MÅNSI.

MÅNSI.

Du är sötast, min måns.WHERE ARE YOU, MY LOVELY.

Klockan börjar bli sent men jag kan inte gå och lägga mig. Jag sitter och väntar på att marcus ska svara på msn. Han sa att jag skulle ringa honom snart, han skulle bara gå på toa och borsta tänderna. FÖR EN TIMMA SEN. Om han inte är jävligt seg i magen så måste det fan hänt nåt. Paranoida jag sitter och tänker på vad som kan ha hänt. Men så kan jag inte tänka. Han kommer nog snart till datorn. Annars borde han ju ha svarat, eller hur?
Jag blir nervös vaffan.. Men jag vågar inte ringa :S. För jag tänker att hans mamma ska vakna och så. Men sen vill jag ju för att veta vad fan han håller på med...
Gash, detta gör mig tokig..


<3<3<3<3<3<3<3

WHAT LITTLE I HAVE YOU CAN BORROW.

Sitter i skolan just nu, eller ja, i kafeterian med Lina. Ska plugga lite om jag orkar för jag ska träffa Ida också. Var ute och gick med henne igår, skööönt. Måste ut och gå idag med för nu har jag bestämt mig för att gå ner i vikt. Jag tål det inte längre. Menmen.
Nu är det bara fyra dagar kvar! jag längtar, längtar, längtar. Fortfarande är jag mycket fundersam över hur det kommer att bli. Vem vet, det kan ju bli en katastrof... uush...
Nu ska jag börja med historian :D.

Skriver lite senare.


(L)M.
Idag har jag vart och ätit lunch med ida, gått hem, gått ut för att träffa mamma på stan, vi köpte en massa kul ;D. Mamma köpte kläder, jag köpte jacka, manikyrnagellack, medicin till magen och försvarets hudsalva. sen försökte jag hitta mina laddare till kameran som är boorta.. Jag antar att den ligger i Andréas stuga eller att kanske Jessica eller tobbe fick med den i med att dom hade likadan kamera som mig. Fruktansvärt jobbigt att den är borta för jag behöver den på fredag i med att jag ska åka bort (:D).

Iallafall, mami och jag kollade på 2 filmer och jag masserade hennes fötter  :P och sen målade vi mina naglar :). värsta tjejkväll. Fast jag skulle brännt ut bilder och musik, men tiden rann i väg.
Nu ligger jag i sängen och är hungrig som ett svin, men man ska inte äta efter kl 7. :p.
Tänkte också att man kanske kunde prata lite med marcus, men han är ju så jävla upptagenmed sitt jävla spel :p.

yeye..
nu måste jag läggish ner, för jag förstör min nagellack ^^.


<3<3<3<3

I WANT YOU AND YOUR BEAUTIFUL SOUL.

Jag är himlans nervös. På fredag åker jag, yes. Hur kommer det att bli? SHIT, vad kommer hända? Jag är verkligen jätte nervös, min mage bubblar för fullt just nu. Sen vill jag verkligen ha med sofia, men sen vill jag ju träffa honom helt själv denna gången. beslutsångest.

FUCK. Nu kom han på att jag är kär i han tror ja :/... Jag vet inte vad jag ska säga.
Jag minns varför jag föll för dig, varför jag alltid föll för dig.
Det undrade han. Vad ska jag säga, jag kan ju inte säga " jo, marcus. så här äre. Jag är fortfarande kär i dig, fast på nytt". shit...
Pirra i magen jaaaaa.
Jag saknar våran sång.

Yes, mysig helg. Fruktansvärt kul att Johanna kom upp. Har spelat TP, målat brädor, invigt det nya uterummet, busat och pratat om massa hemlisar :p. Dessutom har jag plockat svamp idag med mamma :). Känns som om det kommer ta ett tag innan man får träffa Johanna igen. Jag kan iofs åka ner till danmark och hälsa på henne :). Synd bara att hon har en så pedant rumkompis, haha vi skulle dödat varran :P.

Det går bättre för mamma nu tror jag, hon är inte lika ledsen. Ingegerd har blvit satt på plats och det är skönt.  En sådan hemsk människa borde inte på existera, usch.
Jag längtar redan till den helgen jag får åka ut till stugan igen för det är så skönt där ute. Det är ändå rätt långt kvar tills vi flyttar ut men det ska bli mys :).

Juste Sofia, sängen i mitt lilla hus är lagad! Jag har skruvat åt den så nu kan man röra sig hur mycket man vill! :D.


Yee, nu ska jag spela goldminer :). pusshaaj.

FREDAG.

Du tror att det inte kommer komma tillbaka till dig? Vet du vad? Det kommer det, trefaldigt. Och gudarna ska veta att det kommer du att förtjäna så sant som du heter ingefuckinggerd. Trots att du har dina depressioner och ditt jävla klemakterieångest så ska du hålla det för dig själv. Försök att vara lite professionell, för fan!  


Anyway, nu är jag här, mitt nya hem. Utanför går hästarna och betar och solen smyger sig fram trots att det kanske kommer en liten skur. Det kan behövas.. Så torrt som det vart här i sommar. Pissimissisippi, som mamma säger.
Jag har precis ätit upp mina mackor och kollat runt lite i trädgården. Och nu ringde Andrea och frågade vart på jula man hittade plattångarna. Hon ska nämligen köpa en åt mig för jag hann inte det idag. Jag väntar på att Johanna ska komma, spännande spännande.
 

 Idag har vi också haft ”lära känna dag”. Det var rätt skoj, badade lite sedan också.. J. Sedan orkade jag inte mer, blev lite ledsen. Alla lämnade mig så jag satt där själv :p.  Fast Marion och Marie-Louise vart snälla mot migJ. Nu ska jag ta och spela ett litet spel så att tiden kan gå.. M. 

Warning sign.

The truth is i miss you
yea the truth is that i miss you so.

Nu sitter jag på första våningen tillsammans med älskomenia.
Vi ska plugga och lite sådant nu, med amerikanska, franska och industriella revolutionen. Det är jobbigt, men det känns lättare om man ska göra en inlämning och om man gör det med Menia;).

Det känns bra att börja skolan. Det är kul faktiskt. Men sen vet jag att det kanske inte är samma inställning jag kommer ha senare. Men its good for now :). Vi har också nya grupper. känns som om jag blev placerad från aaaaallaaaaa, men det är lunch. Jag går med Elajs och Johanna. Heelt okej för jag tycker om dom :).

I'll keep your dirty little secret.

Hej jag heter menia och skriver på nesos data som har världens segaste mellanslags knapp.
peace   out.

yes, så äre. kanske ska ta och snacka med datakillen.. Vill ju kanske ha en fungerande dator?

Lillebror, bli inte som jag när du blir stor.

Segt, vill ju inte ens lämna skolan ;)


49250-22
humlis.

So long and goodnight.

Vad ska man säga? Att höra av dig är det bästa jag vet.. Det var som jag trodde. JAG ÄR KÄR.
Vad ska man göra? Du har erövrat mitt hjärta, precis som du gjorde för fem år sen. Shit, att det ändå gått fem år sen vi började snacka. My god, det är som forever ju.. Gosh..
Men det känns bra, det känns bra att ha någon som han i mitt liv. Jag som var så rädd för det, när vi gjorde slut, att kontakten skulle försvinna. Det var ju klart att jag försökte prata lite med han på msn och så. Han verkade ju inte helt överlycklig men.. Sen var det ju faktiskt han som började snacka och säga saker som att han tänker på mig och saknar mig. Redan då satt jag fast igen. Vad ska man göra när man hittar en charmknutte som honom? :) Jag bara ler..
Nu vart det över ett år sedan vi träffades.. Snart är det ett år sen vi gjorde slut första och andra/sista gången. Vilket år.. :/.. Men kompis, det går bra nu. Vi pratar väldigt ofta nu och jag ääär såå käär ;p.
Ska ta och åka upp till han snart, men i helgen kommer min syster till sverige.. Det får man ju inte missa.

Men du är underbar.skolaskolaskola.
jihoo, känns riktigt kuul. wie, nu är jag tvåaa :D.
kulkul.
Hinner inte skriva mer, ska käka upp mina mackor och spriiiiing hem till IDA :).

kösshaaaj.

RSS 2.0