INGEN RUBRIK

Har haft en såå go helg. Har inte gjort ett skit!
Vi gjorde hamburgare igår, promenixade med Nova & bara mös. Idag skulle vi egentligen ha hjälpt mormor&morfar med flytt men mamma kom aldrig och hämtade oss.
Så hela dagen gick väl egentligen åt till att bara sitta och vänta ;). Men vi vandrade över till Fam. Ramos-Lilja på en go kopp kaffe :).

Nu väntar jag på att naglarna ska torka och att babe ska slå av spelet så vi kan se på film innan jag sussar gonnatt. Upp och jobba imorgon & älskling ska dra till Norge på jobbintervju, så han kommer jag inte träffa på några dagar..
Får väl vänja mig om han nu får jobbet ;)

Annars har flytt gått bra, börjar trivas som fisken i vattnet i vårt nya hem. Behöver ju skaffa mer förvaringsmöbler, men det kommer!
Jag älskar bara tanken på att jag och Per Edward har vårt alldeles egna nu <3.

OJOJ, film hinna inte skriv  hej!

1 DECEMBER.

Idag är Per ut och skottar på torp. Jag tycker så synd om honom, han sov inte en blund inatt och tio minuter innan han skulle upp blev han jättetrött, stackaren. Men han verkar vara pigg idag ändå, verkar som om att han haft rätt kul :).

Själv har jag fått besked om att jag påbörjar min praktik på måndag, jag har hämtat nycklarna till lägenheten & jag har fortfarande inte fått mina pengar.
Medan jag väntar på älskling kommer hem sitter jag med en kopp te (kaffet är slutttttt), dubbla sockar, dubbla tröjor, strumpbyxor & jeans, mössa & halsduk. Värre kommer det bli eftersom elen stäng förmodligen av idag & vi har ju inte möjlighet att flytta förrän lördag.

Jag ska aldrigaldrigaldrig mer bo på första plan! & har jag ett hus ska det vara fetingmycket golvvärme.

Nu har jag snart heller inte plats för att packa mer, känns det som. Jag ska se om vi inte kan få tag i någon som kanske kan hjälpa till & köra upp lite grejer nu i dagarna.

Nej, jag ska ta och spela ett spel innan jag funderar på att göra något vettigare.


XOXO, CIAO!

RSS 2.0