God afton..

Sitter här just nu och målar naglarna inför imorgon :) Det blir inte alls bra men det får gå ändå.. Imorgon kommer släkt och vänner hit för kalas då mamma, leandro och jag fyller på måndag! :D Ääääntligen kan man gå till systemet istället för att behöva ringa runt :). Har även fått en förtidig present, en kamera :D. Så himlans trött på min gamla men kommer ha den som "festkamera" och den nya till mera nyktra tillfällen :). Man vill ju inte vara lika dum som man vart i alla år..

Sötnos är hos sin mor så jag sover hemma inatt. Riktigt skönt eftersom det är mycket som behöver fixas imorgon förmiddag. Glömde ungefär hälften när vi vart ute och handla idag.. Så är det..
Sedan blir det lite fest och får se om det blir någon utgång :)..

Nu ska jag fortsätta med naglarna och sedan nana och invänta morgonen!

XOXO, CIAO!

:)

Det blev trots allt en mycket angenäm dag. Och för det får jag tacka Baby :)
Sitter just nu och ska spela lite king.com och sedan lägga mig, är himlans trött idag :).
Inatt hoppas jag att det blir lite trevligare drömmar, för sån skit ska vi inte ha!

Imorgon blir det nog en fika och sen ska jag till Baby och kolla film!

Vänner & familj - föralltid kärlek.


XOXO, CIAO!

,

störande.com

Though life is ruff and the road is tuff, You can seize the day

I två dagar har jag nu haft tråkiga drömmar och inatt kunde jag inte somna ;/. I två timmar vaknade jag av att ingen var där och imorse vaknade jag av att jag grät.. Sprang till datorn och blev lycklig igen!
Hemskt när man verkligen tror att en dröm är sann. när man verkligen försöker tänka tillbaka till händelsen och tänka "men jag var ju där!". Jag kände mig iallafall lite löjlig när jag väl fattade att det bara var en dröm :)

Idag ska jag iallafall till Lina&Tonis, vet ej om jag sover där eller bara hälsar på.. Eftersom Tonis's pappa åker imorgon. Annars har jag ju ett annat ställe att sova på :):):)

Lisa stensover fortfarande och jag vill ha kaffe.. Trodde hon vaknade, men icke. Så jag får la sitta vid datorn ett bra tag till!


XOXO, CIAO!

what about tomorrow, i don't really wanna know..

Tog nog i lite för mycket när jag skrev att det händer mycket, för att just nu händer precis ingenting.. Sitter och väntar på att något ska hända men det blir säkert Pippi långstrump med Lisa istället ;).
Robin kom hem från Barcelona idag och tittade hungrigt förbi med en pizza i hand :). Blev lite snack om hur han haft det och sådär. Men kul att ha han hemma nu :).

Jobbigt att ha en sån saknad i hela kroppen och inte kan göra något åt det.. Eller ja, skulle kunna göra något åt det men jag får nog avstå. Ska iaf ta och käka lite lasagne nu och spela king.


XOXO, CIAO!

Every morning I look at You and smile..

Har inte skrivit på ett bra tag eftersom jag varit borta hos Lina&Tonis och hos "J". Men är hemma nu och dricker en kopp kaffe medan mamma äter frukost och Alva sover efter vår långa promenad. Fick nästan dåligt samvete att jag gått så långt när det är så varmt ute. Men det är svalt här inne och hon nanar gott!

Har inte alls mycket mer att säga. det händer mycket, men inget jag vill skriva om här :).


XOXO, CIAO!


muy bueno el noche ayer!

Det var det indeed! Började hos Philip på förferre, det blev pizza, presentöppning, sånger och gott sällskap! Philip var ju rätt smart och bara sa till mig, Leandro, Robin och Marcus att det skulle vara finklätt ^^, Men det var kul att vara lite extra fin ;D. Big Rob och jag gick hem till mig och hämtade en slant och pass och begav oss på en liten barrunda :). Mycket mycket trevlig kväll må jag säga. Och jag tror att Philly håller med :) Träffade en gammal vän också, det var trevligt att "catcha up" :). Min finafina bror följde mig hem som vanligt och knatade sedan hem till sig :). Tur att man har en bror som ser efter en <3

Lägger upp lite bilder från igår och sedan ska jag trixa lite med bloggen som jag stör mig på :)




XOXO, CIAO!

I'm so excited!!

Idag fyller Phina Philip 20! Alla ska vara uppklädda och fina :) Hoppas att jag är redo för att stila i mina fina skor, men det tror jag nog! Annars blir det barefoot! :) Jonna kommer om typ hundra år med klänningen och hon ska fixa mitt hår. Jag är verkligen inte en tidsoptimist när det gäller sådana här saker, utan jag börjar långt i tid att göra mig färdig. Bättre det än att stressa!

Provade en annan klänning förut och jag kände mig som en rockstar ;D Får hoppas att känslan kommer tillbaka när allt ät klart. Jag hoppas bara vi inte ska till philip. Med mina klackar.. hoho.

Naj, nu ska jag platta håret och försöka hitte på någon frisyr som Jonna kan göra! :)




XOXO, CIAO!

Min bästa vän! <3

Sitter på min fine balkong med linarogergårpådroger :) Vi har huxlat och fuxlat med trådlöst bredand hit och dit. Mamma svarar inte i telefon så vi kunde inte få lösenordet men fick ta en kabel så det fixade sig iaf :) Vi ska laga lite mat och mysa med varandras sällskap bara :)

och förresten, är sjukt trött på bloggvärlden.. Vi har dom här som skriver för vår omgivningskull och vi har dom som blivit toppbloggare som nu bloggar för hela sverige. Jag kan förstå att man bli rätt stolt och tycker att man är grym för att man är bland de bästa. men vi tar kissie, paow och Amanda.. Jag blir sjukt irriterad när jag läser deras bloggar utav många anledningar. Men hursomhaver, det känns som om bloggen är på väg åt helvete.. As ball att man kan tjäna pengar av att prata mode och strunt men man äger inte världen för detta.. och videobloggarna?!?! Kan du varken prata korrekt eller så att man kan förstå vad du pratar om så lägg ner det!
Nu blev jag änna lite upprörd så jag ska sluta :)


Jag, som aldrig går i klackar ska gå i dessa skor imorgon;


 wish me luck!

XOXO, CIAO!

inte okej!

för ca en timma sedan låg jag nyvaken i min säng. för det första, det är inte okej att vakna så tidigt. Eftersom jag inte heller har något jobb. det jag inte var beredd på var en kvinna och en sångfågel som fortfarande sitter i köket. kolla vad klockan är när jag skriver inlägget. för det andra, det är inte okej att bli irriterad av TVÅ VUXNA MÄNNISKOR.
för det tredje(och jag blir mer förbannad för varje ord jag skriver) så är det inte okej att gå till stranden nuuu. när man är full!!!
"jag ska ta hand om din mamma, du behöver inte vara orolig." Jag är inte på någonsätt orolig. Jag oroar mig absolut inte om att hon ska skära sig på en snäcka eller bränna sig i solen. jag är arg. varför? för att detta är inte okej längre-

Säg gärna till, om någon behöver en inneboende. För jag pallar inte att bo under detta tak längre. tyvärr..


Jo, jag glömde en sak. När ens dotter läser boken "anhörig".. borde man inte stranna och tänka för en sekund? Näh! Tydligen gör man inte sånt här :):):):)

Hahahahhahahahahaha ha ha haaaaaa

Jag dör!
Det ser inte ljust ut för sveriges framtid.. ;)



XOXO ;)

sjukt som fan.

Är hemma nu, mår sjukt konstigt. Har som vanligt vart hos lisa  och kollade film igår. Imorse började jag må skit dålig. Migrän och såg hälften. Gick och la mig en stund för att vila. Heltplösligt kom jag inte ihåg hur någon ser ut. Försäkte verkligen få fram ansikte. Försökte tänka på familj, vänner, skådespelare och djur. Fick inte fram någonting. Lisa kom in och frågade hur jag mådde. Såg henne knappt, det blev bara suddigt. Kan knappt se vad jag skriver och börjar bli rädd.
måste ha riktigt hög feber eller något också. helt sjukt allting.
hoppas det blir bättre snart...

förresten..

Antar att nästan alla har hört den nya låten "Hurtful". Ljuuvlig röst! Jag tänkte först att det var något nytt softrockigt band från USA, men icke! Jag har tänkt i flera dagar att så fort jag kommer hem ska jag söka på orden jag mindes och söka på spotify. Sen såg jag bilden. Det är alltså en svensk 19årig pojk med rött krulligt hår. haha, inte alls som jag hade tänkt mig. Sen såg jag videon och blev änna riktigt förvirrad.. Det kändes inte alls rätt. Men iaf, här är den.


beat it..

Det var inte lika fint väder som jag trodde, men fick ändå :). Blev lite regn men jag fick iaf bada :) Jag vet inte ens var vi vart, kanske inte ens i europa :O. jo, stället hette iaf ursholmen och det var minst sagt vackert! Såg även massa sälisar som låg och solade och vi fiskade, jag och mamma! Fick ingen fisk, men skojj vart det! Igår åkte jag, leandro och mamma till torp för att lämna in leandros telefon och han fick en ny, en rosa :). Jag satt i två timmar och spelade spel på de, Haha. Efter torp åkte jag hem till far min för att hjälpa dom med datorn och även pussa på min lille plutt! Han har blivit stor nu! Eller ja, inte stor tjock för det har han varit hela tiden :) Men sådär stor liksom.. :)

Idag vet jag inte alls vad som sker, skulle hängt med till lysekil och badat men jag orkar inte vara med de vuxna en gång till ;). Jättetrevligt och så, men ja.. Vi är ju inte på samma nivå :).

Nu ska jag kika på tele2´s hemsida och se vad de har att erbjuda!

XOXO, CIAO!

120709

Det har varit en mycket omtumlande vecka, men jag hoppas snart på sol och glädje. Sol kommer jag iallafall få idag (suck it, uddevallabor!) för att jag drar med morsan till Strömstad och åker båt :) Med fina Mona också då :) Bad har jag längtat efter! Ska testa min nya bikini också, så slipper jag snylta på min fina syster hihi.

I fredags blev det fest och natt på näl, i lördags var jag, pippo och leandro på bio och såg Brûno. Härlig film, men inte så rolig som jag tänkt mig. Den var mest pinsam haha.

Nu ska jag hoppa i min bikini och åka iväg!

XOXO, CIAO!
(56 dagar kvar!<3)

Will you be there..

In our darkest hour
In my deepest despair
Will you still care?
Will you be there?
In my trials
And my tribulations
Through our doubts
And frustrations
In my violence
In my turbulence
Through my fear
And my confessions
In my anguish and my pain
Through my joy and my sorrow
In the promise of another tomorrow
I'll never let you part
For you're always in my heart
- MJ

i'll follow you around until you love me.

Vilken underbar helg! <3

I Fredags var Robin, Leandro, Camilla, Thomas, Linda, Anette, Elin, Daniel, Oliver, Johan, Christine, Alvin och jag på landadet och mös. Det blev beachvolley, bad och öl :) Vi gick sedan hem till Johan och Christine och fortsatte festen. Det var mycket lugnt men mycket trevligt. Jag vandrade sedan hem och sussade som ett litet barn :).

I Lördags vart jag och Leandro bara hemma och chillade på chillet, som man säger, vi Uddevallabor. Promenerade ner till Riverside, hämtade kläder och åkte sedan upp till Gustavsberg för att sätta igång. Jävla duktig som jag var lämnade jag kvar väskan på Riverside så jag gick 11 timmar utan cigg. Jättekul. Men det gick bra, jag hade fullt upp ändå :).
Bröllopet var helt underbart! (jag jobbade, var inte gäst) Fulla, goa och härliga folk överallt. Jag hade verkligen jättekul och det bästa var att jag fixade Leandro dit för att jobba han med :) Är otroligt stolt över honom eftersom det vart första gången han serverade och han gjorde ett asbra jobb! Anyhoo, vi kom hem runt halv fyra och somnade även där som ett litet barn :)

Idag har jag haft en hel dag med familjen pappa, Zayda och lille plutt! Vi åkte ut till torp, där rean gjorde mig väldigt lycklig. Köpte massa saker till scrapbookingen, skor och två linnen. woho! Vi åkte sedan en sväng till Ö&B, sedan till en pizzeria och slutligen hem till pappa där jag självklart somnade :). Det går inte att inte somna hos pappa :). Såg två halva filmer, men det jag såg var bra. Ungefär vid 22 körde pappa hem mig och nu sitter jag här och beundrar mina andra nya skor :).

Ska ta och titta lite mer på det jag köpt idag, men först lite bilder.



Kf & Leandro på Museet innan räkfrossan i tordags.



Salomonsson <3



Gonz <3 Fick inte ladda upp den på Facebook så jag gör det här :)




Och sist men inte minst, mina nya skor!
XOXO, CIAO!

...

dax för nytt men hinner och orkar inte idag. For you information.

hm.. hultan eller inte?

Det blev så att jag gick ut på stan med lisa för att inte dö av tristess. Satte oss och tog en kall, träffade leandro & kf och vi vandrade runt i stan. Sedan gick tre av syskonen till cheers för att ta två kalla, mumma! Vi skulle på räkfrossa på cheers senare men vi satte oss vid hamnen och mötte upp alla med ytterligare två öl :).
Räkfrossan var underbar men jag åt liiiite för mycket och var nåååågot varm..
Det fick bli en snabb kik på nattsuddet och sedan hem och sova :).

Idag ska jag ner till riverside för att snacka lite, sedan blir det landbadet för att spela brännboll! Vetisjutton hur det ska gå, är as kass. Jag kan varken pricka, slå eller springa. Men det blir kul :)

Kaffe!

XOXO, CIAO!

i freakin' luv the sun!

Vart och badat nu varje dag i en veckas tid, vilket är ovanligt för mig :) men guuudars så gött! Igår skippade jag skeppan och drog till sunningen med lisafisa. Vattnet var grymt mycket varmare än det är ute på skeppsviken :) Mycket bad & sol tills lisa skar sig på foten. Tänkte först att hon överdrev när hon sa att det sprutade blod. Men jag hade fel när vi kom upp på land :p Det var otäckt mycket blod på berget ^^ Men jag hade det gött iaf!

Idag vet jag inte vad jag ska göra, tänkte hålla mig borta från sol då jag brände mig som sjutton på ryggen.. Men ja, det kan alltid ändras på. Blev tillfrågad att hänga med och äta räkor och det säger jag inte nej till!

Men vi får se! Ska ta en liten dusch och måla om naglarna tänkte jag :)

XOXO, CIAO!
(nio veckor kvar <3)

RSS 2.0