Drop me a line and tell me how the hell you are.

Precis haft handledartid med Malou. Jag skojjar inte, jag var så nedrans nära på att börja grina, minst tre gånger. Helt sjukt. ska snacka med björn och birgitta och även eva igen. hur nu detta ska gå.

motivationen, till någonting överhuvudtaget, vad är du?!

jävlarimig, det blir bara deppigare och deppigare här, men jag vet serri inte om jag ska plugga nu och grina sen, eller grina nu och plugga sen. jävla dilemma vettu.

h o j

Kommentarer
Postat av: Therése

** jag läste musikestetiska programmet på gymnasiet. det bästa jag gjort hittills i mitt liv!

2008-01-21 @ 15:14:06
URL: http://Cbradshaw.blogg.se
Postat av: Elise

Men vännen, den här korta lilla skitterminen som är kvar kommer gå POFF fort och sen blire inget mer. Det är nu du kan visa :) Vi ska och kommer klara det här!

2008-01-21 @ 18:01:11
Postat av: Johanna

Hej love,
Förstår fullständigt att du har det piss just nu. Jag ber dig bara om en sak. Bit ihop, ta en dag åt gången och gör de läxor och arbeten du ska den dagen. En dag åt gången, det är enda sättet att klara det. Tro mig när jag säger att jag var skoltrött sista halvåret, det var bara skit hela tiden jag var så jävla trött på allt. Ville också bara hoppa av och fortsätta med casinojobbet och vaktjobbet. Oj vad glad jag är för att jag bet ihop och tog mig igenom de sista dagarna. Kom ihåg att det är bara några få dagar kvar sedan är du fri till att följa dina drömmar! Om du har en utbildning med dig så kan du bestämma sen vad du vill göra! Bit ihop och du sis, ring om du vill prata!!! Jag finns här även om det är långt bort. Älskar dig, kämpa love, kämpa som bara fan!!!
Kram

2008-01-22 @ 14:48:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0