-

Idag har jag vart på besök hos Eva, kuratorn.
Det känns otroligt skönt att man kan gå till någon och bara prata av sig och så. Dessutom säger hon så bra saker.. Saker man blir glad över att höra, saker som att jag inte borde vara så hård mot mig själv och att jag inte gör fel i det saker och trodde jag gjorde fel.
Och det är tack vare Ida som jag började gå hos Eva. Ida har gått hos henne innan, och hon sa att Eva är jätte bra. Och det är hon! Så nu har jag besämt mig att fortsätta ändå att gå hos henne.

Idag ska jag vara med Sofia, har jag bestämt. Eva föreslog att jag skulle vara så mycket med dom jag är gladast med.

Nu håller jag sannerligen på att kissa på mig, fastän jag var på toa alldeles nyss. Knasigt.

bajs.I spell konfusion with a "k".

So this is it.

Mitt första inlägg i denna blogg. Spännande.
Varför egentligen skaffar man sig en blogg? Jag tyckte iaf det verkade som en himlans tjeck grej. Sen verkar det ju också som om alla har en.
jeo, har inte mycket mera att skriva än att jag är djupt deprimerad. Missade första halvan på prison break idag. MEN. Det går på onsdag igen, så min djupa deprission just blew out the window. For now.

Måste också tillägga att vi hade redovisning idag, fascism.
vad är fascism?! Jag har inte den blekaste, fulaste aning. Jag sa inte ett ord under hela redovisningen,, dom andra i min grupp skötte det så bra så. Jag tror att det är dags att jag från och med nuu pluggar på det jag ska redovisa, annars går det galet, galet.

Ska nu smörja in mig med en jättesöt lotion, efter min uppfriskande varma dusch. :)

over aand out, neoRSS 2.0