THE STREETS ARE MEAN

Sitter just nu och lyssnar på när mitt hjärta spelar Battlefield & jag är bara mätt. Vi gjorde iordning ost & broccolisoppa som blev hur god som helst!
Tidigare idag var vi på kalas hos pappa & Zayda som fyllde förra veckan. Min lille plutt, han bara växer och växer, nu har han börjat säga mitt namn också ♥.
Vi åt Paella och drack Sangria, mums! Sedan blev det kaffe och tårta :).

Senare blir det väl en snabbissväng ner till Kullgrens för att säga hej till syster & bror. Helt fantastiskt ifall Robin är ute, så hela syskonskaran är samlad på en och samma plats haha ;).

Annars är det rätt lugnt förutom nyheter som väl inte gjorde mig så himla glad, men det kommer att lösa sig. För nu får det faktiskt ta och räcka med stök och tjafs. Det är bara så tröttsamt och inte minst ledsamt att se att en man älskar blir sårad.
Jag är så trött på detta att det kryper under skinnet på mig.
Att en människa bara fortsätter att sjunka så lågt, det gör mig så förbannat arg.


Nu ska jag lägga mig vid älskling & måla naglarna ;).

XOXO, CIAO!

THEY WILL NOT CONTROL US

Mamma jobbar hemifrån medan hon väntar på att takpannorna ska komma. Jag sitter vid datorn och raderar onödiga program och Ayla ligger och sover sött brevid.

Kan ni tänka er, jag var upp halv åtta imorse! Vi har helt totalt vänt på dygnet och jag började känna av ångesten i kroppen varje gång Moni ringde och väckte mig vid tolvtiden. Det är inte helt okej längre, känner jag. Förr gick jag upp innan halv sju varje dag, i tid för att hinna sätta på kaffe och kolla på lokala nyheterna på tv.
Sen träffade jag älskling och sovmorgnarna blev bara längre och längre. Nu när jag inte får några timmar på jobbet har jag varit uppe sent och vaknat sent, bara för att jag kunde.

Men jag längtar tills jag har ett sju-fyra jobb och istället sover ut på helgerna.. Men det finns ju inte mycket som passar in mig i alla jobb som finns nu. Antingen ska man vara utbildad eller ha körtkort/tillgång till egen bil.
Bilen är väl smått påväg, Per jobbar med den. Men körtkortet är väl lite längre bort.. Jag har ju börjat övningköra, men det finns det inte heller mycket tid för när mamma jobbar så mycket att hon är helt slut när hon kommer hem och pappa jobbar i strömstad. Och ska dessutom flytta dit.
Men det kommer!

Nu kom takgubben och jag ska tappa upp en hink med vatten!


Stay Close,

XOXO, CIAO!


Long time, no see!

Anledningen till att jag inte bloggar längre är för att det inte finns något smidigt sätt att blogga genom telefonen.. haha. Det går säkert, med något mobilnummer man skulle mmsa till, men det blir för mycket för min del..
Sen tycker jag att det har blivit tråkigt att blogga, för att det är ingen som gör det längre. Men jag kan heller inte med att lägga ner den. Haha..

heido, jag hade inget mer att säga

RSS 2.0