klantarsel.com

Hade totalt missat att det är den 29:e idag, och det var tur att jag pratade med Cola som påminde mig om vilket datum det vart :). Ska nämligen till snäckan idag på kickoff. Jag hade ju inställt mig på att jag skulle fortsätta med flytten eftersom mamma jobbar och leandro leker runt på stan. Som tur är får jag något bättre för mig än det :) Dags för att hoppa in i duschen och göra mig snygg!


XOXO,CIAO!

( '',)

Vi har flyttat in en del grejor i den nya lägenheten så nu står det bara en massa tomma lådor, oj vad duktiga vi vart :)
Det bästa med idag är att min lille skrutt fyller 1 år idag :D


<3<3

Dags för att sova :)
XOXO, CIAO!

Hasselmys

Moni och jag sket i rådhuset idag och vandrade till Hasselbacken med egen fika :) Och det bästa av allst - YATZY! Självklart vann världsmästaren Lillasyster :D. Lite konstigt med vädret dock, varmt-kallt-kallt-varmt. Men mycket uppskattat!
Nu är jag tillbaka hemma en snabbis, ska ta och inte skita i rådhuset och ta en fika med Lina :)
Vad som händer sen återstår att se, finns en möjlighet att vi redan idag kan flytta in i den nya lägenheten annars imorgon.


XOXO, CIAO!

you make me feel like a natural womaaaaan

Fika idag med systeryster! Mycket angenämt, men det är väl inget ovanligt :) Sedan kom lillebror och Hampus förbi och myste. Fick för mig att TV4 lovade mig sol och 24grader men icke. Varmt var det, men inga 24grader, inte. Ska strax köra en tvätt åt lisa och sedan springer vi bort till ängen med en bonk saft.
Håller på nu att ladda upp en film på youtube på mina fina bröder så jag kan visa upp dem för er här på bloggen, men det tar sin lilla tid så det får bli lite senare.
Än så länge får det bli lite bilder från de senaste dagarna.




Kärlek, ÅH så mycket kärlek.

XOXO, CIAO!

sunday, bloody sunday - know your enemy.

Sitter och kikar på facebook och Söndagsparty på samma gång, ögonlocken börjar snart fladdra så det blir ett glas mjölk och sedan sängen. Inte för att jag brukar dricka mjölk som vaggvisa men just idag är jag extra sugen.

I fredags gick jag hem till Robin på lite kalas och sedan blev det Morten's. kände mig inte riktigt som en rockstar så jag begav mig hemåt runt tolvtiden. En timma senare låg jag över toaletten och ja, ni fattar.
Låg hela dagen igår i soffan och tog mig några turer till toan, det var ungefär det jag orkade. Har man tur så har man en söt mamma som passar upp en och gör allt man begahar :) Och även åker till torp och kommer hem med överraskningar till mig :D. Magsjuka är bitterljuvt.

På förmiddagen kände jag mig sådär, men nu mår jag toppen! Imorgon är jag redo för att göra stan osäker och leta efter äventyr ;)

Satt även idag och kollade på ExiledMTV där bortskämda ungar, som fått världens sweet sixteen fest, åker till andra sidan jorden och får smaka på andra bullar. Just nu önskar jag att jag vore en unge med rika föräldrar som blir tvingad att åka till afrika för att uppleva hur deras kultur och livsstil funkar. Men icke.

XOXO, CIAO!


240409

Mötte Moni idag på filten och mös ett tag :) Sedan gick jag hem och satte mig på balkongen. Nu sitter jag och kollar på tv alldeles alena och väntar på bättre tider. Bröderna ska mysa och dricka öl.. Bara för att jag inte går ut varje helg nu blir jag inte ens tillfrågad av mina bröder. Jag vet att jag får dyka upp unannounced, när jag vill,  men det är det där lilla som jag brukar kalla "tillfrågad."  Jag menar inte att alla ska börja fråga mig nu, utan jag menar mina bröder. När jag sitter hemma och leandro kommer hem för att duscha och berättar att de ska upp till robin och ingenting mer.

Mamma kommer väl hem snart så jag får umgås med henne, hoppas på att åka ut till Agneta, saknar redan min lille trulls Sebastian. Jag var nämligen och passade honom ett par timmar igår och O´boy vad roligt vi hade! :)


Anyhoo, det har varit en aaaaaaaaaaaaaaaaalldeles underbar utöver detta!! En speciell person vet precis vad jag menar :)!


XOXO, CIAO!

tråkdag

Om personA ser personB gå mot ens håll och personA gömmer sig. Vad gör man då? Man skiter it! Det borde man väl märka, att personA som gömmer sig undan troligtvis inte vill hälsa? Och nej, det har absolut ingenting med att ogilla en person att göra utan just att man inte orkar/vill, för stunden. Men jag vet inte, det kanske bara är jag.
Dessutom är jag fyfasikens trött på moln, dock är det bättre idag. Blir det inte bättre imorgon tror jag nog att jag spenderar dagen i min säng.

Kommer på mig själv att jag är lite bitter idag, men jag antar att det beror på hur min morgon såg ut.
När jag vaknar vill jag gärna dricka en kopp kaffe och kolla på 07.30 nyheterna och njuta i min ensamhet. Så blev fallet inte idag.
Bara för att jag kläckte ur mig till mor igår att jag tycker det är kul att sömma och stryka, så tyckte hon att jag skulle stryka hennes klänning medan hon sminkar sig.. Det värsta var att hon hade den där "barnrösten" typ; "Vet du vaaad? :D Du skulle ju kunna stryyka min klänning åt miig :D"  Med både höga och ännu högre toner. 
Det låter nog inte alls så farligt, men allting blir ju mycket värre när man är nyvaken och önskar fem minuter till. 
Sen knep hon inte igen utan hon skulle berätta både det ena och det tredje. baaah.

Anyhoo, ska börja göra iordning lite här hemma, sedan gå ner till Nagelstudion och prata om utbildning.
Men nu är det dags för lite krubb.


XOXO, CIAO!

saknar

Satt och kollade på Celmiras bilder från när hon var i Chile.. Längtar så himla mycket tillbaka och om vi hinner skaffa pengar ska vi åka December 2010. Bara för mig kostar det 11 tusen, men eftersom vi först ska till Colombia en månad och sedan Chile en månad lär det bli dyrare :(. Men det borde väl gå eftersom det är ett bra tag dit. Man kan ju alltid försöka :)

Fick idag ett sms av Robin, Åses son, som skrev att jag skulle komma på kickoffen på snäckan :) Det måste väl betyda..? :D Är mycket glad iallafall och hoppas jag kommer klara det galant :D

Nu kommer snart mammis hem så jag ska vara snäll & diska samt städa innan :)

Kolla systers fina mage ---> Moni

XOXO, CIAO!

<3

Träffade min älskade storasyster idag och tog en fika, som vanligt :) Vädret är inget vidare, men Moni är min egna lilla sol :). Sprang på D på vägen hem.. Hjärtat började slå och knäna blev svaga. Visst är det jobbigt att vilja ha något man inte kan få? När man längtar efter närhet och det där underbara som andra har.. Men jag klarar mig, min tid kommer när det är dags :)

Nu är jag så hungrig så jag nästan svälter, det får bli fiskpudding och potatis - MUMMA!


bästaste storasyster, jag blir ett snäpp klokare vartenda gång vi ses. Tack för att du är du och att du är min storasyster! Jag älskar dig oändligt och mer än föralltid <3


XOXO, CIAO!

Världens finaste prins<3


älskade tjockis! Han försöker säga något men det blir bara "te, te, te", han kan sitta utan hjälp och kan även två på sina små ben i ca två sekunder innan han tippar :D Mitt lille hjärta är snart ett år <3

Idag ska jag bara vara hemma, kika tv och hänga vid datorn.
Igår provjobbade jag på Café Snäckan och jag måste säga att jag trivdes såå bra :) De var nöjda med mig men även lite fundersamma över min längd.  Men det verkar som om jag får komma tillbaka iaf, eftersom jag fick behålla tröjan, förklädet och något man har på huvudet :)
Men det återstår att se.
ska ta och spela lite king så tiden går :)

XOXO, CIAO!

Goderdagen

Fick bli en fika med storasyster idag iallafall :) Hade tänkt att vara inne hela dagen (skäms!) men ingenting lockar med än en fika med henne :). Gick sedan hem och åt lunch, halvsomnade framför tvn och här sitter jag ännu.
Väntar på att Så ska det låta ska börja och lite senare ikväll kommer Pablo Francisco på tv :D.

Kom även på att jag måste skaffa mig lite cash så jag kan få hem mitt efterlängtade linne från Kan Dee.
Men så här ser det ut iallafall :);



XOXO, CIAO!

---

Irriterar mig på saker, men tänker inte fördjupa mig mer i det utan tänker bara på den underbara solen som varit idag! Har varit ute hela dagen och gottat mig i solen!


XOXO, CIAO!

go ahead and tell me you'll leave again.

you'll just come back running.

Igår blev det ett samtal, jag samlade ihop mig ute på balkongen med en cigarett. Känsloladdat är det minsta jag skulle kunna beskriva det. Men mitt budskap kom fram, nu är det bara att vänta på resultat.
Har även suttit och Skypat med kusin ett bra tag nu samtidigt som vi spelat Fia med knuff, Yatzy och något annat jungelspel. Nu sitter hon även och klagar på att jag slår för hårt på tangenterna när jag skriver. Nu har vi även börjat spela på MSN också haha. Det är så bra att när man inte har någonting att göra finns linn på msn och man kan spela en massa spel! :D

Idag ska jag tvätta litegrann, fortsätta packa ner lite saker och sedan kommer Lina hit och hämtar sina saker.

XOXO, CIAO!

Gud, giv mig styrka!

AAH! Inte nog med att jag är svettig och trött pga av packa och flytta runt grejor, kvinnan i huset gör mig något så otroligt irriterad. Jag känner att jag orkar inte hålla på att skälla just nu, eller någongång, men nu får det fanimej räcka!
Önskar att jag hade någon med mig, host host, för i sådana här lägen är jag väldigt svag, gott folk.


Vill verkligen bara skrika och slå, men hur skulle det egentligen se ut?

xoxo,ciao.

- it's like wishing for rain as I stand in the desert.

Nu funkar äntligen Menia's internet så nu vet jag att hon lever och mår väl. Hon är extraglad eftersom hennes mor sitter på ett plan till cali as we speak. Det bästa av alls, måste jag erkänna, är att Menia kommer hem. Hon kommer hem 10 maj! Åh, vad jag längtar att få lyssna på henne när hon pratar om det underbara California.
Nu när jag vet när hon ska komma hem längtar jag ännu mer efter henne <3

 idag var jag på en snabb promenad med lisa och shagelle, sen har jag städat lite åt mamma, hon kommer nämligen hem ikväll! Jag älskar verkligen att diska tre omgångar!



XOXO, CIAO!

Skeppsviken med älskade, underbara.

Dagen igår började med att Robin, Moni, Leandro och jag satte oss på Cheers för att ta en fika. Sedan gick vi en stund ner till stan, jag och Robin gick upp till han för att jag skulle städa lite medan han tränade. När båda två var klara satte vi oss på hans balkong och njöt i solen :). Jag traskade en öl senare ner till oss för att laga lite mat till Robin, Leandro och Angelo. Sen var det dags att möta upp Moni för att gå till skeppsviken :).
Det var minst sagt intressant att kolla på fulla folk, gratta Lina som fyllde 20, halvbråk och "gangstah matha fackah" haha :D
Det blev kallare och vi vandrade hem för att käka lite godis och kolla på film.
En mycket underbar dag!

Idag ska vi hem till far och äta en mysig middag så som alla söndagar. Hoppas på att hitta på något med min underbara familj sedan :)

Här kommer några fina och oväntade kort :)



XOXO, CIAO!

underbar torsdag.

Ja, det var det minsann igår. Robin, Leandro & jag bestämde oss för Butlers och Fast & Furious på bio. Hade nog för höga förväntningar på den, men den var absolut sevärd. Den är också lite krånglig eftersom det är egentligen fortsättning på alla första filmen och inte Tokyo Drift.


Idag vet jag inte alls vad som hände, blir nog till att bara ta det lugnt. Men nu ska jag iallafall ta och väcka Leandro som sover bort hela dagen!


XOXO, CIAO!

Signed, sealed, delivered - im yours.

Vaknade idag med åttonde dagens huvudvärk. Jag vet inte om det beror på att jag dricker för mycket kaffe ena dagen,  och mindre den andre. eller om det ens har med kaffe att göra. Får väl ta och ringa till Dr Sjuk, om det fortsätter, för att se what's up.
Ska inte göra något speciellt under dagen, tv är på schemat än så länge. och en dusch. välbehövlig.

Har inte så mycket mer att skriva, idag får Katy Perry med Hot n Cold stå för känslorna :).


XOXO, CIAO!








Du ger mig inspiration och glädje för livet!

Vaknade tidigt imorse när Moni ringde och berättade att jag inte behövde ta Nova senare, jag gick upp och gjorde frukost till mig och mamma. Men hon verkade ta två skedar av gröten och "orkade inte mer". Tror inte hon gillar min gröt..?
Anyhoo, Moni kom upp på en fika och lite skratt, vi drack te och väckte leandro som verkade ha blivit påkört av ett tåg..
Han kom nämligen hem inatt vid femtiden och var liiite rund om fötterna. Vanligtvis vaknar jag inte när han kommer hem på nätterna, men eftersom jag tryna på soffan inatt var det oundvikligt.
Han tog hela fem minuter på sig för att hänga upp jackan, ytterligare några minuter för att få av sig skorna och, sist men inte minst, han stog och fnissade.
Första tanken var att han hade med sig någon hem, men nej. Det var han själv som fnissade i mörkret.

Har ätit min lunch nu, sitter och kollar på Hogan knows best och åt precis den sista chokladbiten. Igår åt jag så mycket choklad att man nästan får ångest. Men bara nästan ;).

om fyra veckor åker kärleksparet på en kärleksresa och jag ska vara med nova heeeela veckan!  <3


XOXO, CIAO!


060409, var är syster?

Så ska det låta gör mig lycklig! Eftersom jag sprang på krogen i fredags missade jag mitt älskade program så idag fick det bli att kolla på nätet med kopp kaffe i handen :)

Idag vet jag inte alls vad som händer, ingen fika på Rådhuset idag iallafall.. Men jag funderar på att antingen svänga hem till far min och kika in deras nyslipade golv eller kanske ta en fika på Rådhuset och avsluta min läsning på Harlan Coben - Borta för alltid. Förra veckan gjorde jag precis så, men istället för läsning blev det en korsords tidning. Helt underbart att sitta med en kopp svart (och lite mjölk) alldeles ensam :).
Har absolut ingen lust att vara hemma efter kl 16 till ca 18, låt oss se vad jag hitter på, hitter på.

Nu ska jag ta och äta min gröt och fördriva tiden på youtube.

XOXO,CIAO!



 


..............fan för alla dem...........

Har precis kommit hem från krogen. Har haft ett både nyttigt och onyttigt samtal med storebror. Jag vet vad som behöver göras men jag vet inte riktigt hur. Jag skäms, något så otroligt mycket.. Men hur ska jag förklara?
Någonting måste göras, men jag kan inte göra det själv. Kan du för någon gång, leandro, bry dig om någonting annat än wow?


Jag ska ta och sova på saken och sedan se om jag kan ta tag i det..

XOXO, CIAO!

hm, ta mig härifrån?

Åke kom nyss hit och jag vet inte riktigt hur jag ska beté mig.. Vet heller inte om man ska springa en stund på stan, mamma kommer ju om ett tag och dem skulle prata igenom en del. Vilket betyder, jag ska inte finnas i huset.
Jag försöker verkligen hålla god min och svara så absolut trevligt jag bara kan. Det kan jag verkligen, förutom att jag kom på mig själv nypa mig i armen. Bra!
Vet inte riktigt om han tänker detsamma eller om han faktiskt klarar av att agera som han gjorde för några månader sedan.
Nej, jag blir bara knäpp av att sitta och skriva om detta så nu får jag spela lite king tror jag.

XOXO, CIAO!

puh.

Och så var man 3612kr fattigare. Fast de pengarna skulle jag egentligen inte ha, men ändå. Det känns när man kollar kontoutdraget och känner sig richbitch.
Nu sitter jag här efter en fika med syster och några till, hungrig och jävlig. Vet inte alls vad man kan hitta på till lunch, blir väl ägg eller något :)

Ikväll är det biopremiär på fjärde filmen, Fast & Furious :) Vill så gärna gå, hoppas jag inte är den ända, annars går jag fanken själv! :)

Mycket tråkigt väder idag, men Therese (tror jag hon hette) gav prognosen att det skulle spricka upp kl 14, ännu ser jag inget teckan. Men man får väl hoppas!
Imorgon däremot skulle det bli uppåt 14 grader :)!

Nu dags för käk.

XOXO, CIAO!


Cada vez que te busco te vas, y cada vez que te llamo no estas, es por eso que debo decir que tu solo en mis fotos estas.

Igår satt jag och njöt på balkongen med ett iskallt glas vatten och min kära korsordstidning :) och självklart Juanes på högsta volym. Det blev även en lugn kväll framför tv:n, kollade på tokyo drift och det bästa i filmen var ju när vin diesel visade sig i slutet :)

Idag ska jag ner på stan på en fika med Moni, Hampus och Leandro, sedan blir det till attt tvätta och balkongen med min tidning!

Men nu, borsta tänder!

XOXO, CIAO!

(rubrikslåt: Juanes & Nelly Furtado - Fotografias)


 


what a wonderful day!

Efter några timmar på Råhuset med syster Moni är jag nu hemma och ska få lite saker gjorda.
På listan just nu är det tvätta och packa en låda. Man får ju inte slita ut sig ;)
Det har varit så underbart väder idag, värmen har bara stekt i ansiktet :) Hoppas på att det håller i sig nu, vill inte ha mera snö, tack!

Innan jag börjar tvätta och så ska jag äta lite fiskbullar och potatis, mumma!


XOXO, CIAO!

RSS 2.0