Lilla katt, lilla katt.

Sitter hemma hos far min, har nyss käkat och nu är det Gonzalos tur att äta.
Pappa sjunger för honom medans han har mat runt hela munnen. Vad pappa bjuder på är "Lilla katt" och en ny version av "imse vimse spindel".

Mina två sinnen, hörseln och synen njuter för fullt!

Sedan blir det en svän på stan med Seahorse.

XOXO

i hate blogg.se.se

Alltid när jag ska blogga går det aldrig att publicera. därmed ser ni inget nytt.


Familjemöte nu iaf!

XOXO

Its Friday, im in love.

I onsdags var jag ute med Leandro, Moni, Lina och Lisa. Hade så sjukt kul och roligare blev det när vi kom hem till Moni.
Efter en massor med skratt och bus lade vi oss mysigt i sängen och somnade gött. Tyvärr var det inte lika mysigt när man vaknade med en baksmälla då magen längtade efter fet mat.
Vi stack ner till Thaimatstället och käkade buffe. mums!

Moni och jag hamnade i soffan resten av dagen och senare på kvällen köpte jag och Lina mys och rockade Guitar Hero hemma hos henne.

Idag har jag varit så duktig och skritat badrummet och mig själv. Yes, nu väntar jag på att en film ska börja så att jag får äta lite choklad.

Eftersom jag inte har en egen dator eller får använda brors närhelst jag vill kommer det nog att dröja ett par dagar innan jag skriver igen.

XOXO


....

Nu såg jag också att ingenting har ändrats på bloggen eller så tar det lite tid.
återstår att se..

i will not take that fall.

Bloggade tidigare idag, men det var något fel så hälften av det jag hade skrivit kom inte med. Så jag tog en timeout och pratade i telefon med Marcus och sedan började jag pyssla med bloggen igen. Den är ju långt ifrån klar, men nu ser den iallafall lite bättre ut än den jag aldrig orkade göra klart. Ska höra med favoriten om hon kanske kan hjälpa till.

Inatt sov jag skitdåligt, tror jag håller på att bli sjuk. Min ena halsmandel ser missbildad ut och ser ut att ha en blodblåsa på sig. Har knappt kunnat äta idag eftersom det nog gör ondare att svälja mat än vatten och yoghurt..

Nu är det ju drygt en månad kvar tills jag får pengar! Har inte haft pengar sedan jag vet inte när. Det ska bli skönt att kunna köpa lite saker till mig själv ^^.

Nu ska jag ta och kolla på 2½ men och se om jag kan få i mig lite mat!


gotta promise not to stop when i say when

Nu, medans jag spelar Virtual Villager - The Secret City bestämde jag mig för att börja blogga igen. Jag måste också ta att greja med designen som jag aldrig orkade fixa..

Anyhoo, igår efter jobbet gick jag ner och fikade med Moni, Robin, Leandro och Fia på Rådhuset. Jag berättade om mitt nya jobb och att jag även klippt mig i fingret haha. Detta är bara ett tredagars-jobb som nu blir sex dagar men jag hjälper till med en maskin iallafall. Trivs gör jag också..

Sedan blev det att jag och Moni gick hem till henne och sedan hem till mig för att sedan gå hem till Lisa som hade fest. Mycket trevligt, men Moni gick vid tio för att hon skulle jobba och jag väntade på att Leandro och Robin skulle ringa, för att jag skulle ut med dom. Fick vänta ett jävla tag, dom "glömde av" så jag sprang ner till kullgrens sur som ett bi. Men det gick så bra, hade så trevligt och kom hem ganska onykter.
Men lyckad kväll!


Idag ska jag städa tänkte jag. Mamma håller på att städa resten av lägenheten så jag får väl ta mitt rum också för att det ska passa in ;). Vill också möblera om så det blir väl säkert så också..
Men nu ska jag hem till Min Lina och dricka kaffe!

xoxo


RSS 2.0