-. Vidare till Coop, 160:-
och jag sa att jag måste spara?

Åkte sedan bort till Henrik's grav och hälsade på, om man säger så.. Och nu är jag hemma, har två filmer att se nu. riiiiight. Kommer nog somna efter halva utav ena filmen, alltså Girl interrupted, en utav mina absoluta favoriter!

Ska ta mig en goe macka och hoppa i säng!

XOXO, CIAO!

TORP

Har sedan jag skrev grejat i ps men fattar inte mer än jag gjorde innan. Vill hela tiden ha en ny header för att jag hela tiden hittar nya brushes. Problemet är.. Jag kan ingenting om ps och kan inte ens klippa och klistra så att det blir bra. Bra gjort. jag har alltså gjort en header som jag är nöjd med, för stunden.. Men jag orkar inte lägga ner mer tid på att fatta hur man gör..

Så jag struntar i det, drar ut till torp och fikar!


XOXO, CIAO!

AYLA

Precis kommit hem från jobbet. Jag hatar numer måndagar och fredagar. När jag började på riverside var måndagar och fredagar typ dött. Nu kommer typ hela uddevalla och äter, även på det två dagarna. Iofs är rushen ca 40 min- 1h.. Ändå!
Madde ringde precis och talade om för mig hur tråkigt hon hade haha. Hon ville att jag skulle komma på något kul och ringa tillbaka (Y) haha. Så, har ni något in mind, säg till ;)

Lite surt att jag börjar halv åtta imorgon. Ja, det är bara en halvtimma! Men den halvtimman gör mycket i sängen på morgonen..

Älskar att jag höll på att ramla på en gäst idag ;). MED mat i handen! Det var ju inte mitt fel att han hade ställt sin väska bakom ena stolen. Jag fick mig ett gott skratt, and do did thet ;). Han sa tillockmed att det nästan blev ett famntag haha. Då blidde jag genert :D

Ska ta och brainstorma och se om jag kan komma på något briljant såsom att åka till ÖoB ;)

XOXO, CIAO!

SUNDAY, BLOODY SUNDAY

Jag tror inte någon i hela världen förstår vilken härlig helg jag haft. Ledig fredag för att åka upp till Stockholm för att kolla på ett utav mina absoluta favoritband; Rise Against. Lördag var det fika med syskon och utgång med folk. Idag - LEDIG och jag har varit hos pappa och ätit middag och pussat på min helt amazing lillebror. Jag både älskar och hatar att de små knoddarna växer så fort!

Min enda helg jag kommer vara helt ledig, på länge. Eller ja, det bestämmer jag ju själv men eftersom det är den enda dagen jag får betalt för vill jag helst jobba :p.
Väntar bara på att pengarna ska rulla in så jag kan börja sträcka ut mig lite. Ja, alltså åka någonstans mer än.. Eh, who am i kidding? Jag lämnar ju nästan aldrig uddevalla, så någonstans.
Vill ju dra med till Australien i februari, sen vill jag till Dublin med mina syskon och sen blir det Colombia & Chile.
Ojoj, får nog råna banker för att ha råd med detta. Eftersom Dublin är den enda billiga.

Robin, Leandro och jag hyrde en film, Stan Helsing. En parodifilm, den var helt okej. Tycker verkligen det är dålig kvalite på filmer numera. Inte okej.
Håller på att ladda ner Paranormal Activity men den får jag nog se imorgon, är jättetrött.

Ska fortsätta kolla på Djävulen bär prada. Hej!





XOXO, CIAO!



RSS 2.0