Geisha och Tony Montana

Bättre blir det la inte. Idag var jag på ÖoB med Pia, Linus och Andreas. Jag skulle handla lite grajor till mamma och jag passade på att köpa en film till mig själv. Nämligen en jag letat efter med hyfsat pris. Idag hittade jag den och jag blev överlycklig! Det var Scarface med Tony Montana (♥!) Sannerligen en av de bästa filmerna, ever. Nu letar jag även efter Snatch, wraaour.
Vi åkte även över till Klas/Martin där jag hittat en lampa jag blivit förälskad i. Den kostade 100 kr och jag är glad! På bilden ser man dock inte foten för att bordet är mörkt men ^^

image118

Dags för Geisha-ätande och Scarface-tittande.
say hello to my little friend, HOJ!

I got a lot to say so I guess I'll start by saying that I Love You,

Sitter i skolan och försöker verkligen plugga. Det går inget vidare, uppgiften är så jävla svår. Det är så mycket man måste få in och jag önskar verkligen att jag började tidigare. Dåligt av mig, jag vet men så är det.

Just nu är det bara Chris Brown som förgyller min dag.

Jag hatar torsdag och längtar som fan till imorgon ♥, typ hoj.

dubbleretarded blogg.se

Försökte förut att fixa bloggen och det gick skit bra, men nu när jag gick in på den igen hade det inte ändrats. Jag hatar verkligen blogg.se idag.

över och ut, HOJ!

retarded blogg.se

Skulle fixa till Andrea's blogg häromdagen. Då fick min blogg fnatt och ville vara likadan som hennes för att jag var inloggad på min blogg samtidigt. Därför har jag Andrea som header. Ska försöka fixa det snart när jag orkar, men det lär dröja. Hoppas ni klarar av det ;).

Har heller varit otroligt inaktiv på bloggen det senaste. På internet överhuvudtaget faktiskt.. Bor hos Pia nu ett par dagar, så hon kan komma tillbara i skorna igen. Det är rätt skönt faktiskt.
Fast igår hände något både hemskt och sketakul. Jag stog och borstade tänderna på morgonen och Linus konstaterar att Mysan(kattungen) är fast någonstans. Jag hör ett vrål från henne, men antar att hon bara är under badkaret där hon brukar sitta. Helt plötsigt får Linus se att Mysan snurrar runt i tvättmaskingen. Snabbt fick vi ut henne och fick tvättat av henne från allt tvättmedel. Någon minut till och hon hade inte överlevt. Haha, vilken syn. Lilla stackare.

Idag ska jag springa ärenden på stan, betala räkningar och så. Måste se till att plugga idag igen. Det behövs. Hade prov idag och det gick helt okej. Det är inte mycket kvar.

Gjorde också klart mitt rum i Inredning&Design igår :).

image115
image116
tvn kommer ner ifrån taket


Kössen, HOJ!

Kunde inte sagt det bättre själv, jag är ett vrak.

Usch, vad jag inte mår bra just nu. Känner mig nervig, svag och helt ostabil. Jag måste få i mig någonting snart och tacka vet jag GUD att det är gröt i skolan. Jag känner bara för att göra nada idag, bara sitta och ta det lugnt. Det blir inget pluggande för mig idag, inte. Jag ska ta det på lovet när jag fått vilat lite under helgen.
Tacka vet jag GUD för ett lov nu, det är precis vad jag behöver. Och en sak ska jag säga er, gott folk.. Det blir då inget vara-uppe-hela-natten-när-det-är-skola-dagen-efter på ett väldans bra tag.

Tack och hej, nu vill jag ha tomtegröt, HOJ!

God morgon, eller inte.

Nu har jag duschat och blivit varm, och det känns helt bra! Dock mår jag crap, jag mår illa, är yr och jag vet inte vad. Det kanske kan bero på att jag och Lina inte gått och lagt oss än. Jag vettefan vad vi gjorde hela natten, men fort gick det. Vi kollade på film och spelade oxie iaf. Är ju lagom ganska jätte feting trött, men jag får stå ut. Ska till skolan snart och jobba med livscykelanalysen. Tänk, jag kunde haft feting sovmorgon idag men icke sa nicke.

Hoppas att vi inte har någon pedagogik idag så jag kan gå hem och sova några timmar, sedan ska de pluggas åtahelveta med Lina. Om mina päron inte är hemma ska vi också laga god och nyttig mat :).

Nu blir det till att sminka sig så man ser någorlunda okej ut.

Ha en bra dag vettja, HOJ!

Ben & Jerry's, LinaRoger & Oxie!

Sitter i mitt beloved kök och spelar spel med Lina. Trevligt på en torsdagskväll, spela spel och käka glass.
Gott är det att bara kunna sitta ner ett tag och inte göra någonting. Faktiskt så känns det som om vi har lov redan nu. Men jag får allt ta och vänta en dag till.

Känner mig också bätte nu. Det blev mycket bättre när Lina kom hit, så det får jag tacka för :).
Här kommer lite bilder om hur min dag har varit;


Vattnet var avstängt idag och skiftade färg ;/.


Jag FICK misshandla min bror idag! :)



Här sitter Lina och jag & myser :)

Puss och kräm, HOJ!

du cpar mig.

Kom på två saker när jag stog och diskade. 1; Jag borde vara sjuk nu. Jag har varit sjuk de senaste alla hjärtans dag. Men i år fick jag nöja mig med en jävla huvudvärk.
2; Anledningen till att mitt simkort är inaktivt är för att jag har en obetald räkning. Så det är fixat, men kortet tar väl sig lite tid på att aktiveras igen. Menmen, så går det när det finns idioter här i världen.

Nu kom Lina på en sak också. Vårat egna språk heter Liniska :) hiiiiiiiiih. nu ska lina komma hit och kolla fiiiilm.



LINA kan suga av någon! igen!(internt), HOJ!

my head aches!

Jag undrar NÄR jag får tillbaka mitt vatten så jag får koka kaffe.
Gudars, kan inte tänka utan kaffe muah.

Nu ska jag försöka plugga igen, HOJ!

Stars are just stolen light.

Hejhej.
Sitter hemma just nu, sket i filosofin, och försöker plugga. Har väl gått sådär. Kom hem för typ två timmar sedan och har inte gjort något. Behöver kaffe, men idioterna har stängt av vattnet så det är brunt. yeey.
Nu senaste 10 minuterna har jag lyckats skriva tre rader. också yeey.

Imorse var jag flamsig som fan, bara skutta runt och toka mig. Innan lunchen blev jag årets surepetra så jag gick hem. Jag vet inte om jag orkar göra något idag, måste plugga. Vi skulle ju ha druckit vin och käkat pizza idag med tjejerna för att fira singellivet. Men bajs. Man hinner inte ens med ett singelliv när man går på Öppna. DÅ, mina vänner, är det illa.

Endast två saker idag har gjort min dag bättre och det är Solen och Sofia<3. Solen skiner och är as go idag. Sofia är lika go, var tvungen att träffa henne förut. Hon bjöd på maräng som fastnade i tungpiercingen (inte coolt) och jag fick även en puss och hon sa "Grattis på 7-årsdagen". Det var bra :).

image108
Grattis på 7-årsdagen och glad alla hjärtans dag <3
(Nu äter jag upp sista biten, Sofia :p)

ge mig kaffe!, HOJ!

oh happy day!

Fick en söt kommentar av syster idag! Hon erbjuder sig att betala min resa fram och tillbaka till henne i sommar, hur bra som helst! Jag tackar och bugar, syrran, jag saknar dig! Nu ska jag bannemej ligga i och klara skiten! :)

I'm pretty glad cuz i have the best of siblings, HOJ!

Come clarity

Har faktiskt läs ganska mycket idag, det var ganska bra gjort. Jag sket inte i psykologin, däremot var jag tvungen att dra bort till skolläkaren så jag missade största delen av lektionen. Det blev heller ingen film för mig idag, attans.
Somnade också förut när jag pluggade, mamma väckte mig vid sju så jag fick käka och förtsätta plugga. Vill egentligen sätta på en film, men jag vill hellre vara trött. Så jag ska ta och se om jag kan somna snart.

ska bara spela lite oxie först, HOJ!

Aktiv dödshjälp?

Hade debatten idag och det gick förjävligt. Innan trodde jag att jag skulle klara det och jag var faktiskt pepp på det. Men när vi väl skulle starta satt jag och malo och pratade om det ena och det tredje, och hon berättade även att resten av klassen skulle sitta som publik. Jag fick genast panik och visste inte hur jag skulle klara av det. Jag har inte annars klarat en redovisning (förutom en) särskillt bra och nu var det debatt med publik. Som tur, dock inte för mig, tog Elvira hand om allting. Jag satt som ett fån och försökte med någon jävla försvarmekanism skämta bort allt genom att skratta eller bara se fånig ut. Inte ett ljud gav jag ifrån mig under hela debatten som varade ungefär 30 minuter.

Vill just nu bara hem och gräva ner mig i sängen med en film, vilket jag tänker göra.

Efter debatten försökte jag få tag i Dag, skolsköterskan, men hittade Karin helt förstörd. Hon var jätte ledsen över att det är så mycket i skolan och jag förstog henne, som alla andra i trean. Jag vet inte vad vi elever ska behöva göra för att bättra så kallade "bästa öppna programmet". Skolverket har tillochmed klagat på att vi får för mycket uppgifter/prov/tentor att göra. Allt känns förjävligt just nu.

Jag hoppas och önskar att jag har orken till att plugga röven av mig idag. Iochmed att jag skiter i psykologin har jag ju ganska så jävla mycket tid till att plugga. Det hjälper heller inte just nu att tänka att om 13 veckor står vi på trappan, fulla och goa och sjunger "för vi har tagit studenten". Studenten ligger pretty fucking far away just nu.
Jag undrar hur jag ska fixa det här. Johanna kom hem :(.

i truly, deeply hate this, hoj.

rock away

Nu sitter jag hemma och pratar med Cola på msn. Tack som fan för pratstunden och det lilla rådet <3.
Var hos Lina förut, pluggade lite och åt pannkakor. Det var riktigt gott! Ska snart läsa på geografiprovet jag har på onsdag. Det blir nog bra.
På onsdag SKA (jag lovar, Lina!) jag ner och ta kort så att jag kan fixa mitt legitimation. Suger kanska hårt att vara 18 utan id-kort, haha. Skönt också faktiskt, för det blir inte så mycket krogen haha. Kalla mig törr om ni vill, men det är göött :).

Måste ladda upp typ tusen bilder på bilddagboken men det är jobbigt och då blir man tråkig hehe.

Naj, dags för geografi!

JAG SAKNAR MIN STORASYSTER, TACK FÖR MOTIVATIONEN DU GER MIG, HOJ!
image106
Jag börjar redan idag.

you must keep your secret,

Pratar med Lina nu i telefon :). Hon pratar om en bubbla i sitt huvud haha. stackars.

nu ska jag på lektion, HOJ!

All apologies

Ligger i sängen, som jag gjort sedan jag vaknade 12 imorse.

Nu ska jag bajsa och leta tamponger, hejdå.

rock me like a hurricane

Sitter och pöser hos Pia nu, vet inte riktigt vad jag ska göra. Känner inte för att sitta och göra ingenting.. Fick höra nu att lyräng har fest så jag funderar på om man kanske ska sno sig dit. Men.. jag är lat. Det är långt.
Så jag får se hur jag gör. Beror väl på hur angelägna folk är för att träffa mig, he he. he.


Naj, ska kolla simpsons och fundera på saken.


kössen, hoj.

champagne for my real friends, real pain for my sham friends.

Efter jag skrev rubriken kom jag på att det är säkert ingen som fattar den, haha. Men whatthaheck jag fattar ju iallafall ;D. Sitter nu på svenskan och ska snart ha prov i psykologi. Är inte helt haj på det, men jag hoppas att det ordnar sig. Det är ju allafall bättre än hemtentan som man fick göra om man ville. Det har jag varken tid eller lust med nu. Fast så får jag verkligen ine säga nu. Jag var hos Syon igår och pratade om hur jag ska göra med den sista tiden nu. Vi pratade om hur jag känner och lalalala. Det var ett mycket uppfriskande samtal, må jag säga, jag blev ganska pepp på att fixa detta nu och få mitt slutbetyg på trappan den 5 juni.
Jag funderar även på om man borde hänga upp bilder på studentmössor för att jag ska få lite motivation till att plugga ravi av mig.

Anyhoo, så satt jag tre timmar igår och pluggade. HA! Trodde jag faktiskt inte jag skulle klara, men det gjorde jag. Med pauser såklart. Inte heller för att det var nog att bara läsa tre timmar. Hade nog behövt läsa sex timmar. Plus den tiden jag läste i tisdags. Herre, det är många perspektiv och teorier jag bör ha koll på.
Hoppas bara det går bra!

Idag ska jag njuuuuta av FREDAG♥ och ta det lugnt, som alltid nu förtiden. Känner att jag måste dra en krogen snart.

Hoppas alla får en häärlig fredag, HOJ!

fettostisdag

Är riktigt sugen på en feting semla nu men jag gillar inte mandelmassan ;(. Är på lektion nu, är inte sugen alls och jag vill ut till Tyson igen. Sitter också och lyssnar på Ken Ring - Kelian och älskar den mer och mer jag lyssnar på den, haha. Hur söt som helst är han, lille Kelian.

Idag ska jag hem, dra en film, försöka plugga lite och försöka få med en liten speciell krabat på en promenad.
Funderar även på om jag ska dra till stugan nu i helgen, tror att det skulle göra mig gott men är ännu inte säker. TÄNK om man skulle missa något i lilla uddevalla. yeah...

Back to psykologi.

la mia principesa, HOJ!

måndagsångest.

Luften är ur mig totalt.

btw, TACK COLA OCH ROBIN.  KORN VAR SVINBRA!! :)

God morning sunshines!

Vaknade nyss, eller ja det gjorde jag väl ändå inte. Vaknade för en halvtimma sedan pga en dröm jag hade som fick mig att släppa en tår eller två. Men jag låg och bara njöt av att bara ligga där. Nyss ringde alarmet och jag gotta get my ass moving.
Är så himelskt glad att det är fredag idag. Bästa dagen i veckaaan :), eller hur?

Igår gick jag en promenad och gick och solade. Sedan var vi och fikade på Coffé Stars och sedan åkte jag upp till Lina för att hjälpa henne att flytta. Mysig lägenhet måste jag verkligen hålla med om!

Nu ska jag borsta huggtänderna och njuta av en lååång frukost.

Fuck you and have a nice day :), HOJ!

RSS 2.0