plugg

Sitter i skolan och ska plugga. Ingen trea är i skolan förutom jag, känns bra.
Var tvungen att springa hem till pappa i morse och vattna blommorna. Det såg ut som om att de snart inte har så långt kvar. Har varit dålig på att vattna och dessutom har jag knappt haft tid för det..

Häromdagen var det bankett på skolan. Jag hade verkligen hur roligt som helst och höjdpunkten var musikvideon som lärarna hade gjort. Jag seriöst skrattade så jag börja grina!
Här kommer den! :D


Nu blire plugga!

Och grattis Sandra till studenten, lycka till! :)

JAG ÄLSKAR MITT LIV!!


Tycker det är skitkul att gå ut på krogen, jättekul. Inte nog med att jag inte kunde gå på balen, min mobil blev sluten igår.
För typ två veckor sen blev leandros mobil stulen, självklart att det skulle vara min tur nu. Jag hade min väska vid mina fötter hela kvällen igår och någon bestämde sig för att rota lite i den.
så jävla tråkigt.

Idag är det trägårn men jag vet inte om jag har så stor lust att gå ut idag. Får se vad som händer, Lina och Sofia kommer hem idag, dom kanske får mig på bättre humör.


Jag bara älskar mitt liv, detta var precis vad jag behövde.

I'm gonna buy this place and burn it down.

Skönt att jag kommit igång med talanalysen och att jag kan komma igång med romananalysen, tack vare allas vår kära Menia Araviadis :) Men nu har jag tagit en liten paus, sitter och skriver med syrran Johanna i danmark.

Saknar slynorna ganska så mycket just nu. Det känns lite knäppt att sätta sig att plugga själv ett par dagar när jag pluggat med dom i två veckors tid. Men det är ju inte så långt kvar tills dom kommer hem och då, mina vänner, blir det trägårn för hela slanten! äntligenäntligen öppnar dom :).

Som det ser ut nu så har jag mycket kvar att skriva så jag kan nog räkna med att sitta framför datorn hela kvällen, alltså ingen GG ikväll. fastän den där johan gunnarson skrev att det var obligatorisk närvaro ikväll. thanks, but no thanks.

Nu över till pluggplugg och sedan matmat!

Good morning sunshines.

Idag mår jag inge vidare, halsonten har inte försvunnit och jag känner mig suris. Det är tur att det är flex så att jag kan sitta i min ensamhet och jobba, bara vara sur på mig själv ;).

På fredag är det bal, vilket jag kommer missa. inte så coolt, men inget att göra åt. Jag funderar på vad man skulle kunna hitta på istället och jag vet en sak, men det förutsätter att jag har pengar. Det har jag iofs men jag har ju lagt undan för att spara till sommarresan istället. gash, att pengar ska vara en sånt problem. måste kolla upp jobb nu..Nu blir det kaffe och frulle!

Always & Never

ojojoj, vad jag har grejat idag.
Efter att jag stack från skolan gick jag hem, käka en macka, pallra mig ner till hus blå (polisen) för att hämta mitt pass, sprang till Vera för att hämta min studentmössa, kuta upp till lina för att andas på hennes blomma ;D kolla om min mp3 hade kommit och diska lite. oj, blev långt.

Min lilla mp3 hade kommit så nu sitter jag som ett litet barn och laddar in låtar medan jag peppar mig själv för plugg.
Jag tror det kommer bli roligare att plugga när jag lyssnar på den nya mp3n ;D.

Ikväll när jag har tid tror jag faktiskt att jag ska ta och fixa till bloggen, det börjar blir lite störande att den ser ut såhär ^^

image141


Here... I'm... I'm still waiting here, my dear
For one kiss from you
So here... I'm... I'm still waiting here, my dear
To kill all of you
To kill all of you

hörs sen!

Hey fädda.

Idag har jag gjort mitt omprov i psykologi C, det gick mycket bättre denna gången iallafall, så nu kan jag stryka det från listan.
Hade elevvårdsmöte idag också och som det ser ut blir jag inte beviljat ett fjärde år men jag får komma tillbaka ändå (alltså utan studiemedel). Det suger ju, men det ger mig ju en chans att få bort mitt IG i historia och matte.

Annars är det väl sådär, har inte hämtat mig idag heller och börjar änna bli less på det. Jag är trött på det mesta och just nu orkar jag faktiskt inte bry mig om något annat än skolan, vilket många av er nog har märkt.
Jag är ledsen, men jag har varit tvungen att prioritera skolan (även fast det inte varit det jag velat)

Idag hoppas jag även på att mor min vill åka med mig ut till torp så vi kan kolla på en studentklänning. Börjar brännas lite på den fronten.

(gud vad tröttsamt att alltd säga det, meeeen) PLUGGA!

No air, no air, no air air, no air air.

Hela tiden blir jag avbruten och känner att jag vill blogga (ungefär femton ggr under femton min). Men jag vet att jag inte borde, just för att jag har alltför deppiga tankar som bara snurrar och jag spyr snart. Jag vill bli klar med allt nununu! Jag börjar smått med varje uppgift men kommer på att; Hey, jag fattar ju nada! Tycker det är synd att jag inte var barn till alla lärare på denna skolan, för visst hade det varit så jävla mycket lättare?

Sitter just nu på youtube, kollar random låtar, lyssnar texten och tänker, helvete vad komplicerat allt ska vara. Men så är det och det verkar fan inte som om man någonsin kommer ifrån det. Bloggar hit och dit om att vi nu klarar det, nu är det slut. Även fast beslutet om ett fjärde år inte har kommit så känns det bara, på ren svenska, B-B-Bajs.
Jag hatar verkligheten men jag måste lära mig att inse den.

Ensamheten är så mycket värre när man är ensam (?)


Nu över till ännu ett tappert försök till att plugga.

Bah, ännu en vecka på margretegärde.

Nepps, det blev ingen morot för mig, inte. För er som inte visste, moroten var resan till Grekland. Dom andra har åkt men jag kunde inte för att jag skulle göra så mycket som möjligt i skolan. Det har blivit så konstigt alltihopa och jag har både hunnit och inte hunnit med massor med saker. Det är tråkigt, när jag tycker att jag varit så duktig och lämnat in så mycket men ändå blir högen inte mindre.

Det värsta är ju att jag är så tjock och tung i huvudet, så jag har verkligen skitsvårt att tänka klart.. Det blir ju heller inte bättre av allt runt omkring.
Men snart ska jag få vila. och jävlar, vad jag ska vila.

Nu hade jag mitt tal i retoriken också, och jag måste säga att jag är lite stolt över mig själv. Efter retoriken är jag inte alls lika nervös längre och då kan jag ju göra bättre ifrån mig :). Hade ett tal idag om Gonzalo och det gick jättebra :).

Nu ska jag börja på min talanalys.


Tjejer, jag saknar er!

Fredag <3

Sitter i skolan just nu och skriver mitt tal jag ska hålla i Agnebergsaulan. Ska bli riktigt skoj. NOT.
Men jag ska iallafall prata om min lilla, lilla lillebror :), så jag får tacka Elise för förslaget :)

Igår blev det jobb och det var kul, men det blev lite kaos en liten stund. Som tur var hade jag min Linus där som kunde rätta till problemet :). Lite kosing blev det ju, vilket är mycket bra.

Imorgon gäller det och jag äär sååå piiirriiiig i maaaaageeeen! hihi

PLUGG!

morot, morot, morot!

Sitter hemma (hos Lina) och har precis skickat in min årskrönika :). Lina, Sofia och jag kollar moroten nu och jag är nästan pirrig i magen, kiih :)

Lina sitter och är jättesöt nu medans hon smakar på min naturdiet :D. Hon är lite suris emellanåt, men hon är duktig och berättar vad det är och så blir hon jättesöt när hon får sina utfall :D <3

Så är jag jättesuperduper glad att vi börjat umgås med prutten mera :D. Har verkligen saknat det. Dessutom pluggar vi bra tillsammans allihopa. Dock var jag en surkuk igår så jag kom aldrig hem till lina för att plugga. Så jag pluggade själv, men duktigt var det iaf.

Nu ska jag börja på talanalysen, tänkte jag. Så jag kan åka ut till torp med moder sedan, om jag orkar.

Idag fyller även min älskade storebror Robin hela 23 år (trorjag), så ett jävla grattis till han <3<3

image139

ajsingbajsing

Sitter och kollar över min ekonomi och jag kan ju bara säga att den skriker lite granna. Hoppas detta löser sig, det gör det nog. Men det blir hörrrt. Tur att man ska jobba på torsdag iaf, där blir ju lite sedlar iaf.

Idag blir det mys på gustavsberg med Öp, det ska bli kuligt. Om jag nu ska dit :p. Får se om jag får skrivit lite på analysen sedan. Annars blire lugnt.

Dagens hiss: Papi <3
Dagens diss: Myggbett!

image138

Shitty day.

Hade en feeling att det skulle bli en shitty day tillslut.

Kom även att tänka en viss person och att jag verkligen behöver pengarna jag aldrig fick. Dålig stil, men den siste idioten är inte född.

Snart blir det till att gå hem till mig med Linet, hon ska ju inte behöva sova alone heller ;).
Nu ska jag skriva klart analysen!

Testdocka!

Nu har jag också vart testdocka för Linet. Tycker hon ska börja tatuera, mohaha :D
Är även riktigt nöjd, bra gjort Linaaaaaaaaaaa!
Första;

image136

Resultat;
image137

Fin va? :)


Ursäkta röran, vi bygger om!

Sofia lilla ska greja med min blogg så att just nu får det se ut som det gör, hoppas att ni inte är alltför ledsna.

Kössen

Brrudar, en pöjk, plugg och benjamin från morgonsoffan.

En mycket seg söndag med Lina, Sofia och Österberg. Sitter hos Lina, softat hela dagen och nu ska vi plugga! Måste ju fixa detta nu så jag får min lilla morot :).

Igår låg jag och Lina och glassade i soln och pluggade, drog ner till parken där Syskonen, Ida, Teresa, Rybbe och någon mer satt och drack öl. Vi gick in till Teresa och fortsatte, hade trevligt som fan och sedan drog Lina, Rybbe och Leandro till Landbadet. Vi andra satt kvar för att sedan dra till Kullan. Mycket mycket trevligt var det där också och jag blev dretfull. Men en mycket lyckad kväll för min del :).


Nu blire mat & plugg!

see ya, wouldn't wanna be ya!

Ännu en fredag.

Idag fyller Elisen 19 år <3<3

Det är kul att man bestämmer sig för att komma hem en dag för att umgås med päronen. Men det slutar alltid i katastrof. Och det värsta är att du inte ens förstår. Ja, jag vet att jag sabbade något, en del, kanske mycket. Men jag kom på ett sätt för att rätta till det och ändå gör jag inte rätt? Tack, jag bara älskar att komma hem.

Hade velat åka idag, men jag vet att jag inte kan. Igår blev jag klar med en kurs, lämnade in två inlämningar och höll ett tal. Men det räcker inte, högen är lika stor för det. Och stödet blir inget bättre.

Sen vill jag också säga tusentack till lillebror leandro. Det är tur att någon ser iallafall. Jag älskar dig!

See ya, wouldn't wanna be me.

JIHOO!

Nu är jag klar med Samhällskunskap A :D:D:D:D. So, so happy!

pussgurka!

Hyllningstal a la linnea

Vaknade imorse och var irriterad på Linas mobil som låg under sängen och alarmerade. GASH. Dessutom hade jag knappt något täcke inatt så jag fick trycka mig så mycket så möjligt mot sofia för att få värme, ha.

Igår jobbade jag och Lina på Kongresshallen, Folkets Park. Jättekul, det var inte många vi serverade drygt 120 eller något. Nästa torsdag blir det ganska så mycket mer folk, men det blir nog bra det med.

Idag har jag också hållt ett tal om studenten, vilket jag blev väldigt nöjd över. Menia sa tillochmed att hon började gråta haha. Det var ett mycket bra tal, för att ha skrivit nästan hela imorse :). Bästa med idag var ju att när vi skulle äta lunch satte vi oss utanför matsalen och käga. Hur gött som helst. Berättade ett fint litet skämt jag hörde igår av Britt (Linas Farmor) och ja, det var uppskattat.
Nu funderar jag på om man ska sätta sig ut och plugga. Det hade ju varit något. Elise skulle göra det med mig, men hon och några drog till Torp istället. Så jag ska vara ett duktigt arsle och plugga istället.
Så jag kan gå hem och färga håret också :).

image83
Världens äldsta bild, men hey, det är vi iaf.


see ya, wouldn't wanna be ya.

GAH!

Okej, jag har totalfuckat min blogg och jag orkar verkligen inte göra någonting åt det.
Så går det när man ska vara cool och inte behöva förhandsgranska innan. Bra, linnea, jättebra.

Underbart!

Igår fick jag äntligen träffa min lillbror :)!
Det var fanken det vackraste jag sett och självklart kunde jag inte hålla tillbaka tårarna. Han var väldigt mycket mindre än jag trodde, men även  mycket sötare :). Hade inte kameran med mig och kunde heller inte ta kort med mobilen så jag har inget just nu att visa. Men pappa skickar väl säkert bilderna han tog igår.

När jag kom till ua hämtade Lina mig för att vi skulle sova hos hennes pappa och kolla på match idag. Nu är jag hemma och bara samlar mig litegranna, ska sedan upp till lina för att kolla på filmerna vi har hyrt. Så att det blir gjort det med :).

Nästa vecka blir det massor med plugg, Cinnika ska färga mitt hår, ska jobba och även åka till sthlm! Love!

Nu ska jag graja det sista så hörs vi.


See ya, wouldn't wanna be ya!

RSS 2.0