SOMMARLIV

Jag hade en helt fullt ut underbar dag igår och idag. Jag och sofia åkte till thn för att köpa tält, men det stängde.. Så vi köpte lite gottissaker och begav oss till uddevalla igen. Vi kom hem till sofia, tog fem manna tälet och åkte till sund. Vi slängde på flintasteken på grillen för att vi var sååå hungriga. Satte igång med tältet, vi trodde att det inte skulle ta såå lång tid :/ menmen.. Vi fick upp tältet, började käka steken med potatissallad (vilket vi äter till allt) Fort tog det.. Vi satt kvar och njöt av det stearin ljus sofia satt upp. Vi skojade och pratade om allt och inget. sköntskönt. Vi båda märkte av att mycket mat blir man trött av.. Så vi gick in i tältet och käkade ännu mer :P. godis, dricka och tortillachips. Sedan tog vi på oss massor med kläder, la oss i sovsäckarna och sakta la oss ner mot marken. Haha, vi var jättetrötta, så vi bestämde oss för att kissa och sen sova. Förvånansvärt hann vi inte somna innan två, alla två hade gått upp halv åtta denne morgon.
Jag sov gottgott brevid henne, vilket jag inte gjort på länge. Sovit gott alltså.. eller ja, det var ju ett tag sen ja sov med henne också.. Trots att jag vaknade av ett par mardrömmar sov jag bra. Morgonen efter gick vi ner till vattnet och vi gjode en liten egen väg till vattnet. :)
Vi hittade en plastgrej som soofia gick ut med i vattnet, hon tycker inte om den bottnen där :P. På vägen tillbaka bar jag henne, för det tog så jävla långtid med den jävla plastskiten.
Hade iaf skitkul :D.

49250-21


Sen åkte jag båt hem, såg en jättesöt killepå båten och den gick jag hem till pappa och duscha. Käkade middag för trejde gången på två timmar :D. Sen kollade vi på film och mysigt :).
Nu är jag hemma och ska mysa ner mig i sängen med min nalle och kolla på film :)

Nu är det verkligen inte långt kvar till arvikafestivalen, måste beställa biljetter, så det ska ja göra nu. :)
ÅH, jag längtar!!Nu är det som det ska, nu är jag lycklig.
Tack så hemskt mycket, min ängel.

den där passionen.

Den starka, ömsinta passionen verkar nu ha runnit ut ur sanden och det var ingen som stoppade det.
varför kan man fråga sig. Det är kul. När man vet, när man har säkrat alltihopa och man känner stormen komma. Då man brukar söka skydd för att överleva. Det var det heller ingen som gjorde. Alla är nu beredda för det stora slaget, det som kommer att avgöra allting. Eller?
Jag såg dig aldrig kämpa, och det är därför vi är här. Och det är därför vi är som vi är.
Kunde man hindra det, tänker vi.
Sjäälvklart hör jag i bakhuvudet, men en alldeles säker krasslig röst.
Självklart, tänker jag. Självklart kunde man hindra det. Men var det inte någon som gjorde det.
Sanningen är, att det var det, det var någon som försökte. Men det märktes aldrig av, ingen visste någonting.
Och det är därför detta kommer att ske. Det är därför. Hör ni det?
D Ä R F Ö R.
Men återigen.. Varför, säg?
Timmar säger oss ingenting, de timmar man suttit och tänkt på just varför.
Men känner att de där orden, meningarna, löftena.. Vad var det egentligen?
Men minnena. Ja, man minns. Trots den jävulska, idiotiska, helt meningslösa frasen; VARFÖR. Den tar över minnena och man minns bara varför. Det hade vart bra, om en gång, bara just en gång.. Om man hade haft det sådär bra som man tänker att man vill ha, då man mår så bra, då man vill ha det bra, då man vill, vill, vill, om om om.. Fattar du?
Passionen av varandra, juste, av varandra.

Jag såg dig aldrig kämpa, och det är därför.

Därför jag faller.

49250-20

Moni har idag tagit studenten, hon var full men jävligt fin. Det var kul som fan när de gick ut, de kunde inte resten av studentsången, så de sjöng "Andreas kronberg är homosexuell,homosexuell,homosexuell" Och han är råå homofob.
Efteråt gick jag, emelie och andrea runt på stan och kollade folk och en ruskigt snygg bil. uss.
Sedan drog vi hem till Moni och käkade och hon öppnade presenter. Haha, susig på luren var väl bara förnamnet. Och så full jag kommer vara den dagen jag går ur. vad jag längtar!

Sedan blir det träffa Sofia, jag tror att andrea ska med. Jag vill dricka öl, drack lite förut och blev så himla sugen :P. kika förbi muséeparken sen, Syrran och hennes vänner sitter där. De ska spela kubb :D. Och jag älskar kubb (AA). haha.

Sist, men inte minst så vill jag bara nämna ett namn. Robin Ramoz Salomonsson  (L).
Jag saknar att ha dig omkring. 


Du.
49250-20
Ett tomt skal

Om man önskar att du aldrig fick liv, bara låg kvar i magen och sedan försvann. Om man gråter för att du är nära mig, för att jag vill att du ska bort från mig, är det illa då?

Dagens ord ääär; OKEJ, NEJ, JA, VARÅRÅ och GÅ HEM.
Evelina, du gör det värt att fortsätta på öppna.

Idag skulle vi egentligen sjunga och spela för en massa folk från skolan, men jag vågade inte, så jag sket i det. Gick till skolan istället och fick skäll av mina klasskamrater för att ja inte var där.. :)
Sedan ska jag göra prov i matte A,så att jag kan få ett betyg.Känns ändå inte bra, för jag tog fel på matte A och B. bajs.
Sedan hoppas jag kunna få sålt min biljett, måste få tag i Matilda. Seeen ska jag beställa min lovely kamera! :) Eller, det ska jag göra nuu förresten. Synd att ja inte gjort det tidigare, Moni tar ju studenten imorgon, och Emma på fredag.. Hade vart bra om jag hade den då.. Menmen. Kanske kan låna  Andréa's om jag är snäll :).
Yees, igår vart det nationaldag, firade med min bästa baby. Satt och drack Norrlands Guld 3,5. Det är guld, det. Sen vart det fest hos niklas, men jag orkade inte vara där, så jag drog. Fick mig ett litet snack med André också :). Han är snäll :).
Yeah,time for beställning af kammmeraaa.
¨
bajs,jahatardig.


Little by little

49250-19


ojoj.. I helgen har det vart jobbigt..
fest och film.
I lördags började jag dricka halv fyra på morgonen..Inte illa. `Gick hem, snacka med en frän snubbe somtyckte attdet var närmare musikskolan genom att ta järnvägsspåret dit.. Sen laga mat och kolla klart Dukes och Hazzards :D.
Det har inte blivit såå himla mycket fest i helgen, har ingen lust till det längre. Men jag tror nog att jag vet varför..

yeahyeah. Nu måste jag damsuga, och min bror leandro är dum i huvudet och jag hatar honom :)
over and out.
Neso.
I miss every inch of you.jiihoo

Goooolaaaaazzooooooooooo :D:D:D

Sverige Vs Chile.

"Ja, men man kan väl få ändra sig?"

Jag tänkte på det idag, vi lever i ett sådant tufft samhälle, rent ut sagt sjukt.
Jag menar, man måste ha snygga kläder, man måste lyssna på en viss musik, man ska umgås med en viss grupp av människor. Tioåringar måste gå efter trent nu förtiden.. Vem är det som skapar alla dessa ideal? Måste man vara som alla andra, för att vara normal?
Detta är någonting som man skulle kunna diskutera huur länge somhelst.

Just nu sitter jag hemma med Andréa, dricker en öl och kollar på matchen. Just nu står det 1-0 till Sverige. Lika bra tycker jag. Men självklart har Chile en liten mer röst ifrån mig. Men jag blir nog lika glad vilket som. Nu ska jag snart ringa sofiilofii. Fråga om hon ska med oss sen, lina frågade förut om vi inte skulle ses sen. festa ellernåt.

Viva Chile!

Måste också fixa Zlatan-låten för den är så braaaa :).


pusssss bye.

marcus   <3


Det är bara ord.

Jag har gått en skön morgonpromenad med alla kära klasskamrater, ätit frukost på skolan och sedan börjat med projektet lite mera. Sen kollade jag mejlen, hade fått mejl ang. Hultsfred. :'(.
Det kommer att vara SKIVSIGNERING för första gången och en utav dem är Strokes :(. fan..
Menmen, hoppas dom kommer nästa år ;p.

Senare ska jag ha spanska, ska äntligen lämna in boken!! :)
Då slipper man den. Sen blir det hem, sova, plugga. Om jag nu orkar det. De senaste två dagarna har jag gått hem, för att läsa lite, vilket alltid slutar med att man somnar. Och sedan har jag fått för mig att man blir jätte mycket piggare av att sova, så jag kommer orka plugga. Men icke sa nicke. Jag vart ännu tröttare :).
Men jag träffade Sofia igår vid elva. (L).
Det var bra tycker jag, för jag saknade henne. Vart ute på stan, väntade på att micke skulle komma till uddevalla från Nationalteatern i Göteborg. :(.
Vi träffade en massa söta folk utanför GG. Såg Joel :)
Men han hade brud, så jag grät en skvätt i Sofias bröst.
Nu ska jag dra mig, Andréa väntar.. Eller ja, hon HÄNGER över min skärm just nu.

Pusspuss :).
Everything i do, i do it for you.RSS 2.0